مربی سابق تیم ملی نوجوانان كاراته گفت: به هر حال مربیان روی بازیكنان اشراف كامل دارند و حضور آنها در تمام اعزامها در هر شرایطی نیاز است.
در پایان سومین مرحله لیگ سری آ كانادا كه با حضور 659 كاراته كا از 67 كشور در شهر مونترال كانادا برگزار شد، حمیده عباسعلی و سجاد گنج زاده موفق به كسب 2 مدال برنز برای تیم ایران شدند، این رقابتها در حالی برگزار شد كه نفرات حاضر در این رقابتها با هزینه شخصی و اسپانسر راهی این مسابقات شدند و فدراسیون كاراته نیز كمك هزینهای را به آنها پرداخت كرد.
حسن روحانی، در واكنش به این سوال كه نتایجی كه ملی پوشان در مسابقات سری آ كانادا كسب كردند، چطور بود، گفت: در مسابقاتی كه بچهها مبارزه كردند، مقابل نفراتی شكست خوردند كه خیلی حریفان سرشناسی نبودند. به هر حال شرایطی وجود دارد كه این شرایط در روند نتیجهگیری ملیپوشان اثر میگذارد، اما باید جوری بازیكنان را تمرین بدهیم كه روند روبه رشدی داشته باشند و در مسابقات پیش رو كمتر از لحاظ مدالآوری بالا و پایین شوند. تقریبا 5 مرحله مسابقات دیگر تا پایان سال 2019 باقی مانده است. مسئولان وزارت ورزش و فدراسیون كاراته باید برای اینكه ملیپوشان بتوانند امتیازهای خوبی كسب كنند، آنها را بیشتر از این از نظر مالی حمایت كنند.
مربی سابق تیم ملی نوجوانان در واكنش به اعزام ملی پوشان با هزینه شخصی به مسابقات كاراته وان كانادا، اظهارداشت: با توجه به شرایط اقتصادی كه در حال حاضر در كشور حاكم است، همه فدراسیون ها با مشكلات مالی دست و پنجه نرم میكنند، اما نباید فراموش كنیم كه تیم ملی كاراته شرایط خاصی دارد و نیاز به حمایت دارد، شرایط طوری شده كه تیم ملی نمیتواند به مسابقات لیگ جهانی كاراته وان اعزام شود و یك سری از ملی پوشان با هزینه شخصی به این مسابقات اعزام میشوند و بخش زیادی از هزینهها را خودشان متقبل میشوند. این برای ورزش ما و فدراسیون یك نقطه ضعف است كه ورزشكاران با هزینه شخصی راهی مسابقات میشوند و برای تیم ملی كشورمان مدالآوری میكنند. كاراته در آستانه حضور در المپیك است و مسئولان ورزش باید یك مقدار به این رشته توجه بیشتری كنند.
وی در پاسخ به این سوال كه نبودن مربیان در كنار تیم ملی فكر میكنید چقدر روی عدم نتیجهگیری در این رقابتها تاثیرگذار بود، گفت: عدم حضور مربیان كنار ملیپوشان یك ایراد بزرگ است. به هر حال فدراسیون باید تلاش كند كه یكی از مربیان را در هر شرایطی كنار ملیپوشان به مسابقات اعزام كند. فدراسیون حتی باید در چنین مواقعی شرایطی را مهیا كند تا مربیان كنار بازیكنان باشند. قطعا در بحث تصمیمات داوری خالی بودن صندلی كوچ تاثیرات منفی زیادی برای بازیكن دارد. در برخی مواقع بازیكنان به نحوه رد و بدل شدن امتیازها از سوی داوران اعتراض دارند كه اگر مربی روی صندلی كوچ باشد میتواند به نشانه اعتراض كارت بكشد، اما وقتی مربی روی صندلی كوچ نباشد به راحتی حق بازیكن نادیده گرفته میشود و بازیكن هم از داخل تاتامی نمیتواند كاری انجام دهد. به هر حال مربیان روی بازیكنان اشراف كامل دارند و حضور آنها در تمام اعزامها در هر شرایطی نیاز است.
منبع: خبرگزاری فارس