پیمان حسینی: اتحاد دلیل حضورمان در فینال

پیمان حسینی، دروازه‌بان تیم ملی فوتبال ساحلی: اتحاد و همدلی باعث شد تا بتوانیم راهی فینال رقابت‌های جام بین قاره‌ای فوتبال ساحلی شویم.

1398/08/18
14:03

به گزارش رادیو ورزش؛ پیمان حسینی درباره دیدار حساس شب گذشته مقابل امارات اظهار داشت: دیدار شب گذشته از مرحله نیمه‌نهایی بسیار سخت و سنگین بود. به هرحال امارات در خانه بازی می‌كرد و تماشاگران ایرانی حمایت بسیار خوبی كردند كه باعث شد احساس غربت نداشته باشیم و با آرامش بازی كنیم. البته می‌توانستیم عملكرد بهتری هم داشته باشیم تا به پنالتی كشیده نشود اما بازی بسیار نفس‌گیر شد و خدا را شكر كه در ضربات پنالتی توانستیم بازی را ببریم و به فینال صعود كنیم.
وی ادامه داد: به هر حال حق مردم و هواداران عزیزمان این است كه تیم ملی فوتبال ساحلی را در فینال ببینند، امیدوارم كه امشب بازی خوبی انجام بدهیم.
دروازه‌بان تیم ملی فوتبال ساحلی كشورمان درخصوص رویارویی امشب با اسپانیا اظهار داشت: اسپانیا تیم بسیار باهوش و حرفه‌ای است. از طرفی بازیكنان ما هم فوق‌العاده خوب هستند. قبل از اعزام كه «محمد مرادی» را از دست دادیم و در اینجا هم «محمد احمدزاده» و «امیرحسین اكبری» دچار مصدومیت شدند.
وی اظهار داشت: با اینكه نفرات ما كم است اما با اتحاد و همدلی كه بین بچه‌ها وجود دارد همه جای یكدیگر را پر می‌كنند و سعی می‌كنیم در هر دقیقه‌ای كه در زمین هستیم بهترین عملكرد خود را ارائه كنیم تا در نهایت با جام قهرمانی به كشور بازگردیم.

دسترسی سریع