قربانی: استقلال هیچ طرح و تاكتیكی ندارد

بازیكن پیشین تیم فوتبال استقلال گفت كه این تیم هیچ طرح خاصی برای بازی‌هایش ندارد.

1398/06/25
10:39

قربانی درباره تساوی یك - یك استقلال مقابل نفت مسجدسلیمان در هفته سوم لیگ برتر اظهار داشت: اگر الان حرف بزنم، یكسری علیه من می‌شوند. فوتبال بازی مربیان است و بازیكنان بر اساس تفكرات مربی تاكتیك‌ها را در زمین اجرا می‌كنند. در بازی با نفت مسجدسلیمان، طرح خاصی از استقلال ندیدیم. اگر شما چیزی دیدید، به من بگویید! یكی از نقاط قوت استقلال نفوذ از جناح راست بود، جایی كه وریا غفوری دونده نشان می‌داد و نفوذ می‌كرد، اما در این بازی نفوذ آنچنانی از غفوری ندیدیم.

وی با تأكید بر اینكه استقلال هیچ طرح خاصی نداشت، افزود: گرفتن دو امتیاز از سه بازی اصلا مهم نیست، چرا كه برخی مواقع تیم خوب بازی می‌كند و به آینده امیدوار می‌شویم، اما از استقلال هیچ طرح و تاكتیكی نمی‌بینیم. به جان فرزندم این حرف‌های من ارتباطی به آمدن یا نیامدنم به استقلال ندارد. من آن چیزی را كه می‌بینم، می‌گویم.

بازیكن پیشین استقلال خاطرنشان كرد: برخی دوستان الكی حرف زده و خوراك غلط به مردم می‌دهند. برای اینكه هوادار چیزی نگوید، حرف‌های الكی می‌زنند، اما من واقعیت را می‌گویم حتی اگر حرفی به من بزنند. ما رگه‌هایی از یك تیم در استقلال نمی‌بینیم. فوتبال خوبی از استقلال نمی‌بینیم و تیم وینفرد شفر به مراتب بهتر از تیم فعلی بود.

قربانی در خصوص شرایط استقلال در آستانه دربی و غیبت احتمالی دیاباته، مهدی قائدی و همچنین محرومیت فرشید اسماعیلی گفت: شرایط دربی با همه بازی‌ها فرق دارد. هر بازیكنی كه بازی كند، می‌خواهد بهترین عملكرد را داشته باشد. پرسپولیس هم شرایط خوبی ندارد و فكر نكنید همه چیز برای این تیم عالی است. نمایشی كه از این تیم برابر تراكتورسازی دیدیم، معمولی و تاكتیك‌شان فوق‌العاده ضعیف بود.

وی در پاسخ به این سؤال كه آیا استقلال با استراماچونی می‌تواند موفق باشد یا نه، عنوان كرد: استقلال ثبات ندارد و شاهد هستیم 15 بازیكن می‌‌روند و 15 بازیكن می‌آیند. باید به استقلال زمان دارد. استراماچونی هنوز شناختی روی فوتبال ایران ندارد و باز هم می‌گویم یك دستیار ایرانی باید كنار او باشد. لزومی ندارد دستیار ایرانی حتما استقلالی باشد، اصلا رحمان رضایی را بیاورند. فقط كسی باشد كه به او كمك كند.

منبع:تسنیم

دسترسی سریع