مدال نگرفتن در قهرمانی كوهستان آسیا را پیش‌بینی می كردیم/ اعزام نكردن مردان درست بود

رییس فدراسیون دوچرخه‌سواری گفت: برای ما قابل پیش‌بینی بود كه در مسابقات كوهستان قهرمانی آسیا چنین اتفاقی رخ می‌دهد چون با دیگر كشورهای آسیایی فاصله داریم.

1404/02/10
14:45

به گزارش رادیو ورزش؛ رسول اسدی درباره مدال نگرفتن دختران ركابزن ایران در مسابقات دوچرخه‌سواری كوهستان قهرمان آسیا بیان كرد: از چندین سال گذشته فاصله‌ای بین ما و رقبای آسیایی در بخش كوهستان ایجاد شده است. ما هم داریم تلاش می‌كنیم این فاصله را كم كنیم اما سخت است و نیاز به توسعه و نگاه راهبردی است. ما می‌دانستیم چنین اتفاقاتی در مسابقات رخ می‌دهد و برای ما قابل پیش‌بینی بود از این رو نگاه ما در اعزام، كیفی و حمایتی بود. فرانك پرتو آذر دوچرخه‌سوار با تجربه كوهستان است و مدال با ارزش برنز بازی‌های آسیایی را هم دارد. فاطمه عباسی هم سال‌ها قبل در بخش جوانان مقام آورده بود.

او افزود: البته در این مسابقات تنها ما نبودیم كه موفق به گرفتن مدال نشدیم و یكی، دو كشور مدال برنز گرفتند و بقیه مدال‌ها را خود چین، میزبان مسابقات به دست آورد.

رییس فدراسیون در پاسخ به این پرسش كه با این شرایط كوهستان می‌تواند دوباره در بازی‌های آسیایی مدال بگیرد یا فرانك پرتوآذر مدال برنزش را تكرار كند؟ گفت: داستان فرانك پرتوآذر متفاوت است. او با تیم خود در مسابقات اروپایی شركت می‌كند. او را یك ورزشكار حرفه‌ای می‌بینیم فارغ از اینكه نتیجه بگیرد یا نه، بنابراین ورزشكار قابل احترامی برای ما است. مسابقات قهرمانی آسیا هم درخواست خودش بود كه اعزام شود. احتمال دارد بتواند دوباره مدال بازیهای آسیایی بگیرد و ما هم هر كاری از دستمان برآید برای او و رشته كوهستان انجام می‌دهیم.

اسدی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی براینكه همچنان معتقد است اعزام نكردن مردان به قهرمانی آسیا تصمیم درستی بود؟ گفت: با توجه به نتایجی كه در قهرمانی آسیا به دست آمد، می‌بینید كه تصمیم ما درست بود. البته بانوانی كه ما اعزام كردیم سابقه مدال دارند. فاصله آنها با دیگر رقبای آسیایی كمتر از مردان بود و در بانوان حرفی برای گفتن داریم. در بخش مردان فاصله با رقیبان خیلی فاحش است.

او در مورد اینكه در دوسال باقی مانده تا پایان دوره ریاستش وضعیت كوهستان تغییر می‌كند یا خیر؟ تاكید كرد: بله می‌توانیم كاری كنیم و داریم شروع می‌كنیم.

اسدی در پاسخ به این پرسش كه آیا دیر نشده است؟ گفت: چاره‌ای نیست و من باید رشته‌ها را بر اساس شانس مدال و تعداد مدال اولویت‌بندی كنم. همه بخش‌های فدراسیون را نمی‌توان یكجا درست كرد. البته ما حمایت خود را از كوهستان قطع نكرده‌ایم و همه اعزام‌های قهرمانی آسیا انجام شد. كار راهبردی نیاز به حامی مالی دارد كه این حامی مالی را پیدا كردیم. اسپانسر ما تمایل دارد در بخش كوهستان سرمایه‌گذاری كند و در حال انعقاد یك تفاهم‌نامه هستیم.

او افزود: از وقتی به فدراسیون آمدیم با اولویت بندی جلو رفتیم. بخشی از تلاش ما صرف حل مشكلات گذشته شده است و بخشی از آن را صرف مشكلات زیرساختی كرده‌ایم. نمی‌توان یكجا همه بخش ها را با هم درست كرد. ما الان مسابقات نوجوانان را در بخش جاده برگزار كردیم كه خیلی مورد استقبال هم قرار گرفت و همین كار را باید در بخش كوهستان هم انجام دهیم.

انتهای پیام

دسترسی سریع