تفاهمنامه همكاری مشترك راهاندازی كانال رادیویی ورزش بانوان میان معاونت صدای رسانه ملّی و وزارت ورزش امضاء شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، مراسم امضای تفاهمنامه همكاری مشترك راهاندازی كانال رادیویی ورزش بانوان با حضور كاظمیپور معاون بانوان وزارت ورزش و جوانان، بخشیزاده معاون صدای رسانه ملی و مهدی آذرمكان مدیر رادیو ورزش برگزار شد.
آذرمكان با تبریك روز دختر، همین روز را به عنوان مطلع خوبی برای این افتتاح دانستند.
مدیر رادیو ورزش گفت: در اواخر سال گذشته مدیران شبكههای مختلف رادیویی جلسهای با آقای جبلی ریاست سازمان داشتیم كه ایشان بر استفاده از ظرفیتهای فراموش شده از جمله ظرفیت ایران صدا تأكید كرد. پیرو همین مطالبه رئیس سازمان و دغدغه خودمان كه از افزایش سهم ورزش بانوان در رادیو بود به فكر راهاندازی رادیو ورزش بانوان در بستر نرمافزار كاربردی ایرانصدا افتادیم.
آذرمكان افزود: هم اكنون 6 تهیهكننده و 26 نفر عوامل مختلف در رادیو ورزش داریم كه از قشر بانوان است و تصمیم داریم كه تمام عوامل این كانال رادیویی از بانوان باشند.
لیلا سادات زعفرانچی معاون بررسیهای راهبردی معاونت امور زنان و خانواده رئیسجمهور در ادامه ضمن تبریك این عید و روز دختر بیان داشت: ما در حوزه دختران جوان و بانوان جوان ورزشكار باید ایستگاههای موفقیت را كشف كنیم و این راهاندازی را طلیعه خوب این گفتمان میدانیم.
وی ادامه داد: ما در ادامه مسیر تعالی بانوان نیاز به الگوهای موفق در حوزه بانوان داریم و این كانال میتواند نقش بسزایی در این مسیر ایفا كند.
وی در خاتمه به مدیران صدا و شبكه ورزش به جهت كشف این خلاء و تلاش برای پُركردن آن تبریك گفت و خواستار آن شد كه این مسیر درخشان بدون توقف ادامه پیدا كند.
مریم رستمی مدیر گروه تفریحات و سرگرمی رادیو ورزش نیز گفت: این كانال ابتدا با 4 ساعت از 27 تیرماه همزمان با عید غدیر آغاز به كار خواهد كرد و از ساعت 8 تا 12 به صورت زنده از ایرانصدا و از 10 صبح تا 12 از ایرانصدا و رادیو ورزش به طور همزمان پخش خواهد شد.
او گفت: رقابتها و مسابقات ورزشی بانوان نیز از این كانال پخش خواهد شد. مطالبهگری حوزه بانوان را نیز در این كانال ادامه خواهیم داد تا توسعه و رشد ورزش بانوان را شاهد باشیم.
مریم جلالی كارشناس رسانه، تصریح كرد: نشان دختر بودن و همسر بودن و خواهر بودن و مادر بودن چهار نقشی است كه زنان افتخار كردن و انقلاب اسلامی معنای متفاوتی به زنان داد و حضور زنان را متفاوت كرد. معنای بودن و معنای حضور را تفاوت بخشید.
او گفت: به معاون صدای رسانه ملی و مدیر شبكه رادیویی ورزش تبریك میگویم. تلاشتان در یك روز نیكو به ثمر نشست. ما در اینجا یك مثلث داریم ورزش، بانوان و رادیو؛ رادیو همیشه در اعلام هر موضوعی پیشرو بوده و در اعتماد به نفس بانوان سهم بسزایی دارد. مطمئن باشید كلام و صدا همانند مادرانگی باید مولد باشد و رادیو تولیدكننده گفتمانهای تازه خواهد بود. تبریك میگویم كه این راه را برای مادران و دختران سرزمین من باز كردید.
مسعود اسكویی پیشكسوت و گوینده رادیو ورزش بیان كرد: زمانیكه در سال 1378 رادیو ورزش افتتاح شد همه گفتند كه شما مگر چقدر مطلب دارید كه 24 ساعت از ورزش بگویید اما الان زمان برای برخی ورزشها كم داریم. ما در حوزه رسانه بانوان نقص داریم و این كار قطعاً تكمیل این نقص خواهد بود و روزی خواهد آمد كه به یك كانال دیگری هم در حوزه بانوان نیاز پیدا كنیم. ما باید گزارشگران و تهیهكنندگان متخصص در حوزه بانوان داشته باشیم و امیدواریم كه این امر هرچه سریعتر انجام شود.
در ادامه این مراسم مریم كاظمیپور معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان با تأكید بر اهداف سهگانه وزارت ورزش گفت: اهداف فرهنگی اهداف توسعه ورزش همگانی، قهرمانی و ورزش بانوان از اهداف این وزارتخانه به شمار میرود. سلامت ورزش بانوان برای ما اهمیت دارد و حوزه پراهمیتی است و ما هم نقش اساسی داریم و نقشآفرینی ورزش در جوانی جمعیت را دنبال میكنیم.
در پایان این مراسم تفاهمنامه همكاری مشترك راهاندازی كانال رادیویی ورزش بانوان بین بخشیزاده معاون صدا، سازمان صدا و سیما و كاظمیپور معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان امضاء شد.
علی بخشیزاده معاون صدای رسانه ملی ضمن تسلیت حادثه آبادان اظهار كرد: اگر ما یك مطالعه تطبیقی داشته باشیم شخصیتی برجستهتر از امام خمینی(ره) نداریم و بسیاری از اندیشمندان كه تحولات اجتماعی را دنبال میكنند نیز به این امر معترفاند كه ظرفیت عظیم بانوان را شخص امام(ره) توانستند به میدان بیاورند.
وی گفت: یكی از نقشهای مهم ورزش تحكیم هویت ملی است كه رابطه مستقیمی با وحدت، انسجام و امنیت ملی دارد. ورزش نقش مستقیم در اعتماد به نفس دارد و من نامِ این جلسه را استفاده از ظرفیتهای فراموش شده میگذارم.
بخشیزاده عنوان كرد: در خیلی از كشورهایی كه ادعای آزادی دارند زنان حتی اجازه رانندگی ندارند اما در كشور ما بسیاری از مدیران بالادستی از بانوان متخصص و محترم كشورمان است. ما باید این شرایط را فراهم كنیم كه بانوان بتوانند ظرفیتهای بالای خود را در امر ورزش و رسانه شكوفا كنند.
معاون رسانه ملی افزود: امیدوارم این شبكه در فازهای بعدی نیز بتواند برای هر رشته یك كانال تخصصی ورزشی داشته باشد. امتیاز این كانال این است كه هیچ محدودیتی در انعكاس مطالب حوزه بانوان در ورزش ندارد و مدیران صدا نیز ظرفیتهای خود را برای تعالی این شبكه و حوزه بانوان در امر ورزش بكار خواهند بست تا آینده روشنی را ببینیم.