سرمربی تیم فوتبال فجرسپاسی شیراز گفت: باشگاهها به موقع دستمزد مربیان و بازیكنان خارجی را نمیدهند و به همین دلیل آنها نیز از باشگاههای ما شكایت میكنند و شاهد پروندههای متعدد در فیفا هستیم.
به گزارش رادیو ورزش؛ داود مهابادی اظهار داشت: با شرایطی كه باشگاههای ما در فوتبال دارند و پروندههای متعددی را در فیفا برای آنها باز كردهاند به نظرم بهترین كار همین ممنوعیت حضور خارجیها در فوتبال ایران است زیرا آنچه در فوتبال ایران دیدهایم این است كه باشگاهها به موقع دستمزد مربیان و بازیكنان خارجی را نمیدهند و به همین دلیل آنها نیز از باشگاههای ما شكایت میكنند و شاهد پروندههای متعدد در فیفا و همچنین پنجرههای بسته نقل و انتقالاتی باشگاهها هستیم به همین دلیل میگویم این تصمیم فدراسیون تصمیم درستی بوده است.
وی افزود: البته این ممنوعیت باعث شده دستمزد مربیان و بازیكنان ایرانی چندین برابر شده است و از نظر من دستمزد بازیكنان ایرانی نجومی شده است. با این دستمزدهایی كه من میشنوم اگر فوتبالیستهایی مثل كریم باقری، خداداد عزیزی، علی دایی یا مهدی مهدویكیا اكنون میخواستند بازی كنند باید دستمزدی 50 میلیارد تومانی میگرفتند.
سرمربی فجر سپاسی در مورد شفاف بودن مبلغ قرارداد بازیكنان و مربیان با باشگاهها اظهار داشت: این بدترین حالت ممكن در فوتبال كشورمان است و بیشتر از همه به نظرم به عدم صداقت برخی از مدیران مربوط میشود. مدیرانی كه میخواهند جایگاه خود را حفظ كنند و با هر ترفندی به دنبال این كار هستند چرا نباید قراردادها شفاف و علنی باشد.
مهابادی با اشاره به اینكه مخالف سقف قرارداد است، گفت: من با سقف قرارداد برای بازیكنان موافق نیستم اما باید باشگاهها سقف بودجه داشته باشند. در حال حاضر شاهدیم یك باشگاه در لیگ برتر 100 میلیارد تومان برای دستمزد مربی و بازیكن میپردازد و باشگاهی دیگر چه در لیگ برتر و چه در لیگ یك لنگ 3 میلیارد تومان است. زمانی كه ما فوتبال بازی میكردیم 60- تا 70 درصد قرارداد را پیش میگرفتیم و مابقی را به صورت حقوق ماهانه دریافت میكردیم و به ندرت باشگاهها بدهكار بودند. سقف بودجه باشگاهها هم به هم نزدیك بود. مثلاً اگر سقف بودجه استقلال 50 میلیون تومان بود سقف بودجه سپاهان 30 میلیون تومان بود. یا حتی فجرسپاسی بودجه 25 میلیون تومانی داشت اما اكنون میبینیم بازیكن 300 میلیونی درخواست دستمزد 3 میلیارد تومانی میكند.
وی با انتقاد از هزینههای باشگاههای صنعتی گفت: این باشگاههای صنعتی چگونه مجاز شدهاند كه این اعداد و ارقام را بپردازند؟ در حال حاضر توازنی بین بودجه فوتبال در استانهای كشور دیده نمیشود. مثلاً استان فارس یا همدان و لرستان بودجهای برای فوتبال ندارند اما در برخی از استانها بودجههای كلانی برای فوتبال دیده میشود و این اصلاً خوب نیست.