دروازه بان سابق رئال مادرید بعد از به دست گرفتن پست مدیریتی باشگاه پورتو گفت: تلاش می كنم تا میان تیم و باشگاه ارتباط خوب برقرار كنم.
ایكر كاسیاس، دروازه بان سابق تیم ملی اسپانیا و رئال مادرید امروز به صورت رسمی از سوی باشگاه پورتو پست مدیریتی گرفت.
كاسیاس بعد از انتخاب شدن به عنوان مدیر جدید باشگاه پورتو گفت:كار متفاوتی از كاری كه قبلا می كردم باید انجام دهم،تلاش می كنم تا میان تیم و باشگاه ارتباط خوب برقرار كنم.سرمربی پورتو فصل گذشته با من صحبت كرد و از من خواست كه به همراه آنها بمانم.
وی افزود: آنها از من خواستند تا نزدیك بازیكنان مخصوصا كم سن و سال ها باشم. چون تغییرات زیادی در تیم رخ می دهد و من تمام تلاش خود را می كنم تا به همبازی هایم كمك كنم. ما تیم را به بهترین شكل ممكن برای فصل جدید تجهیز خواهیم كرد، امیدوارم در این فصل با همكاری من بتوانیم تیم را قهرمان لیگ پرتغال و بقیه جام های داخلی كنیم و در رقابت های اروپایی نیز به بالاترین مرحله برسیم.