رئیس فدراسیون ورزش نابینایان و كم بینایان موفقیت ورزشكاران در پارالمپیك توكیو را ثمره یك برنامهریزی بلندمدت عنوان كرد.
به گزارش رادیو ورزش؛ محمدرضا مظلومی رئیس فدراسیون ورزش نابینایان و كم بینایان با اشاره به كسب 4 مدال طلا از سوی ورزشكاران نابینای و كمبینای ایران در پارالمپیك توكیو ، اظهار داشت: آنچه امروز در توكیو شاهد آن هستیم ثمره یك برنامهریزی بلندمدت و توجه به ظرفیت بخش نابینایان و كمبینایان است. ما توانایی زیادی در این بخش داریم و طلاهای متوالی پارالمپیك نیز گواه این مهم است.
وی افزود: البته اگر آمار بازیهای پاراآسیایی 2018 جاكارتا هم موردبررسی قرار گیرد مشخص خواهد شد كه ورزشكاران رشته های جودو، شطرنج، دوومیدانی، گلبال و ... چه تاریخسازی انجام دادند.
فدراسیون كمبینایان و نابینایان این را هم گفت: در سالن جودو مسابقات پارالمپیك توكیو آنچه رخ داد اقتدار ایرانی بود. 2 ورزشكار ما توانستند در فاصله كمتر از 2 ساعت مدال طلا را ضرب كنند و اینیك افتخار بینظیر است.
وی افزود: ما برای این ورزشكاران برنامهریزی زیادی داشتیم و امروز ثمره این برنامه و تلاشهای آقای محمدرضا حاج یوسف زاده در بزرگترین جشنواره ورزشی دنیا دیده شد. همچنین در دوومیدانی نیز «امیر خسروانی» و «مهدی اولاد» طلا ضرب كردند تا نقش مهمی در جایگاه كاروان ایران در جدول ردهبندی مدالها داشته باشند. البته این پایان افتخارآفرینی نیست بلكه ما در چند روز آینده هم شاهد مدالآوری خواهیم بود.
مظلومی با اشاره به مشكلات فدراسیون نابینایان و كمبینایان افزود: همه میدانند ما چه مشكلاتی داریم و چه مدالهایی را كسب كردیم امیدوارم این مدال موجب توجه بیشتر به ورزشكاران نابینا شود. اگر در بعد سختافزاری و نرمافزاری توسعه ورزشی نابینایان در دستور كار قرار گیرد بیتردید این افتخارآفرینیها چند برابر خواهد شد.
علی پیروج (پرتاب نیزه)، سامان پاكباز (پرتاب دیسك)، مهدی اولاد و نورمحمد آروخی (پرتاب وزنه)، وحید علی نجیمی (دونده) و امیر خسروانی (پرش طول) و وحید نوری و محمدرضا خیرالله زاده (جودوكار) ورزشكاران اعزامی به توكیو هستند.
انتهای پیام/