وزیر ورزش و جوانان گفت: امیدواریم در توكیو در رشتههای جدید مانند والیبال و شمشیربازی و كاراته مدال بگیریم.
به گزارش شبكه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود سلطانیفر وزیر ورزش و جوانان در جشن بیست و سه سالگی رادیو ورزش در جمع خبرنگاران در مورد خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس اظهار داشت: خصوصی سازی از دید ما تمام است و مشكلی هم ندارد. حدود سه ماه است كه تمامی مدارك و مستندات مختلف را تحویل سازمان خصوصی سازی و بورس دادهایم و آنها باید كار تخصصی خودشان را انجام بدهند از دید ما تمام است. الان دو سه ماه است كه كار خصوصی سازی تمام است.
وی در پاسخ سوالی مبنی تجمع هواداران استقلال اظهار داشت: در مورد این موضوع صحبت نمی كنم.
وزیر ورزش همچنین در مورد بدهیهای هیات مدیره باشگاه استقلال هم صحبتی نكرد.
سلطانی فر در پاسخ به سوالی مبنی بر شرایط بد مالی باشگاه پرسپولیس گفت: اینها مسایل هیات مدیره و مدیرعامل شان است.
وی در مورد معرفی 8 نفر به مراجع قضائی در مورد قرارداد ویلموتس هم صحبتی نكرد.
در ادامه هر چه خبرنگاران اصرار داشتند وزیر در مورد مشكلات روز صحبت كند توضیحی نداد و سكوت كرد. سلطانی فر با آرزوی سلامتی ساختمان صدا را ترك كرد.
در ادامه مسعود سلطانی فر در حاشیه مراسم اختتامیه شعر المپیك اظهار داشت: المپیك مهمترین آوردگاه ورزشی جهان است كه زبدهترین ورزشكاران هر 4 سال دور هم جمع میشوند. در مورد رویدادهایی مانند مسابقات جهانی و آسیایی، مسیر ورود ورزشكاران راحت است اما المپیك تفاوت بزرگی دارد چون آوردگاه ورزشكاران نخبه است و از دوسه سال قبل از هر دوره آن، رقابتهای گزینشی برگزار میشود.
وی با اشاره به تعداد زیاد كشورهایی كه عضو فدراسیونهای جهانی والیبال، بسكتبال، شمشیربازی و… هستند، تصریح كرد: از این همه رشته تعداد محدودی صاحب سهمیه میشوند كه ایران برای المپیك توكیو موفق به كسب آن شده است.
وزیر ورزش همچنین به پروسه طولانی كسب سهمیه در دیگر رشتهها مانند كشتی اشاره كرد و ادامه داد: برای المپیك توكیو بیشترین سهمیه را گرفته ایم، تا به امروز 66 سهمیه گرفته ایم كه نكته جالب آن این است كه 10 سهمیه به نام بانوان است.
سلطانی فر تاكید كرد: در طول 16 دوره حضور ورزش ایران در المپیك، مجموعه كاروانهای اعزامی موفق به 19 مدال طلا شدند كه فقط 4 مدال طلا برای هشت دوره حضور المپیكی پیش از انقلاب بوده است.
وی با یادآوری اینكه تمام مدالهای ایران در المپیك در چهار رشته بوده، گفت: امیدواریم در توكیو در رشتههای جدید مانند والیبال و شمشیربازی و كاراته مدال بگیریم. به سایر رشتهها مانند تیراندازی هم امید داریم.
سلطانی فر همچنین با یادآوری تأخیر یك ساله در برگزاری المپیك گفت: تمام امكانات مهیا شد تا با وجود تأخیر ایجاد شده و محدودیتهای كرونا، ورزشكاران با بهترین آمادگی در المپیك توكیو شركت كنند.
وزیر ورزش با اشاره به برنامههای تعریف شده برای هفته المپیك و رضایت از چگونگی برگزاری آنها از مردم خواست برای موفقیت ورزشكاران در توكیو دعا كنند.
مسعود سلطانی فر در مراسم بیست و سومین سالگرد تأسیس رادیو ورزش با بیان اینكه فعالیت رسانه ها در هر جامعه ای موجب افزایش سطح آگاهی های مردم می شود، اظهار داشت: جامعه ای توسعه یافته كه مردم بالغ، آگاه، مطلع، مسلط، اهل تحلیل و هوشیار داشته باشد. همه می دانیم كه مبنا و اساس توسعه در هر جامعه ای توسعه منابع انسانی است و هر زمان توسعه منابع انسانی رخ داد، توسعه جامعه هم سرعت خواهد گرفت و در این بین نقش رسانه ها غیرقابل انكار است.
وزیر ورزش و جوانان در ادامه رویدادهای مهم بازی های المپیك، پارالمپیك، مرحله دوم مقدماتی جام جهانی فوتبال و مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا به عنوان رویدادهای مهم پیش روی ورزش كشور را مورد توجه قرار داد و تصریح كرد: بازی های المپیك بزرگترین آوردگاهی است كه نخبه ترین ورزشكاران دنبا در آن رقابت خواهند كرد و مزیت این رویداد آن است كه برخلاف بسیاری از رویدادها، بازی های المپیك، دارای فرایند كسب سهمیه است بطوریكه این فرایند از سه سال قبل المپیك آغاز می شود.
سلطانی فر گفت: در دنیا ٢٠٠ كشور عضو فدراسیون جهانی بسكتبال و همچنین والیبال هستند اما تنها ١٢ كشور فرصت رقابت در این رویداد پیدا می كنند و یكی از این تیم ها ایران است یا در كشتی در هر وزن ٦٠ تا ٧٠ نخبه در دنیا وجود دارند اما در نهایت ١٦ كشتی گیر برتر سهمیه مَی گیرند، در كاراته قهرمانان ما رویدادهای بسیار زیادی را برای كسب سهمیه سپری كردند و اخیراً هم دو بانوی دیگر توانستند سهمیه ورودی را بدست آورند.
وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: خوشبختانه با تلاش شبانه روزی مجموعه ورزش كشور تعداد ٦٦ سهمیه كسب شده كه در طی ١٦ دوره ای كه كاروان ورزشی ایران در المپیك شركت كرده بی نظیر است و در مقایسه با المپیك ریو سه سهمیه بیشتر بدست آمده است.
سلطانی فر با بیان اینكه مسیر رسیدن به بازی های المپیك از بازی های كشورهای اسلامی آغاز شد و ارزیابی های ورزشكاران در بازی های باكو ادامه یافت تا اینكه به بازی های آسیایی ٢٠١٨ جاكارتا رسید، اظهار داشت: در بازی های آسیایی جاكارتا بیشترین تعداد مدال را كسب كردند كه یك ركورد محسوب می شود و در قالب این برنامه ریزی و ارزیابی، بازی های المپیك جوانان هم قرار داشت كه ما توانستیم كه از رتبه ٢٤ دوره قبل به رتبه هفت دست یابیم و از سوی دیگر برای حضور در بازی های پارالمپیك توكیو هم روند بسیار خوبی را قهرمانان ما سپری كردند.
وزیر ورزش و جوانان تصریح كرد: برای كاروان ورزشی ایران بهترین تداركات را داشتیم و بهترین امكانات را مهیا كردیم و ورزشكاران كشورمان با بیشترین سهمیه به سمت نتایجی می روند كه در شان ملت ایران است.
سلطانی فر در ادامه بحث بازی های المپیك تعداد مدال های طلای كاروان ورزشی ایران در تاریخ این رویداد را مورد توجه قرار داد و گفت: تا كنون كشورمان به ١٩ مدال طلا رسیده كه ١٠ مدال از كشتی، 7 مدال وزنه برداری و ٢ مدال طلا را هم تكواندو بدست آورده كه نكته قابل توجه كسب ١٥ مدال طلا در 8 دوره حضور ایران مربوط به بعد از انقلاب است و تنها ٤ مدال طلا قبل از انقلاب رقم خورده است.
وزیر ورزش و جوانان در ادامه گفت: همه مدال های ایران در سه رشته كشتی، وزنه برداری و تكواندو و تك مدال دوومیدانی بدست آمده اما درالمپیك پیش رو در كاراته، شمشیربازی و والیبال هم امیدهای زیادی به كسب موفقیت داریم.
سلطانی فر در بخش دیگری از سخنانش، حضور ایران در جام جهانی فوتبال را مهم برشمرد و تصریح كرد: دوره قبل جام جهانی فوتبال، مطمئن ترین، سریعترین و مقتدرترین صعود را داشتیم و حتی در جام جهانی هم با آنكه در گروه مرگ با قهرمانان آفریقا، اروپا و جام جهانی همگروه شدیم نه تنها زنگ تفریح نشدیم بلكه با ٤ امتیاز پرافتخارترین دوره حضور در جام جهانی را نسبت به ادوار گذشته سپری كردیم.
وزیر ورزش و جوانان به جام ملت های آسیا اشاره كرد و اظهار داشت: در این رقابت ها تیم ملی فوتبال بعد از ١٤ سال به مرحله نیمه نهایی رسید و در مرحله كنونی مقدماتی جام جهانی هم پس از نتایج دور رفت، سرمربی تغییر كرد و در یك حمایت همه جانبه، بچه ها هم هم قسم شدند و در یك جشنواره بسیار پرافتخار و مقتدرانه به مرحله دوم صعود كردند كه در این بین. بهترین امكانات و همچنین حمایت رسانه ها و بویژه رسانه ملی وجود داشت و برای مرحله دوم هم از هم اكنون با فدراسیون فوتبال و سازمان برنامه و بودجه بهترین برنامه ریزی برای استمرار در موفقیت صورت گرفته است.
سلطانی فر ادامه داد: تیم های باشگاهی ایران هم در طی این چهار سال گذشته حضور پرفروغی در آسیا داشتند بطوریكه پرسپولیس دو بار فینالیست شد، استقلال یك بار به جمع چهار تیم برتر امد و در این دوره هم سه نماینده از چهار نماینده ایران در غرب آسیا به مرحله حذفی راه یافتند تا جاییكه ایران در بین تیم های غرب آسیا تنها تیمی است كه در این مرحله سه نماینده دارد.
وزیر ورزش و جوانان تاكید كرد: فارغ از حاشیه ها كارنامه سه تا چهار سال اخیر فوتبال كشور در سطح باشگاهی و ملی كارنامه بسیار روشن و درخشانی بوده است.
سلطانی فر با تبریك بیست و سومین سالروز تأسیس رادیو ورزش به تمامی مدیران و دست اندركاران این رسانه معتبر ابراز امیدواری كرد كه تلاش همه مسئولان ورزش كشور منجر به كسب افتخار و شادی و شور و شعف ملت بزرگ ایران شود.
انتهای پیام/