مادر شهید بابایی گفت: ما یك فرهنگ غنی ایرانی اسلامی داریم كه بخشی از آن بر پایه ایثار و فداكاری است و این فرهنگ نباید به فراموشی سپرده شود.
به گزارش رادیو ورزش؛ شانزدهمین دوره بازیهای پارالمپیك از روز دوم تا چهاردهم شهریورماه در كشور ژاپن برگزار خواهد شد و كاروان ایران با 62 ورزشكار به سرپرستی هادی رضایی به این دوره از بازیها اعزام میشود. بنا به تصمیم مسئولان فرهنگی كمیته ملی پارالمپیك «كونیكو یامامورا» مادر شهید بابایی سرپرستی نمادین كاروان ایران را بر عهده دارد.
یامامورا ژاپنیالاصل است كه از دهه 50 در ایران زندگی میكند و «محمد بابایی» یكی از شهدای جنگ تحمیلی فرزند او است. یامامورا بعد از پذیرش دین اسلام نام «سبا» را برای خود انتخاب كرده است.
«كونیكو یامامورا» با بیان اهمیت كار فرهنگی در خلال تورنمنتهای بزرگ اظهار داشت: تورنمنتهای بزرگی مانند پارالمپیك نماد صلح و دوستی ملتها هستند و روی این نمادها تأكید زیادی شده است دیگر كسی از تخاصم یا جنگ در این تورنمنتها صحبت نخواهد كرد بلكه رقابتی دوستانه در میدان المپیك و پارالمپیك شكل خواهد گرفت كه بر مبنای دوستی ملتها بناشده است. ما نیز یك فرهنگ غنی ایرانی اسلامی داریم كه بخشی از آن بر پایه ایثار و فداكاری است و این فرهنگ نباید به فراموشی سپرده شود.
سرپرست نمادین كاروان اعزامی ایران به پارالمپیك توكیو با بیان اینكه پارالمپیك جشنوارهای از فرهنگها است و هر كشور فرهنگ و باور ویژه خودش را دارد اما سوای تمام این اختلافات پیام ورزش صلح و دوستی است گفت: در این جشنواره بزرگ، ورزشكاران هر كشور نماد و سفیر آن كشور در بعد قهرمانی و فرهنگی خواهند بود. اساس ورزشهای جانبازان و معلولین ایران بر پایه فرهنگ ایثار است و شاكله اولیه آن را جانبازان جنگ تحمیلی تشكیل میداد لذا این روحیه را در بین قهرمانان ملی و پارالمپیكی ما دیده میشود.
مادر شهید «محمد بابایی» ادامه داد: در فرهنگ ایرانی و اسلامی شهادت و ایثارگری یك باور قوی است. شهدا احساس مسوولیت كردند تا در برابر استكبار به مقابله برخیزند. این یك پیام مهم برای دنیا است كه ظلم باقی نخواهد ماند و باید در برابر آن به پا خواست.
یامامورا در بیان اهمیت گسترس فرهنگ ایثار و مقاومت در كاروان ایران تصریح كرد: این باور ماست و باید در سطح جهاندیده شود.
انتهای پیام/