ورزش سه: مهدی: فردا تاریخ دربی را اعلام می‌كنیم

رئیس كمیته مسابقات سازمان لیگ اعلام كرد در حال بررسی نهایی تاریخ دربی است و فردا تاریخ این مسابقه را اعلام خواهند كرد.

1399/10/03
12:52

به گزارش "ورزش سه"، سهیل مهدی، رئیس كمیته مسابقات سازمان لیگ فوتبال در خصوص وضعیت رعایت پروتكل‌های بهداشتی در لیگ فوتبال اظهار داشت: ما طی 5 هفته اول مسابقات تذكرات لازم را دادیم، حتی گزارشات به كمیته انضباطی داده شد و بعضی از محرومیت‌ها شامل حال تیم ها شد. جریمه‌ها بیشتر نقدی و البته ناچیز و به عنوان یك تذكر است.
مهدی تاكید كرد: در بحث رعایت بهداشت فردی صرفنظر از رعایت مسئولیت اجتماعی كه در مقابل جمعیت هواداری و گروه نسل جوانی كه ما را می‌بینند و آموزش می‌گیرند، داریم. مسائل بهداشت شخصی را داریم تا بتوانیم وارد ورزشگاه‌ها شویم. در درجه اول افراد در ذات رفتاری خودشان قرار دارند و آنها باید نشان دهند كه به عنوان الگو و سمبل جامعه مومن و معتقد به اجرای شیوه‌نامه‌های بهداشتی هستند.
وی كه با برنامه صبح و ورزش رادیو ورزش صحبت می‌كرد اظهار كرد: ناظران ما گزارشات را انجام می‌دهند. از این هفته ناظران پزشكی هم بر تائید ناظران ما گزارشاتی را آماده می‌كنند. كمیته انضباطی از این سخت‌تر هم خواهد گرفت. هفته اول را به تیم‌ها واگذار كردیم تا ببینیم تا چه سطحی كمك‌مان می‌كنند. خیلی از بازیكنان همكاری كردند اما چند نفری باقی مانده‌اند و امیدوارم قبل از اینكه كار به كمیته انضباطی برسد همكاری لازم را داشته باشند.
رئیس كمیته مسابقات سازمان لیگ فوتبال درباره مربیان جوانی كه به تازگی به لیگ اضافه شدند و بدون مدرك مربیگری و با عنوان مثلا سرپرست تیم كار می كنند، توضیح داد: آنها حق شركت در كنفرانس های خبری را ندارند، ضمن اینكه شركت افراد فاقد مدرك سرمربی و یا كمك مربی اول در كنفرانس‌های مطبوعاتی موجب برخورد انضباطی می‌شود، چون جرایم نقدی است ما این موضوع را اعلام نمی‌كنیم. باشگاه‌ها هم این جرائم را به حساب فی ما بین می‌گذارند. شاید این مسئله باید كمی قهری‌تر باشد.
او در ادامه در خصوص صدور كارت آرش برهانی توضیح داد: برهانی بنا بر استعلامی كه ما از آموزش گرفته‌ایم دوره‌ها را گذرانده اما به مرحله صدور مدرك نرسیده و لازم است كمی دوندگی اداری كند. معمولاً نماینده باشگاه به جای خود فرد پیگیر اینگونه كارها است. هفته‌های اول تا سوم این اتفاق افتاد. او به واسطه قراردادی كه با باشگاه بسته بود و تمامی مدارك مربیگری كه كامل بود و به دست ما رساند كار می‌كرد اما استعلام‌ها هنوز به ما نرسیده است. ما با شناختی كه داشتیم می‌دانستیم مراحل را طی كرده، اما به قول معروف هنوز كاغذ بازی‌ها انجام نشده بود. بنابراین مجوز به طور موقت برای او صادر شد و باشگاه تعهد داد در یك بازه زمانی كار را انجام دهد. اگر كارت می‌گرفت به واسطه اینكه قراردادش توسط باشگاه در سامانه كمیته نقل و انتقالات ثبت شده بود، مسلماً امكان برخورد انضباطی برای باشگاه فراهم بود. ما نمی‌گذاریم مواردی كه قرارداد ندارند روی نیمكت بنشینند. اما با كسانی كه قرارداد دارند اما مسائل نهایی‌شان تكمیل نشده تعامل داریم.
مهدی همچنین درباره زمان برگزاری شهرآورد و نیز بازی های عقب افتاده لیگ بیستم توضیح داد: ما در زمان‌بندی‌ها دو حالت داشتیم. یكی اینكه بازی‌های معوقه را كنار بگذاریم و هفته‌ها سر جای خودشان برگزار شوند و بعد بازی‌های معوقه را در نیم‌فصل یا زمان‌های باقیمانده انجام دهیم، اما این روح قرعه كشی و توالی مسابقات را بهم می‌زد و عملا امتیازات داخل و خارج خانه بودن و مسیر قرعه كشی اول كار از بین می رود. حالت دیگر اینكه معوقات‌مان را با روندی كه هست همچنان حفظ كنیم. منتهی تاریخ و زمانبندی ما برای برخی از باشگاه ها فشرده و برای برخی آزادتر می‌شود. ما به این نتیجه رسیدیم كه حالت دوم منطقی‌تر است. تا قوانین باشگاه‌ها و امتیاز بازی خانگی، سفرهای خارج از خانه و ... حفظ شود تا شكل مشتركی برای همه داشته باشد. امیدواریم نیم‌فصل اول را به موقع تمام كنیم اما اینكه تاریخ دربی چه زمانی خواهد بود برای ما مشخص است، ولی در حال بررسی های نهایی هستیم تا تمام موارد رعایت شود و اشتباهی در آن صورت نگیرد. از فردا تاریخ را اعلام خواهیم كرد.

دسترسی سریع