استاد بزرگ شطرنج ایران گفت: سردار شهید حاج قاسم سلیمانی بسیار متواضع و فروتن بود.
به گزارش رادیو ورزش؛ آرین غلامی، درمورد خاطره دیدارش با سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اظهار داشت: همه چیز برای من به تاریخ 2 اسفند 1397 برمیگردد. این همان تاریخی است كه من توانستم با سردار دل ها دیدار كنم. این دیدار حدود ساعت 13:30 صورت گرفت.
وی ادامه داد: در همان لحظاتی كه سردار را دیدم، وی مرا در آغوش گرفت و من هم دقایقی درمورد مسابقاتی كه در آن با حریف رژیم صهیونیستی روبرو نشدم صحبت كردم. نكته مهم و جالب در این صحبتها برای سردار این بود كه من در آن مسابقات تنها بودم و كسی كنارم نبود كه بخواهد مرا برای رویارویی یا عدم رویارویی با حریف راهنمایی كند. ضمن اینكه سردار سلیمانی در سخنرانی خود در شهر بابل چند دقیقه درمورد من صحبت كرد.
استاد بزرگ شطرنج ایران درخصوص ویژگیهای بارز سردار سلیمانی، گفت: حاج قاسم بسیار متواضع و فروتن بود. همانطور كه وی مقابل دشمنان همچون یك قهرمان میجنگید، مقابل مردم خودش بسیار متواضع بود. زمانی كه سردار را در دیدارم با مقام معظم رهبری دیدم، وی پشت دوربینها بود و هیچ وقت علاقه ای به دیده شدن نداشت. سردار بارها ثابت كرد كه پست و مقام برایش اهمیتی ندارد و هدفش خدمت به انقلاب و مردم بود.
غلامی با بیان اینكه حاج قاسم دوست داشت تا سرباز مردم و انقلاب اسلامی باشد، خاطرنشان كرد: سردار ویژگیهای زیادی داشت و فرد كاملی بود، اما من نمیتوانم وی را به صورت كامل توصیف كنم. در سالگرد شهادت حاج قاسم هم باید بگویم كه دشمنان نظام با ترور سردار، خباثت خود را بیش از پیش نمایان كردند. بعد از شهادت سردار قطعاً خونی كه از وی رفت موجب شد تا هزاران نفر پای كار باشند و برای همان هدفی كه سردار دنبالش بود بجنگند.
وی با بیان اینكه سردار هنوز هست و این ماییم كه نیستیم، اظهار داشت: امیدوارم با دعاهای حاج قاسم ما هم بتوانیم سربازی برای این نظام، انقلاب و حضرت آقا باشیم. انشاءالله بتوانیم رضایت مقام معظم رهبری را جلب كنیم تا دل حاج قاسم هم از ما شاد شود.
فارس