آرای كمیته انضباطی در مورد فوتسالی‌ها اعلام شد

كمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آرای خود را در خصوص تیم های فوتسال صادر كرد.

1398/10/04
15:08

به گزارش رادیو ورزش و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، كمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آرای خود را در خصوص تیم های فوتسال صادر كرد.
دیدار تیم های فوتسال اهوارا بهبهان و مقاومت البرز از سری رقابتهای لیگ برتر برگزار و محمدرضا عطارپری،مربی تیم اهورا بهبهان به دلیل اهانت به داور كه منجر به اخراجش شد به دو جلسه محرومیت از همراهی تیم خود و پرداخت 20 میلیون ریال جریمه نقدی محكوم شد. ( این رای در خصوص محرومیت قابل تجدید نظر و جریمه نقدی قطعی است).
تیم فوتسال ستارگان ورامین به دلیل فحاشی یكی از لیدرها به داور و نماینده فدراسیون در دیدار برابر سوهان محمد سیما قم باید 50 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت كند.
مسابقه تیم های گیتی پسند اصفهان و ملی حفاری اهواز برگزار و از سوی عباس خالدی و فارس ضیا غم، پرشك و مربی تیم ملی حفاری تخلفاتی مبنی بر رفتار غیر ورزشی رخ داد. هر كدام از نفرات فوق جداگانه به توبیخ كتبی محكوم شدند.فرید نمازی و احمد ملاعلی، بازیكنان تیم ملی حفاری اهواز به دلیل بدرفتاری در قبال مقام رسمی مسابقه، هر كدام به پرداخت 10 میلیون ریال جریمه نقدی به طور جداگانه محكوم شدند.تیم گیتی پسند اصفهان به دلیل داشتن 3 بازیكن اخطاری و پرتاب اشیا از سوی تماشاگران به پرداخت 50 میلیون ریال جریمه نقدی محكوم شد.تیم ملی حفاری اهواز نیز به دلیل داشتن 7 بازیكن اخطاری و خروج تیم از زمین مسابقه به پرداخت 100 میلیون ریال جریمه نقدی محكوم شد.
دیدار نامی نو و پارس آراشیراز از سری رقابتهای فوتسال بانوان كه قرار بود روز 22 آبان ماه برگزار شود به دلیل عدم حضور تیم پارس آرا شیراز در زمین، این دیدار برگزار نشد. كمیته انضباطی طبق ماده 62 مقررات انضباطی نتیجه را سه بر صفر به سود تیم مقابل اعلام و باشگاه پارس آرا شیراز را به پرداخت 70 میلیون ریال جریمه نقدی محكوم كرد.( این رای در خصوص نتیجه مسابقه قابل تجدید نظر و جریمه نقدی قطعی است)
گفتنی است، با وجود مقررات مصروحه در آیین نامه برگزاری مسابقات لیگ برتر فوتسال بانوان مبنی بر حذف و سقوط به رده پایین تر تیم هایی كه از حضور در یك مسابقه امتناع می كنند، كمیته انضباطی از اعمال این تصمیم با لحاظ جهات مخففه ماده 93 نسبت به تیم پارس آرا شیراز خودداری و متذكر می گردد در صورت تكرار و عدم حضور در مسابقات بعدی یقینا تنبیهات شدید متوجه تیم متخلف خواهد شد.

دسترسی سریع