بایدها و نبایدهای تغذیه ای در نوروز

برنامه "تغذیه در نوروز" یكشنبه 11 فروردین با حضور دكتر شهاب اولیایی، متخصص تغذیه به موضوع ملاحظات تغذیه ای در روزهای عید نوروز اختصاص داشت.

1398/01/17
08:05

به گزارش رادیو ورزش؛ دكتر شهاب اولیایی، متخصص تغذیه پیرامون نكات تغذیه ای در روزهای عید اظهار كرد: یكی از مشكلات رایج در روزهای نوروز به هم خوردن وعده های غذایی است. در روزهای عید به علتهایی مثل دید و بازدید و مسافرت ساعات غذا خوردن دچار اختلال و تغییر شود. مثل دیر بیدار شدن صبح كه ممكن است حذف وعده صبحانه را بهمراه داشته باشد كه می تواند باعث اختلال گوارش شود. یكی از دلایل یبوست این است كه تعادل وعده های اصلی بهم می خورد. چون سیكل طبیعی بدن از حالتش خارج می شود.
وی در ادامه افزود: وقتی تنقلات جایگزین وعده های غذایی اصلی شود، باعث می گردد كه قسمتی از نیازهای واقعی بدن ما دچار كمبود شود. توصیه می شود در ایام نوروز هم مثل سایر روزها به اصول تغذیه توجه شود. اصول تغذیه تعادل، تناسب و تنوع است. یعنی از همه گروه های غذایی به تناسب و نیاز بدن استفاده كنیم؛ متنوع انتخاب كنیم و نظم در غذا خوردن را هم رعایت كنیم. در ضمن به صبحانه به عنوان مهمترین وعده غذایی توجه شود و ناهار و شام هم در ساعت معین خودش خورده شود.
اولیایی تاكید كرد: از آنجا كه مصرف تنقلات در ایام نوروز زیاد است باید دقت كنیم كه وعده های اصلی را كمتر كنیم. خصوصا اینكه اگر غذای اصلی چرب تر باشد و رعایت ملاحظه نشود، باعث اضافه وزن می شود.
برنامه " تغذیه در نوروز" یكشنبه 11 فروردین با اجرای شهریاری بود. این ویژه برنامه همه روز ساعت 14:35 به مدت 25 دقیقه از رادیو ورزش پخش می شود.

دسترسی سریع