در رقابتهای قهرمانی كشور آبهای آرام بانوان در رده سنی بزرگسالان تیم گیلان بر سكوی قهرمانی ایستاد.
به گزارش رادیو ورزش؛ مسابقات قهرمانی كشور آبهای آرام بانوان به میزبانی دریاچه آزادی برگزار شد و قایقرانان 11 استان به رقابت پرداختند.
این مسابقات در 6 ماده برگزار شد و چهره نفرات برتر مشخص شدند.
كایاك یك نفره 500 متر سمن سلطانی از تهران، مهسا آذری از گیلان و كیانا كمال زاده از هرمزگان مقام های اول تا سوم را كسب كردند.
در كایاك دو نفره 500 متر الناز شفیعیان و نرجس كارگرپور از گیلان مقام اول، سمن سلطانی و ساجده تبریزی از تهران مقام دوم و كیانا كمال زاده و مینا عبدالهی از هرمزگان مقام سوم را كسب كردند.
كانوی دو نفره 500 متر آتنا رئوفی و پریسا محمدزاده از گیلان اول، مریم شورگشتی و مائده شورگشتی از تهران دوم و زهرا سهراب نژاد و گلشن رهیده از كرمانشاه سوم شدند.
در كایاك چهار نفره 500 متر تیم گیلان با تركیب نرجس كارگرپور، مهسا آذری، الناز شفیعیان و نجمه سجادی در جایگاه نخست قرار گرفت، تیم تهران با تركیب سمن سلطانی، ساجده تبریزی، مونا ابراهیمی و سارا حسینی دوم شد و تیم هرمزگان با تركیب كیانا كمال زاده، مینا عبدالهی، فاطمه احمدی و پریا رستمی در رده سوم قرار گرفت.
كانوی یك نفره 200 متر زیبا سماك حرفه از گیلان، مهسا كهنسال از خوزستان و مریم شورگشتی از تهران اول تا سوم شدند.
در كایاك یك نفره 200 متر سمن سلطانی از تهران، الناز شفیعیان از گیلان و مینا عبدالهی از هرمزگان مقام های اول تا سوم را بدست آوردند.
در پایان مسابقات تیم گیلان با 68 امتیاز قهرمان شد، تیم تهران با 63 امتیاز در رده دوم قرار گرفت و تیم هرمزگان با 47 امتیاز جایگاه سوم را از آن خود كرد.