حضور كی روش در تیم ملی فوتبال عراق منتفی شد

حضور كارلوس كی‌روش در تیم ملی فوتبال عراق به چند دلیل منتفی شد.

1400/04/30
15:17

به گزارش رادیو ورزش؛ فدراسیون فوتبال عراق طی هفته‌های گذشته مذاكرات جدی را با كارلوس كی روش برای هدایت تیم ملی فوتبال این كشور در مرحله سوم انتخابی جام جهانی انجام داده است. این مذاكرات بعد از كمك دولت عراق به فدراسیون فوتبال این كشور و اختصاص منابع ارزی جدی‌تر هم شد، اما ظاهراً بی نتیجه مانده است.

كی روش كه سابقه دو صعود به جام جهانی با تیم ملی فوتبال ایران را دارد، در صورت حضور در عراق می‌توانست بر حساسیت بازی‌های گروه نخست رقابت‌های انتخابی جام جهانی اضافه كند چرا كه با تیم‌هایی نظیر ایران و كره جنوبی تقابل داشت.

با این حال «منتظر ناصر» سردبیر نشریه «العالم الجدید» فاش كرد كه مذاكرات عراقی‌ها با كی روش به چند دلیل منتفی شده است.

ناصر در این خصوص گفت: مذاكرات فدراسیون عراق و كارلوس كی روش به چند دلیل شكست خورده كه مهمترین آن عدم اشتیاق كی روش برای كار در عراق بعد از تماس با «كاتانچ» و شرط اقامت در امارات بوده است.

كاتانچ سرمربی سابق تیم ملی عراق بود كه از هدایت این تیم بركنار شد. كی روش قبل از حضور در تیم ملی ایران هم با مربیان سابق تیم كشورمان از جمله برانكو ایوانكوویچ مشورت كرده و نظرات مثبت برانكو او را به كار در ایران ترغیب كرده بود.

به نظر می‌رسد شرط اقامت كی روش در امارات به دلیل مسائل امنیتی در كشور عراق از سوی این مربی پرتغالی مطرح شده است كه به گفته «منتظر ناصر»، این شرط مورد قبول قرار نگرفته است.

دسترسی سریع