سرمربی تیم شنا نابینایان و كم بینایان گفت:شنا معلولان در بین رشتههایی قرار دارد كه ورزشكاران آن با نگاه حمایتی به بازیهای پارالمپیك 2020 توكیو اعزام میشوند.
«حمید شریفیان» با اشاره به سیاست كیفیگرایی كمیته ملی پارالمپیك اظهار داشت: درست است كه ملاك این كمیته برای اعزامها كسب مدال و رسیدن به سكو است اما ورزشكاران رشتههایی كه توانایی افتخارآفرینی در سطح بازیهای پاراآسیایی دارند در قالب سیاست حمایتی به پارالمپیك 2020 توكیو اعزام خواهند شد.
وی با اشاره به نتایج شناگران معلول ایران در بازیهای آسیایی 2018 جاكارتا عنوان كرد: شناگران معلول ایران در جاكارتا مدالهای زیادی كسب كردند به گونهای كه «شاهین ایزدیار» با 6 طلا تاریخ ساز شد. همچنین «محمد حسین كریمی جهان آبادی» مدال برنز كسب كرد و توانست چند ركورد ورودی رقابتهای جهانی را به دست آورد. ركوردهایی كه اگر در مسابقات قهرمانی جهان در انگلیس تكرار كند بدون شك در بین فینالیستها قرار خواهد گرفت.
شریفیان ادامه داد: پس از بازیهای آسیایی 2018 جاكارتا برخی از شناگران در اردوهای غیر متمركز حضور داشتند و این موجب شد تا نظارت بر عملكرد آنان كم باشد اما كریمی یك ورزشكار حرفهای به شمار میرود. این شناگر تمام برنامههای تمرینی را از من گرفت و به صورت انفرادی اجرا كرد. هم اكنون نیز وی به همراه 2 شناگر معلول دیگر در اردوی متصل به اعزام رقابتهای قهرمانی جهان لندن قرار دارد. بدون شك تلاشهای او در رقابتهای قهرمانی جهان بدون نتیجه نخواهد بود و به احتمال زیاد در بین پنج نفر برتر قرار خواهد گرفت.
شریفیان در ادامه افزود: اگر این شناگر ملیپوش ایران بتواند ركوردهای جاكارتا 2018 را تكرار كند كریمی یكی از مسافران توكیو 2020 خواهد شد. مسافرانی كه در دایره سیاستهای مدالآوری قرار نخواهند گرفت بلكه در راستای سیاستهای حمایتی و تجربه میدانهای جهانی به ژاپن خواهد رفت.
براساس سیاستهای كمیته ملی پارالمپیك اعزام به بازی های توكیو 2020 كیفی خواهد بود و ورزشكارانی كه بتوانند حد نصاب رسیدن به سكو را كسب كنند اعزام آنان حتمی است. البته «هادی رضایی» دبیر اجرایی این كمیته عنوان كرد: در كنار این سیاست برخی از رشتهها با نگاه حمایتی به پارالمپیك 2020 توكیو اعزام میشوند.