وزیر ورزش و جوانان گفت: در بحث اصلاح اساسنامه تلاش ما بر این بود كه تغییرات به صورت قطعی یك بار برای همیشه انجام شود تا در آینده مشكلی نداشته باشیم.
به گزارش رادیو ورزش وبه نقل از برنا؛ دكتر مسعود سلطانیفر، وزیر ورزش و جوانان با اشاره به تغییرات صورت گرفته در اساسنامه فدراسیون فوتبال اظهار كرد: از سال 86 كه آن اتفاقات برای فدراسیون فوتبال افتاد و این فدراسیون نزدیك به یك سال و نیم بلاتكلیف بود و تلاش كردیم تا اساسنامه در شرایط مطلوب كارشناسی و تغییرات انجام شود. ما در وزارت ورزش هركاری را كه آغاز كردیم از جمله ورود بانوان به ورزشگاهها سعی بر این بوده كه كار به صورت قطعی انجام شود.
او ادامه داد: در بحث اصلاح اساسنامه نیز همه تلاش ما بر این بود كه این اصلاحیه به صورت قطعی یك بار برای همیشه انجام شود تا در آینده مشكلی نداشته باشیم و این بلاتكلیفی برطرف شود. برنامهریزی ما این بود كه در 25 اسفند انتخابات را برگزار كنیم ولی نظر فیفا بر این بود كه اول اساسنامه اصلاح شود و ما نیز قبول كردیم. با تلاش آقای نبی اصلاحیات روی اساسنامه انجام و به فیفا ارسال شد، در نهایت درخواست آنها این بود كه وزارت ورزش در مجمع نمایندهای نداشته باشد و این موضوع را در اساسنامه غیرقانونی دانستند.
وزیر ورزش و جوانان گفت: این وزارتخانه به عنوان متولی اصلی ورزش كشور كه نقش حاكمیتی نیز دارد وظیفه خود میداند كه بر امور نظارت داشته باشد. درست است كه فدراسیون فوتبال یك نهاد مستقل است ولی مردم از ما انتظار دارند و هرجا كه مشكلی پیش بیاید قطعا دلیل مشكل را از ما میپرسند. به خاطر منافع ورزش كشور و هواداران فوتبال ما این نرمش را انجام دادیم چون به هواداران این رشته احترام میگذاریم. تدبیر این بود كه در مسئله اساسنامه فدراسیون فوتبال فشار نیاوریم.
سلطانیفر با اشاره به دستاوردهای مهم ورزش كشور اظهار داشت: علاوه بر اقداماتی كه وزارت ورزش برای واگذاری دو باشگاه پرطرفدار پایتخت انجام داده موفق شدیم در بحث عمرانی نیز به موفقیتهای چشمگیری دست پیدا كنیم. در سال 97 هدفگذاری 500 پروژه تا پایان سال را داشتیم ولی توانستیم 700 پروژه را به بهرهبرداری برسانیم. همچنین در سال 98 قصد داشتیم 700 پروژه را افتتاح كنیم كه این تعداد به مرز 800 پروژه رسید و اگر به خاطر مسئله كرونا نبود برخی از پروژههای دیگر همچون استادیوم سنندج نیز به بهرهبرداری میرسید.
وی افزود: در این راستا جلسات مختلفی را با اعضای كمیسیون اصل 44 برگزار و در بودجه سال 99، این بند حذف شد.
وزیر ورزش و جوانان با تاكید بر این كه در واگذاری این دو باشگاه هدف، سیاسی نیست و می خواهم به ورزش كشور خدمتی كرده باشم، اظهار داشت: ما به دنبال این هستیم علاوه بر اینكه پرسپولیس و استقلال در مسیر رشد و توسعه قرار بگیرند، وزارتخانه را نیز از درگیری مسائل حاشیه ای نجات دهم كه این مسأله به خودی می تواند به ورزش كمك كند.
وی ادامه داد: با تصویب خصوصی سازی دو باشگاه در هیات عالی واگذاری كه 18 فروردین به تصویب رسید، برنامه زمانبندی مشخص شد كه اگر با موفقیت پیش رود تا اواخر شهریورماه امكان ورود به بازار سرمایه وجود دارد.
وزیر ورزش و جوانان فرایند خصوصی سازی را ابتدا ورود 10 درصد از سهام برای كشف قیمت عنوان و تاكید كرد: عزم جدی داریم كه پس از آن 100 درصد سهام را واگذار كنیم.
سلطانی فر واگذاری ورزشگاههای مرغوبكار و درفشیفر و كمپ حجازی را برای افزایش داراییها و سرمایهی این دو باشگاه دانست و گفت: ارزش آنها در زمینههای مختلف حدود یك هزار میلیارد تومان اعلام كرد.