كمیته المپیك یونان اعلام كرد با توجه به شیوع ویروس كرونا مشعل المپیك 2020 در یونان بدون تماشاگران روشن می شود.
به گزارش رادیو ورزش؛ مشعل بازیهای 2020توكیو هفته آینده 12 مارس در یونان روشن می شود و گزارشات حاكی از این است این مراسم بدون حضور تماشاگران انجام خواهد شد.
كمیته المپیك یونان در بیانیه ای اعلام كرد با روشن شدن مشعل، هر 2 روز یك بار تجزیه و تحلیل داده ها و شرایط انجام خواهد شد. آنها تاكید كردند با شرایط ایجاد شده با نهادهای بهداشتی و سلامت در ارتباط هستند.
كمیته المپیك یونان نیز اعلام كرد كه اجازه نخواهد داد تماشاگران در تمرین نهایی در 11 مارس در آستانه این مراسم حضور داشته باشند. آنها همچنین پذیرایی را كه در طول مراسم نورپردازی در المپیا باستان برنامه ریزی شده بود را لغو كرده و به مقامات محلی توصیه كردند تا برنامه های عمومی برنامه ریزی شده را كاهش دهند.