تسنیم: داورزنی: از مردم ایران عذرخواهی می‌كنم/ هیچ مشكلی در تیم نبود

رئیس فدراسیون والیبال گفت: هیچ مشكلی در تیم ملی نبود و تمام ناراحتی بازیكنان این بود كه نمی‌خواستند نتیجه بدی كسب كنند.

1400/04/07
13:07

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدرضا داورزنی، رئیس فدراسیون والیبال در مورد شرایط تیم ملی والیبال ایران اظهار داشت: قبل از هر چیزی به احساسات پاك مردم ایران نسبت به والیبال احترام می‌گذارم. این نوع برنامه ریزی و استراتژی كه فدراسیون در لیگ ملت‌ها برای حضور در المپیك به كار برد، برای اینكه بتواند به یك تركیب مناسب برسد، باعث شد كه ما آن گونه كه مردم دوست داشتند از تیم ملی، بازی خوب نبینند و ما از عهده این كار برنیامدیم.

رئیس فدراسیون والیبال ادامه داد: از همه مردم عذرخواهی می‌كنم و به آنها قول می‌دهم كه تلاش خود را تا فرصت باقی مانده به المپیك به كار ببندیم تا نقاط ضعفی كه مردم در جریان مسابقات لیگ ملت‌ها دیدند را بتوانیم برطرف كنیم.

داورزنی گفت: صحبت‌های همه كارشناسان را كه دلسوزانه برای تیم بحث می‌كردند را شنیدم. قطعا این طور نیست كه آلكنو دور از دسترس باشد بلكه تمام نكات به او منتقل خواهد شد و پاسخگوی تصمیمات و اقداماتی كه در مسابقات انجام دادند، خواهند بود.

وی تصریح كرد: در این فرصت كم نمی‌توانستیم به مسئله تكنیك بازیكنان بپردازیم و بازیكنانی كه انتخاب شدند، در پست های مختلف جزء بهترین‌های ما بودند. جواد كریمی هم با تاخیر به تیم اضافه شد كه می‌بایست از ابتدا همراه تیم بود.

داورزنی در ادامه گفت: تنها تیمی كه از لحاظ بازیكن و مربی، تغییرات جدی داشت، تیم ایران بود. مربی می‌بایست در این زمینه كارهایی را انجام می‌داد كه ما هم به آلكنو گفتیم كه در این مدت می‌خواهیم نسبت به تیم شناخت پیدا كنید. آلكنو نیز عملكرد بازیكنان را به لحاظ اعداد و آمار مورد تجزیه و تحلیل قرار داد و دقیقا می‌دانست كه بازیكنان در چند سال اخیر در رقابت‌های مختلف جهانی چه عملكردی داشتند. برمبنای این هم امسال، تعدادی بازیكن جدید مثل میثم صالحی، صابر كاظمی و بردیا سعادت در تركیب قرار گرفتند. این فرصتی بود برای آلكنو كه از آنها بازی بگیرد. او بعضی اوقات اصرار داشت كه یك بازیكن در تركیب بماند تا بتواند شرایط خود را بهبود بخشد.

وی افزود: ما چند بازی مهم در پیش داریم. سه بازی جدی در ابتدای كار در المپیك داریم كه ساعت 9 صبح برگزار می‌شود. مربی باید بتواند به آن تركیبی كه می‌خواهد با لهستان، ژاپن، ایتالیا و یا كانادا برسد كه بتواند از این مرحله از المپیك عبور كند. این موضوع برای آلكنو بسیار مهم است كه دریافت كه ضعف عمده ماست، برطرف شود و بتواند از بازیكنانی كه سرویس‌های پر قدرت می‌زنند استفاده كند و به مرحله یك چهارم نهایی المپیك برسد.

رئیس فدراسیون والیبال در ادامه خاطرنشان كرد: باید به بازیكنانی همچون اسفندیار و شریفی فرصت داد. از طرف دیگر وضعیت امیر غفور به گونه‌ای بود كه از ابتدای بازی‌ها امكان استفاده از این بازیكن وجود نداشت و به دستور پزشكی كه از متخصصان فن بود نمی‌توانستیم از او استفاده كنیم. تا اینكه او به مرحله ای رسید كه پزشك اجازه حضور او را در بازی‌ها داد و در این مرحله آلكنو یك بازی را هم به او داد كه بتواند بازی كند.

داورزنی اظهار داشت: بیش از هر كس دیگری بازیكنانی كه برای والیبال كشور زحمت كشیدند از این باخت‌ها بسیار ناراحت هستند. آنها تمامی تلاش خود را كردند كه انتظارات را برآورده كنند. هیچ مشكلی در تیم نبود و تمام ناراحتی بچه‌ها این بود كه نمی‌خواستند نتیجه بدی را كسب كنند. تعدادی از بازیكنان ما جدید بودند كه برای اولین بار در سطح جهانی بازی می‌كردند. بعضی اوقات بازیكن خوب ما مثل سعید معروف، پاس‌هایی كه می‌داد منجر به اشتباه بقیه می‌شد و كسی انتظار نداشت كه از این دست اتفاقات رخ دهد. ایجاد هماهنگی بین تیم و بین دو نسل كار دشواری بود. بعضی مواقع صحنه‌هایی را می‌دیدید كه فوق العاده بود و یك هماهنگی آرمانی بین تیم ایجاد می‌شد و گاهی اوقات هم ناهماهنگی بسیار مشهود بود. قطعا بعد از برگشت آلكنو كنفرانس خبری خواهیم داشت تا به همه سوالات پاسخ دهد.

داورزنی عنوان كرد: تعدادی از بازیكنان ما در لیگ داخلی خیلی خوب كار می‌كنند و باید در مقابل تیم‌های قدرتمند دنیا تحت فشار قرار بگیرند‌. یك بازیكن وقتی یك یا دو بار دفاع می‌شود، روحیه خود را از دست می‌دهد. اگر او در این مرحله از نظر ذهنی به هم بریزد بهتر از این است كه در المپیك دچار آشفتگی شود. آلكنو باید می‌دید كه بچه‌ها در شرایط مختلف چه عملكردی از خود نشان می‌دهند. این‌ها مسائلی است كه باید از دل این بازی‌ها و به آن تعداد از بازیكنانی كه قرار هست در المپیك بازی كنند برسیم. تمام تلاش كادر فنی و فدراسیون این است كه آنچه در این رویداد اتفاق افتاد و بسیار هم برای ما و مردم تلخ بود، بتوانیم در زمان باقی مانده برطرف كنیم. من به عنوان خادم مردم این قول را می‌دهم كه مجدد امید و نشاط را در دل مردم زنده كنیم.

رئیس فدراسیون والیبال به رادیو ورزش گفت: سعی می‌كنیم تركیب نهایی تیم ملی را در هفته آتی اعلام كنیم. این موضوع به وضعیت سلامتی بازیكنان بستگی دارد. بازیكنان دیگری هم كه در تهران مشغول تمرین كردن هستند احتمال این وجود دارد كه بعد از بررسی‌های مختلف به تركیب اضافه شوند.

دسترسی سریع