بشیریان عضو كمیته بین المللی توسعه فیزو شد

هیات رئیسه فدراسیون بین المللی فیزو، هادی بشیریان را به عنوان عضو كمیته توسعه ورزش دانشگاهی انتخاب كرد.

1398/12/20
11:44

به گزارش رادیو ورزش و به نقل از روابط عمومی فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی، پس از برگزاری جلسه هیات رئیسه فدراسیون بین المللی ورزش های دانشگاهی Fisu كه در سوئیس، با بررسی سوابق و رزومه افراد معرفی شده از كشورهای مختلف هادی بشیریان به عنوان عضو كمیته توسعه ورزش دانشگاهی انتخاب شد.
هادی بشیریان دبیركل فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی ایران طی حكم صادره از سوی رئیس و دبیر كل فدراسیون بین المللی ورزش های دانشگاهی Fisu تا سال 2023 میلادی به عنوان عضو كمیته توسعه ورزش دانشگاهی فیزو انتخاب شده است.
بموجب این حكم بشیریان به عنوان نماینده توسعه ورزش های دانشگاهی در نظر گرفته شده كه از جمله فعالیت های ایشان در این سمت مشاركت در كارگروه های توسعه فعالیت ها و استراتژی جهانی فیزو تا سال 2027 خواهد بود كه از مجمع عمومی 2017 بمدت 10 سال برنامه ریزی شده و در دست اجراست.
نظر به اینكه كسب كرسی های بین المللی ورزشی همواره به عنوان یكی از چالش های اساسی ورزش برای كشور ایران به شمار می رود و با توجه به شرایط كنونی كشور ایران كه با هجمه های زیادی در زمینه های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی در بعد بین الملل روبه رو است، كسب چنین جایگاه هایی در بهبود و اصلاح روابط خارجی كشورمان بسیار اثرگذار خواهد بود.
بشیریان در كارنامه كاری خود قائم مقام اداره كل تربیت بدنی وزارت علوم، سه دوره دبیر كلی فدراسیون و رئیس كاروان دانشجویان ایران در یونیورسیادهای دانشجویی دارد.

دسترسی سریع