فعالیت پنج میلیون دانش‌آموز در 14 رشته ورزشی

رییس فدراسیون دانش‌آموزی، گفت: پنج میلیون دانش‌آموز در ١4 رشته ورزشی فعال هستند اما در سطح كشور ١5 هزار دانش‌آموز به رقابت‌های مختلف راه می‌یابند.

1399/11/19
14:15

به گزارش رادیو ورزش، «حسین بابویی» روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگاران در ساختمان سئول درباره تبیین ورزش دانش‌آموزی در دولت دوازدهم، اظهار داشت: ورزش دانش‌آموزی اساس و پایه ورزش همگانی، حرفه‌ای و قهرمانی است كه از مدارس آغاز می‌شود و این فدراسیون ٢ سال متوالی به عنوان فدراسیون برتر شناخته شده است.
وی ادامه داد: برنامه‌ریزی رقابت‌های آموزشگاهی در همه سطوح از اتفاقاتی بود كه در این حوزه رخ داد. معلمان تربیت بدنی در این مسیر استعدادها را شناسایی می‌كنند.
رییس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی، اظهار داشت: پنج میلیون دانش‌آموزش ثبت شده داریم كه در ١4 رشته ورزشی فعال هستند. در سطح كشور نیز ١5 هزار دانش‌آموز به رقابت‌های ورزشی راه می‌یابند و در چه جایی بهتر از این حوزه می‌توان استعدادها را شناسایی كرد؟
بابویی می‌گوید: این فدراسیون ٣٠ رشته‌ایی در همه مقاطع است كه حجم عظیمی از فعالیت‌های ورزشی را در بر می‌گیرد. تشكیل هیات‌های دانش‌آموزی یكی از دستاوردهای بزرگ پس انقلاب است. ورزش آموزشگاهی عامل موثری در كاهش آسیب‌های اجتماعی و توسعه ورزش آموزشگاهی است.
وی ادامه داد: یكی از بهترین اتفاق‌ها در ورزش آموزشگاهی، راه‌اندازی بانك اطلاعاتی در ورزش كشور است. در مقطع ابتدایی نگاه ما ابزار تربیتی است و رقابت‌ها به صورت جشنواره‌ای برگزار می‌شوند.
شناسایی بیش از ١4 هزار استعداد در كشور
رییس فدراسیون ورزش دانشگاهی همچنین گفت: در حوزه شبكه شاد ظرفیت بی‌نظیری ایجاد شده و بیش از ١٢ میلیون دانش‌آموز ثبت نام شده‌اند. در این شبكه، حوزه ورزش دانش‌آموزی فعال شده است.
بابویی افزود: سال گذشته در سطح استان و كشور بیش از ١4 هزار استعداد توسط معلمان تربیت بدنی در سطح یك شناسایی شدند. این استعدادها به فدراسیون‌های ورزشی و وزارت ورزش هم معرفی شدند.
تامین پنج درصد منابع فدراسیون از طریق حامیان مالی
رییس فدراسیون دانش‌آموزی افزود: در ٢ سال گذشته به عنوان فدراسیون برتر در حوزه محیط زیست معرفی شدیم. پنج درصد از منابع خود را در برگزاری رقابت‌ها از طریق حامیان مالی جذب می‌كنیم كه تا كنون با این روش چند همایش برای خیرین برگزار شده است.
بابویی برای جذب ظرفیت‌های جدید از امضا تفاهم‌نامه با ١5 فدراسیون خبر داد و گفت: این همكاری‌ها برای توسعه ورزش دانش‌آموزی است.
دومین حضور ایران در المپیك دانش‌آموزی
وی تصریح كرد: رویداد المپیك دانش‌آموزی هر ٢ سال یكبار برگزار می‌شود كه برای نخستین مرتبه در سال ٢٠١٨ شركت كردیم و سال آینده هم در مهرماه به میزبانی چین شركت خواهیم كرد.
رییس فدراسیون به شیوع ویروس كرونا اشاره كرد و گفت: در این شرایط در ١٠ رشته فعالیت خود را به صورت مجازی تدوین كردیم كه برخی برگزار و برخی به زودی برگزار می‌شود.
بابویی ادامه داد: در تكواندو قهرمانی جهان شركت كردیم كه تیم دختران و پسران در شهریورماه چهارم جهان شدند كه این موضوع از دیگر دستاوردهای ما در این حوزه است.
كم‌تحركی 30 درصد دانش‌آموزان
رییس فدراسیون دانش‌آموزی در بخش دیگری و در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره كم‌تحركی دانش‌آموزان گفت: در دوره كرونا و غیرحضور مدارس، زمینه‌ را برای كم‌تحركی فراهم كرد كه ٣٠ درصد دانش‌آموزان كم تحرك هستند. برای برون رفت از این مشكل طرح «كوچ» را تدوین كردیم تا بتوانیم كم‌تحركی دانش‌آموزان را كاهش دهیم. اگر شیوع كرونا تداوم یابد مسابقات مجازی برگزار می‌شود.
وی در خصوص معرفی ٧٠٠ دانش‌آموز به فدراسیون‌های ورزشی گفت: فارغ از فدراسیون‌ها، آموزش‌های لازم را به معلمان برای شناسایی استعدادها دادیم تا تخصصی‌تر برگزیده شوند. یكی از راه‌های شناسایی، برگزاری رقابت‌های آموزشگاهی است كه تنها از طریق فدراسیون دانش‌آموزی استعدادها معرفی می‌شوند. در هر سه سطح استعدادها را احصا می‌كنیم كه می‌تواند تنها روش اثرگذار در این زمینه باشد.
وی درباره شمار استعدادهای شناسایی شده در بخش دختران و پسران گفت: با توجه به معرفی ٧٠٠ استعداد ورزشی، می‌توان این طور گفت كه 6٠ درصد استعدادها در بخش دختران و 4٠ درصد در بخش پسران است.

دسترسی سریع