با رای اعضای مجمع فدراسیون كشتی، علیرضا دبیر به عنوان رییس جدید این فدراسیون انتخاب شد.
مجمع انتخاباتی فدراسیون كشتی به ریاست محمدرضا داورزنی معاون ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان، كیكاووس سعیدی سرپرست دبیر كلی كمیته ملی المپیك، اسبقیان و اعضای مجمع فدراسیون كشتی در سالن فارسی آكادمی ملی المپیك برگزار شد كه در پایان دور دوم، علیرضا دبیر با 31 رای از 43 رای ماخوذه به عنوان رییس فدراسیون كشتی انتخاب شد. نصیرزاده هم در دور دوم 12 رای داشت.
سید اصغر آزوره، جاسم امیری، حمید بنی تمیم، علی اكبر جیره سرایی بازار كرد، محمدرضا صالحی، عبدالمهدی نصیرزاده و علیرضا دبیر 7 نامزد ریاست فدراسیون كشتی بودند كه علی اكبر جیره سرایی و جاسم امیری از حضور در انتخابات انصراف دادند و محمدرضا صالحی یكی دیگر از كاندیداها هم غایب بود.
در آغاز رای گیری، دبیر 18 رای، نصیرزاده 12 رای، بنی تمیم 11 رای و آزوره 2 رای داشتند كه علیرضا دبیر و عبدالمهدی نصیرزاده به دور دوم رفتند و در دور دوم نصیرزاده همان 12 رای را داشت اما آرای بنی تمیم و آزوره در دور نخست همگی به سمت علیرضا دبیر آمد تا با 31 رای رئیس شود. در واقع تمام 11 طرفدار بنیتمیم و دو رای دهنده به آزوره، در دور دوم همگی به دبیر رای دادند.
پیش از این رسول خادم ریاست این فدراسیون را بر عهده داشت كه در تاریخ 9 آبان ماه 97 و برای دومین مرتبه از سمت خود استعفا كرد، سپس حمید بنی تمیم به مدت 6 ماه سرپرستی این فدراسیون را بر عهده گرفت و در ادامه بهروز نعمتی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تا زمان برگزاری انتخابات سرپرستی فدراسیون كشتی را عهدهدار شد.
دبیر: جرم خادم و جدیدی چه بود كه در انتخابات نیستند؟
علیرضا دبیر در صحبت های خود در مجمع كشتی گفت: مردیم تا اینجا هستیم. كاش خادم و جدیدی كه بزرگان ما هستند هم بودند. جرم اینها چیست؟ جرمشان دوست داشتن كشتی است. می گذاشتید بیایند مگر چه اتفاقی می افتاد؟ امیر خادم مربی من بود و یا عباس جدیدی كه وقتی كشتی می گرفت روس ها غبطه می خوردند.
وی افزود: ورزش كشتی بزرگتر از فدراسیون است و همه نباید در فدراسیون باشند. من 15 سال نبودم اما خارج از فدراسیون كار خودم را كردم و هر كمكی از دستم برآمد برای كشتی در شهرداری انجام دادم.
دبیر با بیان اینكه شعار قهرمانی در المپیك 2020 حرف بزرگی است، گفت: از المپیك 2020 غافل نیستیم اما برنامه اصلی مان 2024 است. كشتی فقط روی تشك نیست.
دبیر خاطرنشان كرد: جا دارد از رسول خادم تشكر كنم. رسول برای من همیشه رسول خادم است. امیر برای من همیشه امیر خادم است. همانطور كه برای محبی از جایم بلند میشوم برای این بزرگان هم بلند می شوم. لطفاً دوستان حاشیه سازی نكنند. كشتی به درآمد پایدار احتیاج دارد. اینكه بگوییم من این بانك را می آورم فایده ندارد چرا كه شما بروید آن بانك هم می رود.
كاندیدای فدراسیون كشتی با اشاره به كاهش تعداد كشتی گیران گفت: بر خلاف فدراسیون قبلی 90 درصد وقتم را برای هیات های كشتی می گذارم. مشكل امروز كشتی ما مربیان نوجوانان و نونهالان هستند. اردوی تیم ملی جای آمادگی است و باشگاه جای یادگیری. اینطور نیست كه هر كس سرمربی تیم ملی شود هر كس را دوست داشت را به كادر خود اضافه كند. این نیست من در فدراسیون كشتی بنشینم و بگویم بفرمایید. ما و تیم فنی مان باید به شهرستان ها برویم نه اینكه آنها مربیانشان را بفرستند. مشكل امروز كشتی ما این است كه نتوانسته خوب قهرمانان را از رده های پایین به بزرگسال انتقال بدهد. حداقل 90 درصد وقت من برای تیم های پایه است. خیلی بد است كه فقط 85 هزار كشتی گیر داریم. من وقتی ضربه خوردم كه حریف خوب نداشتم.
روسای هیاتها باید سفر خارجی بروند
قهرمان المپیك سیدنی افزود: حتماً روسای هیات ها باید به عنوان سرپرست به سفرهای خارجی بروند. من با لطف خدا و ائمه به مجمع آمدم. من سال 85 هم می توانستم رییس فدراسیون شوم اما شرایط وارد بازی سیاسی شد و نخواستم با كشتی معامله كنم. از من خواستند به گزینه شان در شهرداری رای بدهم اما بر سر كشتی معامله نكردم. كتكش را هم خوردم. امروز آمدم و هستم و این مانده شما چه تصمیمی می گیرید. من آینده حمید سوریان و امید نوروزی هستم. نگذارید اینها بروند. این وظیفه شماست كه تصمیم بگیرید.
بنیتمیم: بین بزرگان كشتی همدلی و اتحاد بوجود میآورم
حمید بنی تمیم سرپرست سابق فدراسیون و یكی از كاندیداهای حاضر در مجمع در صحبت های خود با بیان اینكه چارچوب علمی و عملیاتی برای پیشبرد امور فدراسیون با توجه به تجربه چندین ساله مدیریت در ورزش و فدراسیون كشتی در اختیار دارد، گفت: در مدت 6 ماه سرپرستی حدود 11 میلیارد تومان گردش مالی داشتیم كه رقم قابل توجهی است.
وی با ارائه گزارش عملكرد 6 ماهه خود در سمت سرپرستی فدراسیون كشتی گفت: سعی می كنیم از تمام ظرفیت های كشتی در بخش های مختلف استفاده كنیم. شفافیت مالی از اولویت های كاری من خواهد بود و بر اساس عملكرد هیات ها به آنها بودجه اختصاص خواهیم داد. همچنین یكی از برنامه های ما تفاهم با آموزش و پرورش و ورزش كارگری خواهد بود تا شاهد رشد هر چه بیشتر باشیم. تعامل با اتحادیه جهانی و كسب كرسی های بین المللی و میزبانی از رقابتهای معتبر بین المللی نیز در دستور كار ما خواهد بود.
بنی تمیم با تاكید بر توجه به وضعیت مربیان در سراسر كشور گفت: این آمادگی را دارم تا بین بزرگان كشتی همدلی و اتحاد بوجود آورم.
نصیرزاده: اینكه فقط شعار بدهیم كشتی ورزش اول ایران است كافی نیست
عبدالمهدی نصیرزاده دیگر كاندیدای فدراسیون كشتی در صحبت های خود با بیان اینكه برند فدراسیون كشتی دچار افت شدید شده است گفت: سعی می كنم با تعامل مثبت با وزارت ورزش، كمیته المپیك و دولت مشكلات مالی كشتی را برطرف كنم. آیا سهم بودجه و اعتبار كشتی به اندازه مدال های آن در المپیك است؟ اینكه فقط شعار بدهیم كشتی ورزش اول ایران است كافی نیست و سایر وزارتخانه ها نیز باید به میدان بیایند.
وی با بیان اینكه با چند بنگاه بزرگ اقتصادی برای حمایت مالی از كشتی تفاهم نامه امضا كرده است گفت: مخاطبان ما در كشتی كم شده اند. برنامه من توزیع عادلانه بودجه در تمامی استان هاست. همانطور كه به مازندران نگاه می كنیم باید به بوشهر هم نگاه كنیم. تفویض اختیار به هیات های استانی و حضور روسای هیات های استانی در سفرهای برون مرزی تیم ها از دیگر برنامه های من است. از برنامه های جدی من این است كه بطور مرتب به استان ها سركشی كنم مثلاً انقدر به كرمانشاه رفتم كه پهلوان محبی گفت نصیرزاده خسته ام كردی انقدر اینجا آمدی!
نصیرزاده تصریح كرد: سعی می كنم همه بزرگان را دور هم جمع كنم و برای كسب كرسی های بین المللی و همچنین رفع دغدغه های مالی كشتی گیران و مربیان تلاش جدی خواهم داشت. همچنین لیگ كشتی را پویا می كنم و از وضعیت فعلی خارج خواهم كرد.