گرایی و ساروی المپیكی شدند

رقابت‌های كشتی فرنگی گزینشی المپیك در قاره آسیا دیروز (جمعه 20 فروردین) در شهر آلماتی قزاقستان پیگیری شد و 2 نماینده ایران به مدال طلا نائل شدند.

1400/01/21
08:00

سهمیه‌های طلایی 2 كشتی‌گیر ایران در رقابت‌های گزینشی المپیك توكیو
به گزارش رادیو ورزش، مسابقات رقابت‌های كشتی فرنگی گزینشی المپیك توكیو در آلماتی قزاقستان در حال پیگیری است. در همین چارچوب و در اوزان 67 و 97 كیلوگرم 2 مدال طلا از آنِ 2 نماینده ایران شد.
در وزن 67 كیلوگرم محمدرضا گرایی در دور اول و كمتر از یك دقیقه با نتیجه هشت بر صفر شروز اوچیلوف از تاجیكستان را از پیش رو برداشت.
وی در دور بعد مقابل احمد داحشان از اردن با نتیجه هشت بر صفر پیروز و راهی مرحله نیمه نهایی شد. گرایی در این مرحله آشو دارنده مدال برنز آسیا از هند را با نتیجه 9 بر صفر مغلوب كرد و ضمن راهیابی به دیدار فینال، سهمیه المپیك توكیو را نیز كسب كرد.
وی در دیدار فینال هان سو ریو قهرمان جهان از كره جنوبی را با نتیجه 9 بر صفر مغلوب كرد تا ضمن كسب مدال طلا و سهمیه المپیك، تمامی حریفان خود را با امتیاز عالی از پیش رو بردارد.
در وزن 97 كیلوگرم محمدهادی ساروی پس از استراحت در دور نخست در دور دوم با نتیجه هشت بر صفر جهانگیر توردیف دارنده مدال نقره آسیا از ازبكستان را از پیش رو برداشت و راهی مرحله نیمه نهایی شد. وی در این مرحله با نتیجه 10 بر 2 یانان چن از چین را مغلوب كرد و ضمن كسب سهمیه المپیك به دیدار فینال راه یافت. ساروی در دیدار فینال مقابل اوزور ژوژوپبیكوف با نتیجه 10 بر صفر پیروز و صاحب مدال طلا شد.
اسامی نفرات برتر این رقابت‌ها كه نفرات اول و دوم آن صاحب سهمیه المپیك شدند، به شرح زیر است:
60 كیلوگرم: 1- ژولامان شارشنبیكوف (قرقیزستان) 2- سایلیك والیهان (چین) 3- فیروز میرزا رجب‌اف (تاجیكستان) و هان جائه گیونگ (كره‌جنوبی)
67 كیلوگرم: 1- محمدرضا گرایی (ایران) 2 – هان سو ریو (كره جنوبی) 3- آشو (هند) و آرام واردانیان (ازبكستان)
77 كیلوگرم: 1- آكژول محموداف (قرقیزستان) 2– شوهی یابیكو (ژاپن) 3- سینگ گورپریت (هند) و هوجون ژانگ (چین)
87 كیلوگرم: 1- نورسلطان تورسینوف (قزاقستان) 2- فی پنگ (چین) 3- ماساتو سومی (ژاپن) و جین هیوك كیم (كره جنوبی)
97 كیلوگرم: 1- محمدهادی ساروی (ایران) 2– اوزور ژوژوپبیكوف (قرقیزستان) 3- یانان چن (چین) و سی یئول لی (كره‌جنوبی)
130 كیلوگرم: 1- مومینجان عبدالله‌یف (ازبكستان) 2 – مین سئوك كیم (كره‌جنوبی) 3- لینگ ژئی منگ (چین) و ناوین (هند)

دسترسی سریع