در پایان كنگره انتخاباتی كنفدراسیون دو و میدانی آسیا، مجید كیهانی به عنوان نایب رئیس اول فدراسیون دو و میدانی آسیای میانه برگزیده شد.

مجید كیهانی به عنوان نایب رئیس اول فدراسیون دو و میدانی آسیای میانه برگزیده شد.

1398/02/01
21:20

به گزارش فدراسیون دوومیدانی، بیست و سومین كنگره انتخاباتی كنفدراسیون دو و میدانی آسیا امروز (شنبه) 31 فروردین ماه در دوحه قطر برگزار و در پایان نیز كابینه جدید به مدت 4 سال انتخاب شدند. دهلان الحمد با 30 رأی به عنوان رئیس كنفدراسیون دو و میدانی آسیا در سمت خود ابقاء شد و مجید كیهانی نیز كه برای حضور در هیأت اجرایی كاندید شده بود، پس از پایان انتخابات برای فدراسیون آسیایی میانه با كسب 7 رأی به عنوان نایب رئیس اول این ناحیه برگزیده شد.

دلشاد نظراُف از تاجیكستان با 7 رأی رئیس فدراسیون آسیای میانه شد و كانات آمان كولوف (وزیر ورزش كشور قرقیزستان) نیز با 7 رأی به عنوان نایب رئیس دوم فدراسیون آسیای میانه برگزیده شد.

دسترسی سریع