ملی پوش سنگ نوردی بانوان گفت: بدون مربی و اردوی تداركاتی برای كسب سهمیه المپیك 2020 تلاش میكنم.
الناز ركابی در مورد انتخابش برای حضور در بازیهای ساحلی جهانی اظهار داشت: با توجه به نتایجی كه كسب كرده بودم، پیش بینی می كردم كه انتخاب شوم، اما فكر نمی كردم كه مسابقات امسال برگزار شود و به همین دلیل سورپرایز شدم.
وی در مورد برنامههایش گفت: 10 روز دیگر باید برای كسب سهمیه المپیك 2020 به كشور ژاپن بروم و چند مسابقه دیگر هم تا زمان آغاز بازیهای ساحلی خواهم داشت.
ملیپوش سنگ نوردی بانوان ادامه داد: مسابقات ژاپن سهمیه مستقیم المپیك دارد و 7 نفر اول سهمیه را كسب میكنند و 7 نفر دیگر از طریق رنكینگ انتخاب خواهند شد.
ركابی در مورد سطح تمرینات و آمادگیاش گفت: مدتی است كه تمام تمركزم روی مسابقات ژاپن است و تمام تلاشم را میكنم نتیجه خوبی بگیرم. متاسفانه شرایط تمرینی و امكاناتی ما نسبت به كشورهای دیگر پایینتر است. هیچ اردوی خارجی و تداركاتی نداشتیم و برعكس سنگ نوردان خارجی در مسابقات زیادی شركت میكنند.
وی ادامه داد: مربی ندارم و تمام هزینههای اردویی و تمرینی را هم خودم میدهم. فدراسیون قولهایی داده كه برای كسب سهمیه كمك كند و امیدوارم این اتفاق بیفتد.