بازشدن پای فساد در قراردادهای میلیاردی بازیكنان فوتبال به مجلس

عضو كمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی جزئیاتی از فساد پنهان در قراردادهای میلیاردی بازیكنان فوتبال را تشریح كرد.

1398/04/19
15:08

محمدعلی پورمختار عضو كمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی و رئیس هیئت پرونده فساد در فوتبال در مجلس نهم در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، پرونده فساد در فوتبال در دوره نهم مجلس را قوی‌ترین كار در حوزه مبارزه با فساد در دوره نهم دانست و گفت: مستندات و گزارش‌‌های خیلی مفصلی درباره فساد در فوتبال در دوره نهم مجلس تهیه و به قوه قضائیه ارسال شد.

وی افزود: انتظار ما این است كه قوه قضائیه سریع‌تر به موضوع فساد در فوتبال كه مستندات آن ارسال شده است، رسیدگی كند.

عضو كمیسیون قضایی و حقوقی مجلس از ارسال گزارش‌های جدیدی در رابطه با فساد در قراردادهای بازیكنان فوتبال به مجلس خبر داد و اظهار داشت: اخبار و گزارش‌های ناخوشایندی از قراردادهای میلیاردی بازیكنان باشگاه‌ها به مجلس واصل شده كه واقعاً این قراردادها در این شرایط اقتصادی كه بعضی‌‌ها محتاج نان شب‌شان هستند، هیچ توجیهی ندارد.

پورمختار ادامه داد: بستن قراردادهای، یك، دو و سه میلیاردی با بازیكن فوتبال هیچ توجیهی ندارد، این قراردادها منطقی و عاقلانه نیست و حتی ضرورت نیز ندارد كه قراردادها به این شكل باشد.

وی با تأكید بر اینكه فساد در قراردادهای میلیاردی بازیكنان فوتبال مشهود است، اظهار داشت: این قراردادها می‌تواند دلیلی بر وجود فساد پنهانی باشد كه در گزارشی كه در مجلس نهم تهیه كردیم، به آن پرداخته شد؛ متأسفانه این فساد در فوتبال همچنان ادامه دارد.

نماینده مردم كبودرآهنگ در مجلس اضافه كرد: قراردادهای میلیاردی برای بازیكنان فوتبال و پول‌هایی كه از بیت‌المال پرداخت می‌شود، اصلاً درست نیست و به گسترش دامنه فساد دامن می‌زند، حتی ممكن است بخشی از این پول‌ها به خودِ بازیكن هم نرسد، اما به نام بازیكن و به كام دلالان باشد.

پورمختار افزود: توقع داریم كه فدراسیون فوتبال و به‌خصوص آقای تاج با جدیت بیشتری به موضوعات فساد در فوتبال ورود كرده و بررسی‌های لازم را داشته باشد؛ بهتر است بر قراردادهای بازیكنان فوتبال ارزش‌گذاری شود.

وی تأكید كرد: در شرایط موجود، قراردادها به‌نوعی به مسئله‌‌ای رقابتی بین باشگاه‌ها تبدیل شده است و مانند سفته‌بازی شده كه برای خرید و فروش كالایی شاهد آن هستیم، به‌طوری كه برای خرید و فروش بازیكن نیز همین اتفاق می‌افتد و قیمت‌‌ها را اضافه می‌كنند و به یك باره قیمت غیرواقعی میلیاردی به‌روی یك بازیكن می‌گذارند كه بازیكن نیز اصلاً در این حد و اندازه‌‌ها نیست و نمی‌تواند اثرگذار باشد.

عضو كمیسیون قضایی و حقوقی مجلس، قراردادهای بازیكنان فوتبال را بدون چارچوب و ضابطه دانست و تصریح كرد: قراردادها به‌شكلی است كه هر رقمی كه واسطه‌‌ها در بازار تعیین می‌كنند، بازیكن با همان ارقام میلیاردی خرید و فروش می‌شود؛ معتقدم قراردادها سلیقه‌ای است و هر كس پول بیشتری از باشگاه‌های دولتی و خصولتی بگیرد، قراردادهای سنگین‌تری بین آنها منعقد می‌شود.

پورمختار در پایان خاطرنشان كرد: در دوره نهم مجلس كه موضوع فساد در فوتبال را مطرح و پیگیری كردیم، با تهمت‌ها و افتراهایی از سوی اشخاص به برخی همراه بود كه انتظار داریم این پرونده به نتیجه مثبت برسد، امیدوارم در دوره ریاست آقای رئیسی بر قوه قضائیه شاهد رسیدگی به این پرونده باشیم.

دسترسی سریع