تكواندوكار المپیكی وزن 57- كیلوگرم بانوان ایران از عزم خود برای حضور در المپیك می گوید.
به گزارش رادیو ورزش و به نقل از فدراسیون تكواندو؛ ناهید كیانی چهارمین دختر تكواندو است كه توانسته به بازیهای المپیك راه پیدا كند و حالا در یك قدمی این رقابتها و افتخارآفرینی برای ورزش ایران است؛ ناهید از 8 سالگی تكواندو را شروع كرده و اولین مدال خود را در رقابتهای جهانی نوجوانان بدست آورد و پس از آن توانست بر سكوی نایب قهرمانی و سومی قهرمانی آسیا بزرگسالان بایستد؛ او برنز بازیهای آسیایی و یونیورسیاد و طلا كشورهای اسلامی را نیز در كارنامه دارد و اكنون خود را برای مدال المپیك آماده كرده است.
چهارمین بانوی تكواندو ایران طی این سالها تمام تلاش خود را كرده و اكنون تنها یك گام تا هدف بزرگ خود فاصله دارد؛ در ادامه صحبتهای ناهید كیانی در فاصله چند روز باقیمانده تا این رقابتها را میخوانید:
قهرمانی آسیا تجربه خوبی برای من بود
مسابقات كسب سهمیه قاره آسیا ابتدای خردادماه برگزار شد و خدا را شكر موفق شدم جواز حضور در المپیك را بدست آورم؛ بعد از آن در رقابتها در قهرمانی آسیا شركت كردم كه تجربه خوبی برای من بود و توانستم برخی اشكالات خود را متوجه شوم تا بتوانم در المپیك بهترین نتیجه را بگیرم.
دوست داشتم تكواندو بانوان با دو سهمیه در المپیك توكیو حضور داشته باشد
به عنوان چهارمین نماینده تكواندو بانوان در المپیك شركت میكنم و قطعا حس بسیار خوبی است؛ هرچند دوست نداشتم تنها نماینده بانوان در توكیو باشم اما خب نشد و سعی میكنم جای نفر دوم را با مدالی كه میگیرم پر كنم و دلم مردم كشورم را شاد نمایم.
از 4 سال پیش عزم خود را برای حضور در المپیك جزم كرده بودم
هر ورزشكار زمانی كه میخواهد یك حرفهای را شروع كند به نهایت آن كه المپیك و مدال آن است فكر میكند؛ من هم از چهار سال پیش عزم خود را برای حضور در المپیك جزم كرده بودم كه خدا را شكر به آن رسیدم و حالا در یك قدمی مرحله آخر قرار دارم.
من نیمی از راه كسب سهمیه را در وزن اول المپیكی حضور داشتم و از نیمه راه به وزن دوم المپیكی آمدم كه برای من یك اتفاق خوب بود و شاید اگر در همان وزن بودم نمیتوانستم سهمیه حضور را بدست آورم. در هر دو وزن بازیكنان خوبی حضور دارند و تفاوت آن چنانی وجود ندارد اما در ابتدای راه و با توجه به اینكه در وزن دوم قدرت بدنی كمتری نسبت به حریفان داشتم اعتماد به نفسم پایینتر بود اما خدا را شكر در تورنمنت تركیه توانستم نماینده نامدار تركیه را شكست دهم و بعد از آن به خودباوری رسیدم كه در این وزن هم میتوانم موفق باشم.
از 8 سالگی تكواندو را شروع كردم اما از همان زمان برایم جدی بود
من از هشت سالگی تكواندو را شروع كردم و آن زمان چون من و خواهرم خیلی شیطنت داشتیم مادرم در تعطیلات تابستان ما را در كلاس ثبت نام كرد اما با وجود سن كمی كه داشتم این موضوع برای من خیلی جدی شد و اصلا نمیتوانستم تكواندو را رها كنم؛ حتی معمولا ورزش را به درس ترجیح میدادم كه همین مساله مادرم و خانواده را خیلی اذیت میكرد؛ امیدوارم با بهترین نتیجه مزد زحماتم را بگیرم.
كسی كه بخواهد مدال بگیرد به اسم رویداد كاری ندارد
رویدادهای بزرگی همچون قهرمانی جهان، بازیهای آسیایی، قهرمانی آسیا و بازیهای یونیورسیاد را تجربه كردهام و حالا نوبت به المپیك رسیده است. بارها از كسانی كه تجربه حضور در این رقابتها را داشتهاند سوال كردهام اما همه حرف یكسانی میزنند و اعتقاد دارند المپیك هیچ فرقی با میدانهای دیگر ندارد و تنها اسم آن است كه افراد را مضطرب میكند. تمام تلاش خود را میكنم تا در این رویداد راحت بازی كنم؛ به نظرم شرایط مثل بازیهای آسیایی یا یونیورسیاد است و با یك ذهن آرام میتوانم نتیجه خوبی بدست آورم.
بدون شك با توجه به شیوع ویروس كرونا و شرایطی كه به وجود آورده این دوره با دورههای قبل متفاوت است اما من به این موارد اهمیتی نمیدهم چراكه معتقدم كسی كه بخواهد مدال بگیرد، اسم و فضای رویداد تاثیر چندانی بر او ندارد.
دلم میخواهد در روز مسابقات تنها عملكرد خوبی را به نمایش بگذارم
در این روزهای باقیمانده عكس مدالها و سكوهای المپیك كه منتشر شده است را نگاه میكنم و حتی تصویر مدال المپیك را روی زمینه گوشی گذاشتهام تا هر لحظه آن را ببینم، دوست دارم مدال المپیك را در ذهنم قبل از اعزام و همینجا بگیرم و در روز مسابقات تنها عملكرد خوبی را به نمایش بگذارم. بدون شك زمانی كه بتوانم در این رویداد بزرگ نتیجه بگیرم تصویر پدر و مادرم جلوی چشم من میآید.
با كمك كادرفنی تمام حریفان خود را آنالیز كردم و امیدوارم بتوانم از این مواردی كه در این مدت یاد گرفتم، استفاده كنم. تكواندو هر روز در حال تغییر است و بازیكنان خود را به روز میكنند؛ ناهید كیانی الان با سال گذشته اصلا قابل مقایسه نیست و قطعا بازیكنان دیگر همین شرایط را دارند.
اردو در كرونا همه را اذیت كرد
شرایط كرونا در این مدت همه را اذیت كرد به ویژه ما كه در اردو به سر میبردیم و مدت زمان طولانی نمیتوانستیم خانوادههای خود را ببینیم؛ قطعا این موضوع به ما قوت قلب بالایی میداد كه از آن محروم شدیم یا حتی تمرینات خارج از فدراسیون ما بسیار محدود بود و همین وارد در آمادگی ذهنی ما تاثیرگذار بود اما با این شرایط كنار آمدیم و كرونا به ما ثابت كرد كه همیشه همه چیز بر وفق مراد ما نیست و باید از حال لذت ببریم و قدر سلامتی خود را بدانیم؛ در این مدت زمان باقی مانده تلاش میكنیم پروتكلهای بهداشتی را رعایت كنیم تا نزدیك به اعزام خدایی نكرده اتفاقی نیفتد.
لحظه كسب مدال و خوشحالی بعد از آن با هیچ حسی قابل مقایسه نیست
درهر اردویی كه حضور داریم برای یك هدف مشخص و كسب مدال رویداد پیشرو میجنگیم و به نظرم شاید تنها چیزی كه در این مسیر میتواند آدم را مقاوم كند فكر به لحظه كسب مدال و خوشحالی بعد از آن است كه با هیچ حسی قابل مقایسه نیست.
از نظر روانی به آمادگی نسبی رسیدهام و تا روز مسابقه سعی میكنم این موضوع را به بالاترین حد برسانم؛ با كمك دكتر حمزه و تكنیكهای ایشان روند روانی خودم را ارتقاء دادهام و امیدوارم بتوانم موفق باشم.
دوست دارم ابتدا در المپیك مدال بگیرم تا با امتیازش بتوانم به رقابتهای گرندپری راه پیدا كنم و بعد از آن هم در رقابتهای جهانی خوش بدرخشم.
از مردم میخواهم برای ما دعا كنند
از مردم می خواهم در این مدت با دعای خیرشان ما را همراهی كنند؛ روزهای سختی را سپری كردیم و فشار روانی زیادی روی ما است، دوست دارم با انرژی مثبتی كه میدهند این فشار را به حداقل برسانند و برای ما دعا كنند.
انتهای پیام//