جشن بیستمین سالروز تاسیس شبكه رادیویی ورزش
جشن بیستمین سالروز تاسیس شبكه رادیویی ورزش
مراسم بیستمین سالروز تاسیس شبكه رادیویی ورزش با حضور معاون صدا، مدیر رادیو ورزش، رییس كمیته ملی المپیك، معاون توسعه ورزش وزارت ورزش و جوانان و جمعی از روسای فدراسیونهای ورزشی در استودیو شماره 8 رادیو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبكه رادیویی ورزش، بیست سال پیش روز هشتم تیرماه 1378 شبكه رادیویی ورزش آغاز بكار كرد و از آن روز تا كنون فراز و نشیبهای بسیاری را پشت سر گذاشته و خوشبختانه با همراه كردن مخاطبان بی شمار، امروز یكی از پرشنونده ترین شبكه های رادیویی ست.
به همین مناسبت و با ورود به بیستمین سالروز تاسیس این شبكه كه اتفاقا با تغییر مدیریت این شبكه نیز همراه بوده و دكتر حمید قاسمی جای خود را به یكی دیگر از مدیران رسانه ملی یعنی سید غلامرضا میر حسینی داده است، مراسم جشنی در استودیو شماره 8 برگزار شد كه ماحصل این نشست صمیمی را در ذیل می خوانید:
دكتر شاه آبادی معاون صدا بعنوان یكی از سخنرانان این مراسم ضمن تشكر از حضور مدعوین ورزشی و روسای فدراسیونها در این مراسم عنوان كرد: به تصویر كشیدن یك رویداد ورزشی و یك حركت سریع و پرهیجان و انتقال این حس به مخاطب كه توسط گزارشگران رادیو انجام می گیرد، كار بسیار دقیق و بزرگی است كه انتقال این حس به مخاطب، هم مهارت و هم تجربه بالایی را می طلبد.
وی رادیو ورزش را یكی از اركان مهم ترویج ورزش همگانی و قهرمانی دانست و افزود: خوشحالم كه رادیو ورزش توانسته با تعاملات خوبی كه با نهادهای ورزشی داشته، جایگاه خود را بعنوان شبكه تخصصی ورزش یبیین آحاد جامعه به خوبی ایفا كند. بطوریكه با استقبال بسیار خوب مخاطبین از برنامه های این شبكه و زحمات مدیران حوزه فنی، امكان پخش مستقیم رویدادهای ورزشی از كانال دوم رادیو ورزش در فضای مجازی نیز فراهم شده و این امر نوید بخش روزهای بهتری برای این شبكه است. امروز رادیو ورزش می تواند بسیاری از جریانات را سامان دهی كند و همكاران رادیو همواره تلاش می كنند كه شور و نشاط را به جامعه منتقل كنند.
وی با اشاره به تاثیر رادیو ورزش بر رفتار مخاطبان یادآور شد: ما فقط بیان كننده برخی اتفاقات و رویدادهای ورزشی نیستیم. بلكه هدف بزرگتری داریم تا از برآیند آن نتیجه ای مثبت برای افزایش شور و نشاط در كشور بگیریم كه امروز بیش از هر زمان دیگری به آن نیازمندیم.
شاه آبادی بر لزوم بسط و افزایش برنامه های كارشناسی و نقد و تحلیل مشكلات ورزشی و ریشه یابی آنها تاكید كرد و اظهار امیدواری كرد از طریق بازتعریف برنامه های این شبكه و توجه بیشتر به نظرات مخاطبان شاهد ارتقای كمی و كیفی برنامه ها در این شبكه باشیم.
پیش از سخنان معاون صدا، دكتر سید غلامرضا میر حسینی مدیر رادیو ورزش نیز در سخنانی ضمن تشكر از مدیران اسبق این شبكه كه سكان هدایت این شبكه را به وی سپرده اند و همچنین حضور میهمانان در این مراسم ، رادیو ورزش را بعنوان شبكه ای كارآمد و به روز توصیف كرد و یادآور شد: در رویكرد جدید به برنامه های این شبكه، توجه به قومیتها و اقوام مختلف ایران و بازتاب مسایل ورزشی آنها، سرلوحه برنامه هایمان خواهد بود و سعی خواهیم كرد در حد توان به ورزش همه نقاط كشورمان و بازتاب رویدادها و مشكلات آن بپردازیم.
وی در ادامه توجه بیشتر برنامه ها به ورزش بانوان و نیز توسعه ورزش همگانی را از اولویتهای برنامه سازی در این شبكه دانست و نوید تعامل بیشتر با مخاطبان و ایجاد یك شبكه تعاملی با شنوندگان برای ارتقای هرچه بیشتر برنامه ها را داد.
دكتر عبدالحمید احمدی؛ معاون توسعه ورزش وزارت ورزش و جوانان از دیگر سخنرانان این مراسم بود.
وی همراهی با رادیو ورزش از بدو تاسیس این شبكه را از افتخارات دوران كاری خود دانست و ضمن تشكر از مدیران سابق این رادیو و گرامیداشت یاد و خاطره همه در گذشتگان رادیو ورزش از جمله مرحومان عطاءالله بهمنش و اینانلو افزود: در دوران تاسیس رادیو ورزش، یك خلع بزرگ در بازتاب رویدادهای ورزشی از رادیو احساس می شد كه خوشبختانه با همت عالی مدیران وقت از جمله محمد جهانی این رادیو تاسیس شد و امروز می بینیم كه بسیاری از رویدادهای مهم ورزشی كشور را بازتاب می دهد.
وی ادامه داد: ظرفیتهای بسیار خوبی برای تعامل و همكاری مدیریتی بین وزرات ورزش و جوانان با رادیو ورزش وجود دارد و امیدوارم در سایه این تعاملات برای توسعه و تعالی ورزش گامهای بهتری برداریم.
در بخش دیگری از این مراسم دكتر صالحی امیری رییس كمیته ملی المپیك ضمن تقدیر از برنامه ریزی و تلاشهای مدیران حوزه صدا بخصوص شبكه رادیویی ورزش عنوان كرد: كار در رسانه بخصوص رادیو، كاری بسیار خطیر و دشوار است.
وی استفاده از عقلانیت، خلاقیت، شجاعت و صداقت را بعنوان 4 ركن اصلی در برنامه سازی نام برد و افزود: رسالت اصلی رادیو ورزش بردن ورزش به بطن جامعه و تسری آن به همه اقشار است. رادیو زبان ملت است؛ نه زبان حاكمیت و رادیو ورزش باید مدیریت ورزش را نقد كند. اما این نقد باید سازنده باشد؛ نه مخرب.
صالحی امیری در ادامه با تاكید بر شفافیت و عقل گرایی در برنامه های این شبكه عنوان كرد: اگر در برنامه های رادیویی تعامل با مخاطب وجود نداشته باشد و از عناصری همچون ذائقه مخاطب و نیاز سنجی به درستی استفاده نشود و از توجه به سایر رشته های ورزشی غفلت شود، قطعا به بی راهه رفته ایم.
وی از ایجاد انسجام ملی و هویت ملی بعنوان دو كاركرد دیگر رادیو نام برد كه می تواند باعث وحدت و همدلی شود و خاطر نشان كرد: برگزاری رویدادهای ملی كه توجه احاد جامعه را در جای جای كشور معطوف خود می كند و بازتاب آن از رادیو ورزش، می تواند نقش بسزایی در یكپارچگی، اتحاد و همدلی مردم ایفا كند كه نتیجه آن تزریق امید و شادی بین مردم است.
در ادامه این مراسم نیز غلامحسین شعبانی مدیر مسئول روزنامه دنیای ورزش نیز به بیان دیدگاههای خود در حوزه اخلاق رسانه ای و نیز بازتاب مسایل ورزشی در جامعه و نقش اخلاق در حوزه ورزش پرداخت و خواستار نگاهی ریزبینانه از سوی كارشناسان رادیو در این حوزه شد.
سخنرانی مسعود پور اسكویی؛ پیش كسوت رادیو كه با تشویق حضار همراه بود، مرشد خوانی در مدح و منقبت امام علی(ع) از دیگر برنامه های این جشن بود.