میراسماعیلی: امیدوارم ملایی، سرلك و منصوری عاقبت بخیر شوند عملكرد هیات ایران در CAS خوب بود

رییس فدراسیون جودو از مذاكرات مثبت و صمیمانه خود با رییس فدراسیون جهانی جودو در حاشیه برگزاری دادگاه CAS خبر داد.

1399/06/27
22:59

به گزارش رادیو ورزش، آرش میراسماعیلی درباره برگزاری جلسه شكایت ایران از فدراسیون جهانی جودو در دادگاه CAS، اظهار كرد: روز سنگینی به لحاظ كاری بود چرا كه با توجه به اهمیت و حساسیت موضوع، 9 ساعت جلسه دادگاه به درازا كشید و فقط 20 دقیقه برای صرف ناهار تعطیل شد. البته این انتظار را داشتیم كه جلسه سنگینی برگزار شود و خوشبختانه در مجموع عملكرد هیات ایران را خوب و قابل قبول می‌دانم.
رییس فدراسیون جودو، افزود: شهود و وكلای هر دو طرف صحبت‌های خود را طبق برنامه انجام دادند و سوال و جواب‌هایی نیز در جلسه دادگاه صورت گرفت. ماریوس ویزر رییس فدراسیون جهانی جودو نیز در 2 ساعت پایانی به جمع حاضرین در دادگاه اضافه شد.
وی با اشاره به مذاكرات مثبت خود با رییس فدراسین جهانی جودو در خلال برگزاری دادگاه CAS,گفت: مذاكره بسیار دوستانه‌ای میان بنده و رییس فدراسیون جهانی صورت گرفت و در نهایت دادگاه به ایران و فدراسیون جهانی جودو 30 روز مهلت داد با مذاكره مشكلات فی مابین را به صورت مسالمت آمیز حل كنند، در غیر این صورت پس از پایان مهلت 30 روزه، رأی دادگاه صادر خواهد شد.
میراسماعیلی ددرباره جو جلسه دادگاه و پیش بینی خود از ادامه روند صدور رای نیز خاطرنشان كرد: جلسه دادگاه روند طبیعی داشت و انتظار من این بود كه سنگین‌تر باشد اما بر اساس برنامه پیش رفت و هیات ایران عملكرد خوبی داشت. وكلای ما بسیار خوب عمل كردند و از سوی دیگر وزن هیات ما با توجه به حضور داورزنی و سجادی بالاتر از طرف مقابل بود.
قهرمان سابق جودوی جهان، ادامه داد: واقعا نمی‌توان درباره سرانجام این دادگاه پیش بینی خاصی را ارائه كرد. قطعا در تهران جلساتی را برگزار می‌كنیم تا تصمیم گیری‌های نهایی را داشته باشیم‌ باید با فدراسیون جهانی مذاكره كنیم و امیدوارم در نهایت این پرونده به نفع جودوی ایران تمام شود. جا دارد از تك تك نفرات هیات اعزامی ایران بخاطر تلاش‌هایشان صمیمانه قدردانی كنم. همچنین دست اهالی فهیم جودو را بخاطر حمایت‌هایشان می بوسم و امیدوارم بهترین اتفاق برای جودوی ایران رقم بخورد.
رییس فدراسیون جودو، در ادامه درباره موارد مطرح شده در مذاكراتش میان او و رییس فدراسیون جهانی جودو، گفت: درباره مفاد مداكرات نمی‌توانم توضیحی بدهم اما واقعا مداكره بسیار خوب و دوستانه‌ای با یكدیگر داشتیم. موارد مختلفی به بحث گذاشته شد و هدف رسیدن به بهترین راه حل ممكن بود. به هر شكل ما زیرمجموعه فدراسیون جهانی جودو هستیم و فارغ از اینكه چه رای به نفع ما و یا به ضرر ما باشد باید با فدراسیون جهانی جودو تعامل و همكاری داشته باشیم. امیدوارم در نهایت با فدراسیون جهانی برای كمك به جودوی ایران به تفاهم برسیم.
وی درباره حضور سعید ملایی و وحید سرلك دو ملی پوش اسبق جودوی ایران و محمد منصوری سرمربی اسبق تیم ملی جودو به عنوان شاهدان طرف مقابل بر علیه جودوی ایران در دادگاه CAS، خاطرنشان كرد: صحبتی درباره آنها ندارم. فقط برای این 3 نفر دعا می كنم و امیدوارم عاقبت به خیر شوند.
میراسماعیلی افزود: از میان 6 شاهد طرف مقابل، فقط ملایی، سرلك و منصوری در دادگاه حاضر شدند و علیه ایران شهادت دادند. دیگر شاهدان طرف مقابل كه خارجی بودند از طریق ویدئو كنفرانس در جلسه دادگاه حضور داشتند.
وی در پایان در پاسخ به این سوال كه آیا برخوردی میان هیات ایران با ملایی، سرلك و منصوری در جریان جلسه دادگاه صورت گرفت یا خیر، گفت: برخورد رو در رو نداشتیم، ما سمت دیگر دادگاه بودیم و هر كدام از آنها طبق برنامه در قسمت جلوی دادگاه حاضر شدند و صحبت كردند.

دسترسی سریع