سید محمد پولادگر رئیس فدارسیون تكواندو ایران امروز با حضور در برنامه "ورزش ایران؛ ورزشهای رزمی" رادیو ورزش به تشریح اقدامات و برنامه های فدراسیون تكواندو كشور پرداخت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو ورزش، پولادگر با اشاره به فعالیت فدراسیون تكواندو در رده های سنی مختلف در این رشته ورزشی، گفت: فدراسیون تكواندو كشور سرمایه گذاری و فعالیت های بسیار زیادی را برای رده های سنی پایه انجام داده، ما دو رده سنی پایه قبل از بزرگسالان و جوانان داریم كه مسابقات جهانی و قهرمانی آسیا در آن رده ها برگزار میشود رده سنی نونهالان 11 تا 13 سال و نوجوانان كه 14 تا 17 ساله هستند، یكی از افتخارات ما این است كه در دو رده سنی نونهالان و نوجوانان در مسابقات لیگ و قهرمانی كشور سرمایه گذاری كردیم.
وی در ادامه اظهار كرد: لیگ نوجوانان ما بیست و سومین سال مسابقات خود را در حال سپری كردن است در این رده و در گروه دختران و پسران، تكواندو كاران ما در مسابقات آسیایی قهرمانی آسیا را در كارنامه خودشان دارند. در مسابقات جهانی المپیك تیم های ملی تكواندو در سال های 2010-2014-2018 پر افتخارترین تیم های ملی ما در المپیك بوده اند. یكی از گلایههای ما از رسانه ها این است كه افتخاراتی كه در ردههای سنی پایه بهدست میآید را كمتر اعلام می كنند و به آن می پردازند.
پولادگر افزود:در رده نونهالان هم تكواندو كاران ما در سه دوره مسابقات قهرمانی جهان و آسیا یا قهرمان این مسابقات بودند و یا نایب قهرمان این مسابقات بودند این نشان از سرمایه گذاری هوشمندانه فدراسیون تكواندوی كشور است، نمونه این سرمایه گذاری ها خانم مهلا مومنزاده است كه با 17 سال سن در رده بزرگسالان توانست مدال نقره جهان را كسب كند، خانم مومنزاده در سوابق خود از ردههای پایه نونهالان و نوجوانان مدالهای جهانی و آسیایی دارد، ما با افتخار میتوانیم بگویم در ردههای سنی مختف در همه اوزان دست پر هستیم و این هم بخاطر سرمایهگذاری طولانی و درستی بوده كه طی سال های زیاد در ورزش تكواندو انجام شده است.
رئیس فدارسیون تكواندو ایران همچنین گفت: ما رویدادهای بزرگ و مهمی كه در پیش داریم كه بیشترین تاثیر را در كسب سهمیه و امتیاز را دارند، سه مسابقه گرندپری (جایزه بزرگ) و یك فاینال گرندپری كه با گرید 4 برگزار میشود در یكی از این رویداد ها در ایتالیا شركت كردهایم و دیگر رویدادهای دیگری وجود دارد كه باید در آنها شركت كنیم.
وی در پاسخ به انتقاد برخی از منتقدان درخصوص عدم موفقیت در مسابقات بینالمللی نسبت به دوران سرمربیگری آقای مهماندوست، اظهار داشت: اینگونه اظهارات بیشتر وجه تخریب دارد و نه نقادانه! این اظهارات غیر واقعی است در صورتی كه در سال 2015 با اقتدار قهرمان جهان شدیم، این افتخار موجب شد رهبر معظم انقلاب پیامی را برای این پیروزی بدهند، كه برای فدراسیون تكواندو و ورزشكاران ما بسیار با ارزش و مهم است. تیم 10 نفره نوجوانان پسر ما سال گذشته در مسابقات قهرمانی جهان 7 طلا و سه برنز كسب كرد كه این موفقیت واقعا ارزشمند است، در نظر نگرفتن موفقیت های بسیار زیاد تكواندو كاران ایران در مسابقات جهانی و سیاهنماییهای اخیر صرفا جهت تخریب صورت میگیرد و به هیچ وجه جنبه نقد ندارد.
رئیس فدارسیون تكواندو ایران ادامه داد: اگر امسال هم برخورد ناجوانمردانه انگلیس با تیم كشور ما صورت نمیگرفت قطعا یكی از سكوهای اول تا سوم كماكان در اختیار تیم ملی مردان بود همانگونه كه در 20 سال متوالی و 10 دوره تیم مردان ما بر روی سكوی مسابقات جهانی حضور داشت. اگر آقای میرهاشم كه برایشان از طرف كشور انگلستان ویزا صادر نشد، طبق همین جدول فقط طلا میگرفت ما در این مسابقات نایب قهرمان جهان بود، حتما مخاطبان محترم در جریان هستند كه در وزنی كه ورزشكار كشور ما ویزا نگرفت تكواندو كار كشور انگلیس طلا میگیرد و این دقیقا نشان می دهد كه یك حركت برنامهریزی شده بوده و قابل تامل است و اگر آقای میرهاشم نقره می گرفت با روسیه برابر می شدیم و به نحوی دیگر امتیازها بررسی و شمارش میشد.
وی با بیان اینكه كسانی كه انتقاد می كنند كه اگر دو نفری كه ویزا نگرفتهاند هم به این مسابقات اعزام می شدند بازهم ایران روی هیچ سكویی قرار نمی گرفت، گفت: بنده تحقیق كردم این اظهارات بر اساس مجموع مدال های تیم مردان و بانوان ما است كه هیچ وقت برای محاسبه امتیاز ها مجموع تیم مردان و بانوان را محاسبه نمی كنند و هر تیم را به صورت جداگانه بررسی می كنند.
پولادگر در پاسخ به این سوال كه یكی دیگر از انتقاداتی كه به مدیرت شما می شود این است كه شما از تعداد محدودی از مربیان برای هدایت تیمهای ملی استفاده می كنید، آیا به غیر از گزینههایی كه الان مربیگری تیم های ملی تكواندو را به عهده دارند آیا نفرات دیگری هستند كه بتوانند در آینده هدایت تیم های ملی را بر عهده بگیرند؟ گفت: افرادی كه الان هدایت تیم های ملی را بر عهده دارند افراد با انگیزه، با دانش بسیار خود و البته جوان این رشته هستند به عنوان مثال آقای خلیفه كه دو مرتبه هدایت تیم ملی تكواندو را در جام جهانی را بر عهده دارند از مربی های باسابقه ما در لیگ هستند، در این بیست و چند سال در لیگ حضور داشتند و همیشه هم موفق بودند، درمسابقات آسیایی قبل از المپیك ریو سرمربی تیم ملی ما را بر عهده داشتند كه موجب قهرمانی ما در این مسابقات شد. آقای خلیفه دكترای تربیت بدنی دارند و از لحاظ سواد آكادمیك در جایگاه بالایی قرار دارند و همینطور آقای عسكری، این افراد هم تحصیلات عالیه دانشگاهی دارند و هم خودشان قهرمان بودند، در كنار این مربیان ارزشمند كمك مربیهایی كه فعالیت می كنند نیز دارای ویژگی های مثبت بسیار زیادی هستند مثل آقای علیرضا نصر كه در حال حاضر مربی تیم بلژیك هستند.
رئیس فدارسیون تكواندو ایران در بخش پایانی سخنان خود گفت: ما برای انتخاب سرمربی شاخصه هایی داریم كه این شاخصهها را كمیته تحقیقات و پژوهش فدراسیون تكواندو تدوین كرده و در كمیته فنی به تصویب رسیده و برای انتخاب هر كدام از سرمربیهای تیم های ملی كشور این شاخص ها را رعایت می كنیم. آقای یوسف كرمی یك قهرمان شایسته است ولی در حوزه مربی گری باید ابتدا در میدان بزرگی به نام لیگ باشگاه های كشور داریم در این لیگ حضور داشته باشند و محك شوند، ما در فدراسیون از آقای كرمی استفاده كردیم باز هم استفاده خواهیم كرد، این یكی از گلایه های بنده هم است كه خوب است اینجا مطرح شود كه چرا این حرف ها در رسانه ها زده می شود در صورتی كه در فدراسیون به سوی دلسوزان باز است و گوش ما آماده شنیدن این صحبت ها است و نیازی نیست این مطالب در جای دیگر عنوان شود.