مجاز شدن اعتراضات سیاسی در بازی‌های كشورهای مشترك‌المنافع

فدراسیون بازی‌های كشورهای مشترك‌المنافع اعلام كرد زانو زدن به نشانه اعتراض در بازی‌های 2022 مشكلی ندارد.

1399/03/25
09:34

به گزارش رادیو ورزش؛ اوایل این هفته كمیته ملی المپیك و پارالمپیك آمریكا اعلام كرد كه آنها گروه ورزشكاران را تشكیل خواهند داد تا سیاست‌های داخلی از جمله حق اعتراض را بررسی كنند.
در حال حاضر فدراسیون بازی‌های كشورهای مشترك‌المنافع نیز به لیست فدراسیون‌های ورزشی در خصوص اعتراضات ورزشكاران اضافه شده‌ است.
دیوید گرومبرگ رئیس فدراسیون كشورهای مشترك‌المنافع این هفته به خبرنگاران گفته بود این جنبش همه نهادها را به چالش كشیده و آنچه كه ما می‌توانیم انجام دهیم كارهای جوانمردانه، آزادانه و برای برابری است. ورزش چیز متفاوتی نیست.
وی در این باره اظهار داشت: ممكن است مسئولیت بیشتری به دلیل تاریخ مشترك بازی‌های مشترك المنافع داشته باشیم بنابراین باید راه‌حل هایی را پیدا كنیم كه دیوارها را ایجاد نمی‌كنند بلكه پل می‌سازند. باید به مردم احترام بگذاریم تا نظرات خود را ابراز كنند.
به عنوان مثال ورزشكاران در بازی‌های كشورهای مشترك‌المنافع بیرمنگام می‌توانند زانو بزنند این در حالی است كه به دنبال اعتراضات ورزشكاران به كشته شدن جورج فلوید، كمیته بین‌المللی المپیك اعلام كرد اعتراضات و تبلیغات سیاسی و مذهبی همچنان در بازی‌های المپیك ممنوع است.

دسترسی سریع