رئیس فدراسیون كوهنوردی گفت: تاكنون رضا علیپور و الناز ركابی موفق شدند سهمیه ورودی انتخابی المپیك را كسب كردند؛ هر ورزشكار در سه مسابقه جهانی شركت میكند تا بتواند ورودی انتخابی المپیك را به دست آورد.
رضا زارعی، رئیس فدراسیون كوهنوردی درباره عملكرد سنگنوردان ایرانی در انتخابی المپیك، اظهار داشت: رشته سنگنوردی بعد از المپیكی شدن، به طور كامل دگرگون شد. كشورهایی كه با امكانات محدودی وارد مسابقه میشدند، از زمانی كه این رشته المپیكی شد، سرمایهگذاری زیادی روی آن كردند. از نظر زیرساختی ما امكانات مناسبی نداریم. اكنون با كمك وزارت ورزش و جوانان و سازمان توسعه و تجهیز، سالن كبكانیان روبروی مجموعه شهید شیرودی در اختیار ما است.
وی یادآور شد: حضور ژاپن و اندونزی از زمانی كه این رشته المپیكی شده، در مواد سرعت و كامبیاند چندبرابر و حتی زیرساختهای آنها بیشتر شده است. نگاه این كشورها به سنگنوردی ویژه و المپیكی است. نیاز داریم تا كمیته ملی المپیك و وزارت ورزش و جوانان از ما حمایت كنند.
رئیس فدراسیون كوهنوردی عنوان كرد: بیش از 13 اعزام به مسابقات برون مرزی داشتیم تا بتوانیم سهمیه ورودی انتخابی المپیك را بگیریم. تاكنون رضا علیپور و الناز ركابی موفق شدهاند تا سهمیه ورودی را گرفتهاند. هر ورزشكار سه مسابقه جهانی شركت میكند تا بتوانند ورودی انتخابی المپیك را به دست آورند.
وی ادامه داد: همه تلاش ما این است تا این دو ورزشكار در انتخابیها حضور یابند و با آمادگی نسبی به سهمیه المپیك برسند. گرفتن سهمیه بسیار دشوار است؛ اما در ماده سرعت رضا علیپور میتواند به سهمیه المپیك برسد. شانس ركابی در ماده كامبایند نیز كم است و كسب سهمیه نیز دشوار خواهد بود؛ اما باز هم ناامید نیستیم.
زارعی درباره شانس مدال در بازیهای آسیایی، اظهار داشت: در ماده سرعت تیمی و انفرادی در هانگژو شانس خوبی داریم. در بازیهای آسیایی 5 سنگنورد اعزام میشوند كه سه مرد و سه زن در ماده سرعت و كامبایند به مصاف حریفان خود خواهند رفت. در سرعت تیمی تركیب خوبی در بازیها داریم.
وی گفت: در مسابقات قهرمانی نوجوانان جهان سارینا غفاری توانست به عنوان چهارم جهان برسد. اما برای دور بعد با تركیب جدیدتری 10 نفر اعزام میشوند و در دور قبل نیز 8 سنگنورد اعزام شده بودند.
انتهای پیام/
منبع: ایرنا