تسنیم: داورزنی: از برنامه‌های آلكنو حمایت می‌كنیم و باید پاسخگوی نتایج باشد/ وزیر ورزش آینده شوم؟ امیدوارم این اتفاق نیفتد

رئیس فدراسیون والیبال با بیان اینكه از برنامه‌های سرمربی تیم ملی حمایت می‌كند، گفت: مسئولیت تیم با آلكنو است و او باید پاسخگوی اتفاقات داخل میدان و نتایج تیم باشد.

1400/04/16
13:55

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، محمدرضا داورزنی در حاشیه مراسم سالگرد افتتاح رادیو ورزش درباره این موضوع كه گفته می‌شود دخالتی‌هایی در كار سرمربی تیم ملی والیبال صورت می‌گیرد، اظهار داشت: به هیچ وجه صحت ندارد. مجموعه تصمیمات فنی یعنی دعوت از بازیكنان، جابجایی، اضافه كردن و ... بر عهده آلكنو است. هدف از ابتدا این بود كه او در این 15 بازی در لیگ ملت‌های والیبال به تركیب خوبی برسد، ضمن اینكه این دعوت بدان معنا نیست كه نفرات قبلی خط خورده اند و قرار است نفرات جدید اضافه بشوند. طبیعی است كه به یكی دو بازیكن فرصت داده می‌شود كه در تمرینات حضور داشته باشند. كادر فنی هم آن نقاط ضعف را بررسی می‌كند و اگر شرایط را مناسب‌تر ببینند، اختیار جابجایی بازیكن را دارد. این را بدانید كه مسئولیت تیم با آلكنو است و او باید پاسخگوی اتفاقات داخل میدان و نتایج تیم باشد. آن چیزی كه داریم، این است كه از برنامه‌های او حمایت می‌كنیم.

وی ادامه داد: محدودیت‌هایی در ارسال اسامی و جابجایی وجود دارد. آلكنو بعد از اتمام جام ملت‌ها درخواست كرد كه برای پست دریافت كننده یكی دو بازیكن به اردو اضافه شود. بر همین اساس و بعد از شروع اردوها بررسی می‌كند تا بییند كه اگر شرایط بهتری به وجود بیاید، می‌تواند جابجا كند.

رئیس فدراسیون والیبال درباره اضافه شدن اضافه شدن مهدی مرندی و فرهاد قائمی گفت: آلكنو قبل از آمدنش به ایران یعنی اواخر سال گذشته بررسی‌هایی از 2014 به بعد روی عملكرد بازیكنان انجام داده، آمار تك تك بازیكنان را بررسی كرده و تحلیل درستی را انجام داده بود. او آمار كامل 31 نفر از بازیكنان را گرفته بود. برخی بازیكنان دعوت شدند، ولی برخی به دلیل مصدومیت به شرایط موردنظر آلكنو نرسیدند. در همان هنگام قائمی هم در تركیب بود، ولی خودش اعلام كرد كه مصدومیت دارد. او همچنین كمی هم مشكلات شخصی داشت و مطرح شد كه به جام ملت‌ها نمی‌رود. ضمن اینكه مرندی هم به ایتالیا نرفت و حضرت پور و صالحی رفتند. ما با توجه به محدودیت نفرات اعزامی به المپیك باید با یك لیبرو به توكیو برویم. مربیان نیز معمولا از یك بازیكن دو پسته كه هم دریافت خوبی داشته باشد و هم لیبرو باشد، استفاده می‌كنند. به همین دلیل آلكنو تشخیص داد كه به اردوی داخلی یكی دو بازیكن اضافه شود تا ببیند در تركیب چه وضعیتی خواهند داشت. بنابراین بحث مشاوره غلط و ... غیر منطقی است، چون مجموعه عملكرد بازیكنان قابل رویت است و طبیعتاً هر چقدر هم كه هركسی بخواهد مشورت بدهد، همان چیزی اتفاق می‌افتد كه آلكنو و توتولو تصمیم می‌گیرند و انتخاب می‌كنند.

داورزنی عنوان كرد: آلكنو باید 12 بازیكن شایسته و آماده را انتخاب كند تا بتواند آن خواسته‌ای كه از بازیكنان دارد، در میدان عمل پیاده كنند.

وی درباره زمان اعلام اسامی نهایی تیم ملی والیبال گفت: ما می‌توانیم 24 ساعت قبل از مسابقه بر اساس اتفاقاتی كه می‌افتد، 2 نفر را بر اساس گواهی پزشكی از لیست بلندی كه به كمیته بین المللی المپیك اعلام كرده بودیم، تغییر دهیم. روز 24 تیر ماه مشخص خواهد شد كه از بین بازیكنانی كه از شنبه كار خود را در اردو شروع می‌كنند، كدامیك به المپیك خواهند رفت.

معاون پیشین وزارت ورزش در مورد عملكرد این وزارتخانه و اعتراضات هواداران باشگاه استقلال به وزارت ورزش گفت: من به شكل كلی با تیم‌داری وزارت ورزش مخالفم. متولی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس، وزارت ورزش است، ولی نمی‌تواند به این دو باشگاه كمك مالی بكند و یا در امور فوتبالی آنها دخالت كند. تلاش زیادی در 4 سال گذشته انجام شد تا این دو باشگاه به بخش خصوصی واگذار شود، ولی متوقف ماند. سپس وزیر ورزش تلاش كرد تا مصوبه دولت را بگیرد و از گردن دولت برداشته شود. این مورد مصوب شد و مجلس نیز مكانیزم عرضه آن را بورس و فرابورس اعلام كرد. در همان مقطع هم مخالف و موافق زیادی وجود داشت كه آیا این مكانیزم قابل اجرا هست یا نه؟

وی ادامه داد: در چند سال گذشته، فشارها و حاشیه‌های زیادی برای وزراتخانه ایجاد شد و وقت زیادی را این دو باشگاه از وزیر گرفتند و شاید خیلی از موفقیت‌های سایر رشته‌های ورزشی در سایه حاشیه‌های این دو باشگاه گم شد. الزاما باید این دو باشگاه از مسئولیت وزارت ورزش خارج و به بخش خصوصی واگذار شود تا وزارتخانه با فراغ بال بیشتری كار خود را دنبال كند.

داورزنی گفت: هر كدام از این باشگاه‌ها، سی چهل میلیون هوادار دارند و به شدت روی تیم خود حساس هستند. وزارت تلاش زیادی كرد تا مشكلات مالی، پرونده‌ها و بدهی‌های این دو تیم برطرف شود. یكی از عمده‌ترین اتفاقات وزارت ورزش در چند سال گذشته این بود كه با تعامل جدی با فدراسیون فوتبال، مشكلات سرخابی‌ها را حل كند. وقتی كه وزیر برای این دو باشگاه گذاشت، وقتی بود كه از سایر رشته‌ها زده شد. این ظلمی بود كه به سلطانی‌فر و سایر رشته‌های ورزشی وارد می‌شد. هر چه زودتر باید مسئولیت این دو باشگاه از گردن وزارتخانه برداشته شود و دیگر پاسخگوی مسائلی كه وزارت در آن دخیل نیست، نباشد.

رئیس فدراسیون والیبال در مورد اینكه از او به عنوان وزیر ورزش دولت آینده نام برده می‌شود، تصریح كرد:‌ امیدوارم این اتفاق نیفتد. افراد شایسته‌ای داریم كه می‌توانند ورزش كشور را اداره كنند. همیشه ورزش كشور، اولویت نبوده است و خیلی از دولت‌ها در چند سال گذشته منتظر می‌ماندند تا ببیند چه كسی از كابینه بیرون می‌ماند تا وارد وزارت ورزش شود. باید تلاش شود كه وزیر ورزش، كمتر سیاسی و غیرورزشی باشد. حوزه ورزش معمولا از اینكه نیروهای سیاسی در آن حضور داشتند، آسیب دیده است.

دسترسی سریع