هراتیان:‌ برای ایمنی فوتبالیست‌ها در فصل آینده برنامه داریم

رئیس مركز ایفمارك ایران گفت: بیشتر تمركزمان این است كه برای لیگ آینده برنامه ریزی كنیم تا ببینیم با توجه به ظهور كرونا چه اقدامات بیشتری را انجام بدهیم.

1399/01/24
06:37

به گزارش رادیو ورزش، زهره هراتیان در گفت و گو با بخش خبری سیما در خصوص ابتلا به ویروس كرونا و وضعیت سلامت خودش اظهار داشت: از اواخر اسفند كه به كمك دوستانم رفته بودم، مبتلا شدم. بعد از دو گذشت هفته خوب شدم و از هفته پیش هم بر سركار برگشتم.
هراتیان در مورد فعالیت های مركز ایفمارك برای مقابله با شیوع كرونا، عنوان كرد: ما كمپین "فوتبال یك-كرونا صفر" را راه اندازی كردیم كه تمام فوتبالیست‌های مطرح، مربیان و دست اندركاران فوتبال با دادن پیام‌های بهداشتی و تشویق طرفداران برای ماندن در منزل به این كمپین پیوستند. طبق دستورالعمل ها، كارهای غیر اورژانسی نباید در اولویت باشند. بیشتر تمركزمان این است كه برای لیگ آینده برنامه ریزی كنیم تا ببینیم با توجه به ظهور كرونا چه اقدامات بیشتری را انجام بدهیم و الان برنامه های آموزشی و برنامه ریزی مد نظرمان است.
وی در مورد اینكه آیا برنامه‌ای برای آزمایش كرونا در فوتبال مردان و زنان برای فصل آینده دارند، گفت: بله، صددرصد. متاسفانه هنوز تست معتبری كه مشخص كند آیا ایمنی به وجود آمده یا نه وجود ندارد، ولی قطعا تا دو سه هفته دیگر چنین تستی خواهد آمد. تا لیگ بعدی ما هم شروع شود دو سه ماه زمان می برد. ما قطعا در برنامه خودمان چه برای آقایان و چه خانم‌ها اندازه‌گیری كه نشان بدهد آن فرد ایمن هست یا نه را خواهیم داشت.
رئیس مركز ایفمارك در خصوص اینكه چه توصیه‌ای برای ورزشكارانی كه در خانه تمرین می‌كنند دارد، اظهار داشت: ورزشكارانی كه بازی‌های انفرادی انجام می‌دهند قطعا می‌توانند یك برنامه خوب از بدنسازشان دریافت كنند و در منزل انجام دهند. خوشبختانه تكنولوژی به ورزش‌های گروهی كمك كرده و الان نرم افزارهایی هست كه مربیان لیگ برتری ما استفاده می كنند؛ همزمان در یك ساعت خاص مربی بدنساز تمریناتی كه لازم است تا بدن ورزشكاران افت نكند را آموزش می‌دهد. كل تیم در همان لحظه به صورت آنلاین به وسیله دوربین با هم در ارتباطند و آن حسی كه یك ورزش گروهی در آدم ایجاد می‌كند در آن ها هم ایجاد می‌شود.
هراتیان در ادامه و در خصوص ورزش كردن بانوان در منزل، افزود: خانم‌ها در مورد كرونا كمی خوش شانس‌تر هستند چون سطح ایمنیشان بالاتر است. قطعا برنامه قبلیشان را باید ادامه بدهند و از آنجا كه نقش محوریت عاطفی هم در منزل دارند بارشان بیشتر است؛ باید دیگران را در منزل تشویق كنند كه ورزش را انجام بدهند. چون محیط قرنطینه حالت افسردگی در آدم‌ها ایجاد می كند، خانم ها نقششان كلیدی است چراكه باید روحیه را به اعضای خانواده برگردانند.

دسترسی سریع