دبیر فدراسیون كشتی گفت: دغدغه اصلی در سال آینده، كسب سهمیه های باقیمانده المپیك و تلاش مضاعفی در رشته هایی مانند كشتی ساحلی و زمینه های فرهنگی و اجتماعی است.
به گزارش رادیو ورزش، سید جلال عسگری دبیر فدراسیون كشتی در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون كشتی، درخصوص فعالیتهای این فدراسیون در ماه های اخیر و برنامه های پیش رو در سال جدید با بیان این مطلب افزود: در این ماه ها به خصوص در شروع فعالیت فدراسیون علیرغم بدهی های سنگینی كه وجود داشت، در تنگنای مالی قرار گرفتیم و حجم سنگینی از برنامه ها را پیش رو داشتیم، خوشبختانه با كمك و همكاری تمامی دوستان به بهترین نحو ممكن انجام شد، تمام برنامه ها طبق تقویم پیش رفت و با وجود تمام مشكلاتی كه بود با ارتباطات و تعامل خوبی كه با وزارت ورزش و كمیته ملی المپیك برقرار شد كارها به شكل مناسبی پیش رفت.
وی ادامه داد: سعی كردیم این تعامل و ارتباط متقابل در بهترین سطح و شكل ممكن برقرار شود كه خوشبختانه منجر به كسب 6 سهمیه المپیك در مسابقات جهانی شد.
عسگری تصریح كرد: حمایتهای خوبی هم در خصوص برگزاری اردوهای تیم ملی پیش از اعزام به مسابقات آسیایی از سوی كمیته ملی المپیك صورت گرفت تا چند اردو را به میزبانی آكادمی ملی المپیك و پارالمپیك برگزار كنیم.
وی در مورد فعالیت های خود بعنوان دبیر فدراسیون كشتی اظهار داشت: حدود 6 ماه است كه این مسئولیت را پذیرفته ام و 7 ماه از آغاز فعالیت فدراسیون جدید می گذرد و مطمئنا با ادامه همین روند قطعا اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد.
عسگری افزود: همین كه داخل فدراسیون كارها و حركات جهادی خوبی به خصوص در زمینه بازسازی و نوسازی خانه كشتی شهید ابراهیم هادی، بازسازی خانه كشتی شهید صدرزاده و تعمیرات اساسی سالن جهان بخت توفیق صورت گرفت هر كسی كه از بیرون به عنوان یك دوستدار ورزش این فضا را ببیند قطعا اثرگذاری و زحماتی كه كشیده شده است را به عینه خواهد دید نگاه رئیس فدراسیون به كشتی بعنوان ورزش اول كشور این است كه امكاناتی برای این رشته و كشتی گیران فراهم شود كه در حد بضاعت در شأن و شخصیت قهرمانان این رشته باشد. بیشتر از 8 – 9 ماه از سال را كشتی گیران در خانه كشتی و در اردو هستند و تلاش شد فضا به گونه ای فراهم شود كه آرامش لازم را از این بابت داشته و حس خوبی نسبت به این فضا بوجود آید و همانطور كه قبلا گفتم استرس را در كشتی گیران از بین ببریم.
عسگری با اشاره به این موضوع كه خوشبختانه در این مدت كوتاه اتفاقات خوبی رخ داده است و این نوید را می دهم كه در ماه ها و روزهای پیش رو اتفاقات خوب دیگری هم رقم خواهد خورد گفت: سیاست فدراسیون كشتی این بود كه استرسی كه در كشتی گیران وجود داشت را از بین برده و كار فنی را به مردان فنی بسپارد و به عنوان فردی كه مسئولیت دارد از این اتفاقات دفاع می كنم و همه تلاش می كنیم تا نتایج خوبی در المپیك رقم بخورد.
وی با بیان اینكه انتظار مردم از كشتی و فدراسیون كشتی به حق بالا است اظهار داشت: ما هم به دنبال این بودیم كه بدون در نظر گرفتن حواشی تمام تلاشمان را برای پیشرد امور انجام دهیم.
دبیر فدارسیون كشتی تصریح كرد: تقویم فدراسیون تا پیش از اتفاقات رخ داده به دلیل شیوع ویروس كرونا به صورت كامل انجام شد و از طرفی تفاهم نامه های خوبی امضا شد و تعامل خوبی با سایر دستگاه ها داشتیم. اولین تفاهم نامه با وزارت آموزش و پرورش و فدراسیون ورزش های دانش آموزی درباره كشتی نوجوانان به امضا رسید كه اگر به صورت مناسب اجرا شود، اتفاقات بسیار خوبی را برای آینده كشتی رقم خواهد زد و باعث افزایش جامعه آماری كشتی خواهد شد. اینكه این دو فدراسیون در این راه با یكدیگر هم مسیر شدن یقینا اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد. تفاهم نامه های مثبتی با دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه صنعتی شریف و همكاری در بحث مكمل های ورزشی صورت گرفت از جمله كارهای اثرگذاری بود كه در این مدت صورت گرفت.
عسگری گفت: نظر رئیس فدراسیون این است كه اهمیت بیشتری به كشتی های رده های نونهالان و نوجوانان داده شود به طوری كه یك اردوی چند روزه تفریحی - ورزشی برای بچه ها برگزار شد و حتی رئیس فدراسیون و حسن یزدانی در این اردو در كنار كشتی گیران نونهال و نوجوان حضور پیدا كردند. این كار برای نفراتی كه از دورترین نقاط ایران به اردوی تیم ملی دعوت می شوند تاثیر مثبتی خواهد داشت.
وی ادامه داد: سعی كردیم در این مدت بدون حاشیه كارهایمان را انجام دهیم و دنبال این نبودیم كه كارهایی را كه انجام می شود در بوق و كرنا كنیم. تمام اینها را جز وظایف اولیه فدراسیون است تا در راستای پیشرفت كشتی كار كنیم.
دبیر فدراسیون كشتی با بیان اینكه قرار است در آینده نزدیك اتفاقات خیلی بهتری در كشتی رقم بخورد بیان داشت: از مردم عزیز كشورمان هم درخواست داریم كه برای موفقیت تمام ورزشكاران ایران بخصوص كشتی گیران در المپیك دعا كنند تا نتایج خوبی رقم بخورد.
عسگری درباره صادر شدن حكم دبیری اش در فدراسیون كشتی از سوی وزارت ورزش عنوان كرد: علیرضا دبیر لطف داشت و به من در این جایگاه اعتماد كرد، ما پیش از این نزدیك به 11 سال در مجموعه های دیگر با هم كار كرده بودیم. چه حكمی صادر می شد و چه نمی شد ما این مسیر را با تمام توان طی می كردیم دنبال حكم گرفتن نبودم و تمام تلاشم این بود كه كاری را كه به ما سپرده اند به بهترین شكل ممكن انجام دهم؛ هر جایی هم كه بوده ام تمام تلاشم این بوده است تا وظایف محوله ام را با بهترین كیفیت انجام دهم. تا زمانی كه كشتی به من نیاز داشته باشد در خدمت عزیزان خواهم بود.
دبیر فدراسیون در مورد همكاری و تعامل با كمیته های فدراسیون كشتی گفت: كمیته ها و واحد های ما از جمله انستیتو كشتی، داوران، بین الملل، روابط عمومی و ... كارشان را مستقلا و در حیطه وظایف محوله انجام می دهند و ما نیز در این چند ماه گذشته كه از فدراسیون جدید و شروع همكاری می گذرد، نظارت و حمایت های لازم را از آن ها داریم و تمامی واحدها و كمیته های ذیربط در جهت تحقق اهداف كلی فدراسیون كشتی حركت می كنند.
عسگری گفت: تعامل خوبی هم در تیم های ملی كشتی برقرار است و ارتباط خوبی بین مدیر تیم های ملی با سرمربیان تیم ملی برقرار شده و رابطه ها دوستانه است.
وی ادامه داد: امیدواریم بتوانیم با تداوم این روند و همدلی بوجود آمده در جامعه و خانواده كشتی این رشته را به جایگاه اصلی و واقعی اش برسانیم. به سوی هر كسی هم كه دل و قلبش برای كشتی می طلبد دست یاری دراز می كنیم و از نظرات تمام دوستان كه برنامه ای برای حمایت از كشتی دارند استقبال خواهیم كرد.
عسگری تصریح كرد: بر خلاف صحبت هایی كه برخی دوستان در آغاز به كار فدراسیون جدید مبنی بر عدم حمایت از رشته هایی مانند كشتی بانوان، كشتی آلیش، كشتی كمربند، كشتی ساحلی و ... عنوان می شد اما با همه تنگاناهای مالی و مشكلاتی كه وجود داشت، رئیس فدراسیون نگاه ویژه ای به این رشته ها بخصوص كشتی بانوان دارد و در این مدت كوتاه چندین اعزام به مسابقات و تورنمنت های بین المللی در این زمینه انجام شده است و نتایج خوبی از جمله قهرمانی تیم بانوان بدست آورد و این مورد بیانگر اهتمام ویژه فدراسیون كشتی در این خصوص است.
وی افزود: از طرف دیگر ارتباط و تعامل خوبی با هیأت های استانی به عنوان بازوهای اصلی و اجرایی فدراسیون ایجاد شده است به نحوی كه برخی هیات هایی كه پیش از این فعالیت چندانی در همكاری نداشته اند فعال شده اند به طوری كه بسیاری از هیات های استانی درخواست میزبانی اردوهای تیم ملی را داده اند كه اتفاق خوبی می تواند باشد، فدراسیون تشكر ویژه ای از هیات های استانی دارد كه تلاش مضاعفی در پیشبرد اهداف كشتی داشته اند.
عسگری با اشاره به اینكه هم اكنون چهار داور از كشورمان درجه S1 اتحادیه جهانی كشتی را بدست آورده اند و به مسابقات مختلف برای ارزیابی كمیسیون داوران اتحادیه جهانی كشتی اعزام شده اند، تصریح كرد: پیش بینی ما این است كه 2 داور المپیكی كشورمان شانس قضاوت در المپیك 2020 توكیو را داشته باشند.
وی با بیان اینكه امسال لیگ های كشتی به صورت مناسبی برگزار شد تأكید كرد: قرار است بلافاصله پس از المپیك نیز لیگ های برتر كشتی آزاد و فرنگی با نام جام یادگار امام (ره) برگزار شود.
دبیر فدراسیون كشتی در پایان خاطرنشان كرد: دغدغه اصلی فدراسیون كشتی در سال آینده، كسب سهمیه های باقیمانده المپیك است و تلاش مضاعفی در رشته هایی مانند كشتی ساحلی و زمینه های فرهنگی و اجتماعی خواهیم داشت.