نمایندگان بدمینتون ایران در دومین روز مسابقات بین المللی جام فجر با شكست برابر حریفان خود از رسیدن به مرحله یك چهارم نهایی بازماندند.
به گزارش سایت اطلاع رسانی رادیو ورزش، در دومین روز مسابقات بین المللی جام فجر ثریا آقایی و نسیم صفایی به مرحله یك هشتم نهایی راه یافتند كه در این مرحله آقایی برابر حریف مجارستانی خود با نتیجه نزدیك 2 بر یك شكست خورد و صفایی برابر نماینده روسیه با نتیجه 2 بر صفر مغلوب شد و از ادامه مسابقات بازماند.
در بخش دو نفره نیز تیم ثریا آقایی و ثمین عابدخجسته با نتیجه 2 بر صفر مقابل تیم اندونزی شكست خوردند. تیم نازنین بشیری و نسترن كرمی با همین نتیجه برابر تركیه نتیجه را واگذار كرد. تیم پریا اسكندری و الهه سپیدان 2 بر صفر مقابل اندونزی مغلوب شد. تیم سایه خلیل الرحمان و پریا نبوی با همین نتیجه برابر استونی متحمل شكست شد و تیم هاجر كبیری و هاله همدانچی 2 بر صفر برابر استونی شكست خورده و از ادامه مسابقات بازماند.