برنامه های غزالیان برای ریاست فدراسیون وزنه برداری

برنامه "همیشه با ورزش" روز پنج شنبه 13 تیر با حضور فرشاد غزالیان، كاندیدای ریاست فدراسیون وزنه برداری به بررسی برنامه های این كاندیدا اختصاص داشت.

1398/04/13
21:15

به گزارش رادیو ورزش؛ فرشادغزالیان، كاندیدای ریاست فدراسیون وزنه برداری در معرفی خود گفت: بنده متولد سال 1355 و شهرستان قائم شهر هستم، من در خانواده ای كه در این رشته فعالیت زیادی دارد به دنیا آمدم و خود را فرزند وزنه برداری می‌دانم.
وی در ادامه با اشاره به، مهمترین اقداماتی كه باید در فدراسیون وزنه برداری انجام شود، اظهار داشت: برنامه ای كه من برای این فدراسیون دارم این است كه بتوانیم در سه بخش ساختاری، رویكردی و عملكردی فعالیت های اساسی را انجام دهیم. لذا باید در هر سازمان نقاط ضعف، قدرت و تهدیدات و فرصت ها سنجیده شود و طبق این پیش فرض ها یك برنامه كوتاه مدت میان مدت و بلند مدت در نظر گرفته شود.

غزالیان با بیان این كه وزنه برداری به یك پوست اندازی نیاز دارد، گفت: وزنه برداری یك رشته المپیكی است اولین مدال ما در مسابقات جهانی المپیك توسط این رشته كسب شده و این یك افتخار برای فدراسیون وزنه بردای است.

وی با انتقاد ای این كه در این رشته ورزشی كارهای پایه ای و ساختاری توجه ای نشده است، افزود: ما به عنوان دست اندركاران این رشته ورزشی باید این وضعیت را تغییر دهیم و قطعا جایگاهی كه الان وجود دارد نقطه مطلوب ما در این رشته پر افتخار ورزشی نیست.

غزالیان با پرسش این موضوع كه آیا وزنه برداری با این سابقه درخشان دارای برنامه مدون و برنامه ریزی صحیح است؟ تصریح كرد: من این را قاطعانه می گویم كه آمار ورزشكاران این رشته را كه در حال حاضر4400 نفر است را میتوان با در یك برنامه میان مدت دو ساله به 20000 ورزشكار برسانیم، البته این نیاز به یك همدلی و تلاش مضاعف است كه قطعا میتوان با برنامه ای كه بنده تهیه و تدوین كردم ام به این مهم دست پیدا كرد. ما ادعای بحقی در این ورزش داریم ما ادعا داریم كه ابر قدرت وزنه برداری جهان هستیم و واقعا هم هستیم. اما آیا ما مربیانی را به باشگاه ها و تیم های جهانی ترانسفر كرده ایم؟ آیا در بحث درآمد زایی از این رشته ورزشی قدم برداشته ایم؟

وی در تشریح برنامه های خود یادآور شد: بنده 18راهبرد عملیاتی را در بروشور خود ارائه كرده ام كه برای هر یك برنامه ای دارم به عنوان مثال یكی از راهبردها افزایش تعداد ورزشكاران این رشته است ما برای تحقق این راهبرد باید از ظرفیت های موجود استفاده كنیم، در بحث استعداد یابی ورزش چند فاكتور تاثیر گذار وجود دارد كه باید به آن توجه كرد، وزنه برداری یك رشته مهارتی است كه هماهنگی عصبی و عضلانی را می‌تواند، ایجاد كند لذا این ورزش می‌تواند، كاركرد بیشتری به نسبت الان داشنته باشد، اگر ما وزنه برداری را در مدارس گسترش دهیم استعدادهای ناب را بدست بیاوریم و فرهنگ سازی كنیم قطعا كاركرد های این ورزش كه موجب تمركز در حواس و عضلات می شود را میتوانیم در بین بسیاری از علاقه مندان این رشته احصاء كنیم.

وی با تمجید از روحیه سخت كوشی ورزشكاران این رشته ورزشی اظهار داشت: كسانی كه در این رشته ورزشی فعالیت دارند در زندگی شخصی نیز به واسته فرهنگ سخت كوشی كه در این رشته ورزشی وجود دارد انسان های موفقی هستند، بدین جهت باید ما باید دست كمكمان را به سمت آموزش و پرورش دراز كنیم، تا بتوانیم در این زمینه فرهنگ سازی كنیم و مردم و جوانان كشورمان را با این رشته جذاب ورزشی آشنا كنیم.

این كاندیدای ریاست فدراسیون وزنه برداری در ادامه تصریح كرد: برخی تصورات اشتباه باعث شده است كه، عموم جامعه فكر كنند كه وزنه برداری باعث كوتاه قدی می شود، در صورتی كه این تصور كاملا اشتباه است مردم باید از این موضوع مطلع باشند، ما قهرمان جهان در این رشته داریم كه قد او192 سانتی متر است همین موضوع نشان می دهد كه این گونه تصورات كاملا اشتباه است.فدراسیون وزنه برداری باید مردم را قهرمانان ملی خود در این رشته آشنا كند تا مردم با دیدن این افراد، احساس غرور ملی كنند و ایجاد انگیزه ای شود برای حضور و تمایل به این رشته ورزشی.


عزالیان با انتقاد از سیستم پرورش قهرمانان ملی در این رشته ورزشی، گفت: ما 10 وزنه بردار در اوزان مختلف را به صورت گلخانه ای رشد میدهیم این افراد نیاز به پشتیبان و جایگزین دارند باید جوانان و استعدادهای جدید را نیز در كنار قهرمانان پرورش داد، شعار بنده همدلی، عدالت و تمركز زدایی است. منظور از همدلی یعنی در برخی موارد كه نیاز است قاطعانه عمل كنیم و در برخی موارد كه نیاز است با در نظر گرفتن شرایط و الزامات و قوانین با مضوعات برخورد كنیم. رییس فدراسیون باید در قبال اختیاراتی كه دارد باید پاسخگو باشد، در مقابل ورزشكاران هم باید در قبال وظایفی كه دارند پاسخگو باشند.

او در ادامه خاطر نشان كرد: عدالت یعنی در تمام استان ها این فرصت وجود داشته باشد تا افراد بتوانند استعدادهای خود را بروز دهند، این استعدادها باید با عدالت به جایگاه اصلی خود برسند قطعا باید به ورزشكارانی كه در استان های كم برخوردار تلاش می كنند نسبت به ورزشكارانی كه در مركز با امكانات بیشتری ورزش می كنند، توجه بیشتری كرد.
ما در فدراسیون وزنه برداری بانك اطلاعاتی از ورزشكاران، مربیان و ... را نداریم و باید این بانك اطلاعاتی برای تصمیم گیری‌های اساسی در فدراسیون ایجاد شود، در برنامه ای كه بنده برای فدراسیون وزنه برداری دارم تعیین قطب های وظه برداری و منطقه بندی در این رشته وجود دارد، ما مناطق را بر اساس شاخصه هایی اجاد میكنیم تا بحث استعداد یابی و پرورش این استعداد ها بتوانیم اقدامات جدی را انجام دهیم.

غزالیان با تشكر از ایجاد بخش بانوان در فدراسیون وزنه برداری، گفت: در این بخش این انتقاد وارد است كه بدون برنامه و پرداختن به زیر ساخت ها اقداماتی را انجام داده اند در این بخش از فدراسیون وزنه برداری570 نفر ورزشكار حرفه ای و سازمان یافته داریم و این نشان میدهد كه استقبال خوبی در این زمنیه شده است، در المپیك لندن 40 درصد از ورزشكاران بانوان هستند وقتی ما در دیگر ورزش‌ها مثل تكواندو توانسته ایم افتخارات بسیار زیادی را كسب كنیم چرا در وزنه برداری نتوانیم افتخار آفرین باشیم بانوان با انگیزه و مستعدی در این رشته وجود دارد كه باید به برنامه ریزی مدون و دقیق بتوانیم هدف هایی را برای این بخش ایجاد كنیم.ورزشكار مدارل آور در وزنه برداری 10000 ساعت ورزش حرفه ای می كند من این امید را دارم كه در المپیك 2024 می‌توانیم در بخش بانوان افتخاراتی را كسب كنیم.

وی در ادامه با اشاره به جذب سرمایه در رشته وزنه برداری، گفت: راهبرد من در این زمینه در وهله اول جذب حامی مالی و در وهله دوم ایجاد درآمد ماندگار است، راهبرد دوم برای ما مهم تر است این راهبرد می تواند اقتصاد مقاومتی را در این فدراسیون محقق كند.همچنین باید برنامه ای داشته باشیم كه حامیان مالی ماندگار شوند.راه های دیگری در ایجاد درآمد وجود دارد در دانشگاه ها ما دانشجویانی هستند كه در بحث نوشتن پایان نامه در حوزه ورزش فعالیت می كنند ما باید مشكلات ورزشكارانمان را با استفاده از ارتباط با دانشگاه و مراكز علمی رفع كنیم و تجربیات خود را در بحث انتقال دانش با ایجاد كلاس های آموزشی به كشور های همسایه و كشورهای فعال در این حوزه ارائه دهیم و از این دست اقدامات سرمایه ها را برای وزنه برداری جذب نماییم. همچنین می‌توانیم بخش های خدماتی به ورزشكاران ایجاد كنیم و از این راه درآمد زایی داشته باشیم.

گفتنی است؛ مجمع انتخابات رئیس فدراسیون وزنه‌برداری، در روز یكشنبه 1398/4/16 راس ساعت 10 صبح در سالن فارسی آكادمی ملی المپیك برگزار می شود.

دسترسی سریع