معاون اجرایی باشگاه پرسپولیس گفت: ما مشكلی برای نقل و انتقالات نداریم و طبق نظر كادر فنی اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.
به گزارش رادیو ورزش، ابراهیم شكوری درباره آخرین وضعیت جذب شهریار مغانلو از تیم سانتاكلارا پرتغال اظهار داشت: اگر جذب بازیكن قطعی شود آن را خیلی زود اطلاعرسانی میكنیم اما تا زمانی كه چیزی قطعی نشود نمی توانیم در مورد آن صحبت كنیم. من نمیتوانم در مورد بازیكن خاصی حرف بزنم.
وی در مورد اینكه مذاكره با مغانلو را تایید میكند یا خیر، افزود: با توجه به نیاز تیم بازیكن جذب می كنیم و تلاشمان این است تا بهترین اقدامات را در این زمینه داشته باشیم.
سخنگوی باشگاه پرسپولیس در مورد احتمال خروج آرمان رمضانی از فهرست سرخپوشان خاطرنشان كرد: به خاطر قهرمانی در نیم فصل از همه بازیكنان تشكر می كنیم. تا الان هیچ لیست خروجی از سوی كادرفنی داده نشده و اگر قرار باشد بازیكنی از فهرست تیم كنار گذاشته شود بعد از جلسه با سرمربی این موضوع مشخص خواهد شد.
شكوری در مورد جذب هافبك بازیساز با توجه به جدایی بشار رسن اضافه كرد: بهتر است در مورد این مسائل فنی از كادرفنی سوال شود.
معاون اجرایی باشگاه پرسپولیس ادامه داد: از اینكه قهرمان نیمفصل شدیم خوشحالیم اما می دانیم كه در این مقطع هیچی تیمی قهرمان نمی شود و از فردا برای شروع مقتدر در نیم فصل دوم كار را آغاز خواهیم كرد.
وی در مورد آخرین وضعیت شكایت ماریو بودیمیر از باشگاه پرسپولیس اضافه كرد: مطالبات این بازیكن به طور كامل پرداخت شده و تنها سود پول او مانده كه امیدواریم این مبلغ بخشیده شود. با این حال فكر نمیكنم مشكلی برای نقل و انتقالات وجود داشته باشد.