نشست مهم فدراسیون جهانی وزنه‌برداری

هیات اجرایی فدراسیون جهانی وزنه‌برداری در نشست هایی متوالی درباره سیستم انتخابی المپیك تصمیم گیری می كنند.

1398/12/27
13:29

به گزارش رادیو ورزش؛ امروز و چهارشنبه هیات اجرایی فدراسیون جهانی وزنه‌برداری (IWF) قرار است در خصوص سیستم كسب سهمیه المپیك با توجه به لغو و یا تعویق مسابقات انتخابی صحبت‌هایی داشته باشد.
روز یكشنبه مسابقات اقیانوسیه هم به تعویق افتاد تا به تعویقی‌های آسیا، اروپا و آفریقا بپیوندد. تنها مسابقات پان‌امریكن طبق برنامه در جمهوری دومینیكن روزهای 18 تا 24 آوریل برگزار می‌شد اما مسابقات آمریكای لاتین در كلمبیا 2 روز قبل از شروع رقابت‌ها به تعویق افتاد.
اورسولا پاپاندرا رئیس موقت فدراسیون جهانی وزنه‌برداری در نشست 2 روزه در لوزان حضور خواهد داشت اما 20 عضو دیگر از طریق ویدئوكنفرانس در ارتباط خواهند بود.
زمانی كه سیستم مسابقات كسب سهمیه اعلام شد، ورزشكاران موظف بودند در طول دوره 18 ماهه مقدماتی حداقل در 6 مسابقه شركت كنند.
شیوع ویروس كرونا در جهان مسابقات انتخابی المپیك در رشته‌های مختلف را یا لغو كرد و یا به تعویق انداخت.

دسترسی سریع