غلامرضا قصاب به سالن كشتی برمی‌گردد

پیشكسوت كشتی و اولین خوزستانی شركت‌كننده در المپیك، مجددا برای آموزش علاقه‌مندان به این رشته به سالن كشتی بر می‌گردد.

1399/06/25
14:11

به گزارش رادیو ورزش، غلامرضا قصاب اولین كشتی‌گیر خوزستانی است كه در سال 1976 در المپیك به روی تشك رفت و به مدت هشت سال نیز كاپیتانی تیم‌ملی كشتی فرنگی ایران را برعهده داشت. او بعد از خداحافظی از كشتی، در عرصه مربیگری به كشتی ایران و خوزستان خدمات ارزنده‌ای داشت.
این پیشكسوت خوزستانی سال‌ها در سالنی كه مالك آن، آموزش و پرورش بود، مستاجر و در حال آموزش علاقه‌مندان به این رشته بود كه به دلایلی با گرفتن حكم تخلیه از او خواسته می‌شود این سالن را ترك كند.
این رفتار با پیشكسوت كشتی خوزستان كه سال‌ها خدمات ارزنده‌ای به نوجوانان و جوانان استان به ویژه شهرستان دزفول داشته است، با واكنش‌هایی از سوی قهرمانان ملی و علاقه‌مندان به این رشته همراه بود و این رفتار را در شان یك پیشكسوت ندانستند. همین موضوع باعث شد كه 24 مردادماه سرپرست فرمانداری دزفول و رییس و اعضای شورای شهر دزفول به دیدار غلامرضا قصاب بروند و از او دلجویی كنند. در این بازدید وعده‌هایی نیز به قصاب داده شد.
با گذشت یك ماه از آن اتفاق، مسئولان شهرستان به بخشی از وعده‌های خود در قبال این پیشكسوت كشتی عمل كردند؛ طی یك نامه از سوی رییس هیات كشتی دزفول به قصاب اعلام شد كه با بازگشایی سالن‌های كشتی در شهرستان، او می‌تواند در سالن دز به آموزش علاقه‌مندان به این رشته بپردازد. خبری كه خوشحالی این پیشكسوت و خانواده وی را در برداشت و از تلاش‌های فرهمندپور فرماندار دزفول، نظری رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان و جاموسی عضو شورای شهر دزفول در راستای تكریم به پیشكسوت قدردانی كردند.
همچنین مقرر شده بود یكی از میادین یا معابر شهری دزفول به نام "غلامرضا قصاب"، پیشكسوت كشتی و اولین خوزستانی شركت‌كننده در المپیك نام‌گذاری شود و حالا تنها عملی شدن این وعده مانده است.

دسترسی سریع