اولین نشست كمیته فنی كنفدراسیون فوتبال آسیا در توكیو برگزار شد كه مرتضی محصص در این نشست حضور داشت.
به گزارش رادیو ورزش و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال؛ نخستین نشست كمیته فنی كنفدراسیون فوتبال آسیا در توكیو برگزار شد كه اعضا در این نشست برنامه های توسعه فوتبال بانوان، تدوین استراتژی فوتبال بانوان و برنامه هایی كه برای توسعه این رشته در بخش بانوان از سال 2019 تا 2023 وجود دارد را بررسی كردند.
در واقع در این جلسه اعضای كمیته فنی كنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) به توسعه فوتبال فوتبال بانوان در قاره آسیا با تدوین استراتژی فنی فوتبال بانوان ، تأكید شد. كمیته فنی كنفدراسیون فوتبال آسیا لزوم حفظ بالاترین استانداردها در فوتبال بانوان ، كه در آن آسیا مدتها است موفق بوده است را بررسی و خواستار تداوم آن شدند.
با توجه به اینكه در رقابتهای جام جهانی زنان فر انسه در سال 2019 تیم های استرالیا ، چین PR و ژاپن در مرحله شانزدهم حذف شدند ، كنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم گرفت كه به بررسی و برنامه ریزی برای ایجاد سند استراتژی برای توسعه بازی بانوان در آسیا بین سال های 2020 و 2023 بپردازد.
در این جلسه مقرر شد كه بالا بردن سطح بازی فوتبال بانوان در آسیا رشد و توسعه یابد و شكافی كه بین استاندارد های تیم های برتر در آسیا و جهان وجود دارد از بین برود تا شاهد موفقیت فوتبال بانوان آسیا در جهان باشیم.
كنفدراسیون فوتبال آسیا تاكید كرد كه تلاش خود را برای ایجاد فرصت های بیشتر برای دختران / زنان بیشتر به كار خواهد. همچنین شرایطی را برای بازیكنان با استعداد به منظور انجام تمرین و دسترسی بیشتری به مربیگری با كیفیت بالا ایجاد می كند تا سرانجام باشگاه ها و تیم های ملی با موفقیت در مرحله قاره ای و جهانی رقابت كنند.
این كمیته در ادامه مطالبی را برای ایجاد فرصت های برابر جهت دسترسی زنان و دختران به بازی و ترغیب تیم های حرفه ای مردان برای استفاده از منابع خود برای ایجاد تیم بانوان مطرح كرد و در نهایت مقرر شد كه با اشتیاق و ترویج و مارك بازی بانوان و نیز توانمندسازی زنان برای تاثیرگذاری در پروژه های توسعه و سیاست های آینده برنامه ریزی دقیق تری صورت گیرد.
كنفدراسیون فوتبال آسیا برای تأیید رقابت های باشگاهی قاره زنان تاكید كرد كه البته قرار است تا یك مسابقه آزمایشی در كره جنوبی در هفته آینده برگزار شود و در ادامه با جدیت در سال 2021 این رقابتها آغاز گردد كه این امر مورد استقبال قرار گرفت.
همچنین قرار شد تا مسابقات جام ملت های آسیا 2022 آسیا نیز از هشت به 12 تیم گسترش یابد.
در پایان مقرر شد كه بهترین دروازه بان مسابقات تورنمنت های كنفدراسیون فوتبال آسیا با اهداء جوایزی به رسمیت شناخته شوند، این امر نه تنها برای ارتقاء این موقعیت مهم است بلكه باعث می شود تا نسل بعدی دروازه بان ها نیز تلاش بیشتری برای موفقیت كنند. این جایزه در كلیه مسابقات تیم های ملی فوتبال آسیا اعم از فوتسال و فوتبال ساحلی نیز ارائه می شود.