جام جهانی بسكتبال - اندونزی آغاز جنگ زیر سبد برای ایران با برزیل/ جدال با غولها در حضور چهارم

تیم ملی بسكتبال در حالی دیدارهای خود در جام‌جهانی را آغاز می‌كند كه با توجه به مسیر تداركاتی طی شده و هزینه صرف شده برای آن، زنگ تفریح و سرگردانی مقابل حریفان دور از انتظار است.

1402/06/04
09:02

به گزارش رادیو ورزش؛ نوزدهمین دوره جام جهانی بسكتبال در حالی از روز جمعه در جاكاراتا اندونزی آغاز شد كه تیم ملی بسكتبال ایران امروز شنبه برای برگزاری نخستین دیدار خود در این جام به میدان می‌رود آنهم مقابل تیم همیشه حاضر.

تقابل ایران با مالك دو ركورد جهانی

تیم ملی بسكتبال ایران در گروه G جام جهانی 2033 با تیم‌های اسپانیا، برزیل و ساحل عاج همگروه است. برزیل نخستین حریف ایران در این گروه است.

این تیم همچون در تمام ادوار گذشته جام‌های جهانی شركت داشته است و از این حیث جز آمریكا رقیب دیگری ندارد. ركورد پیروزی با بالاترین امتیاز هم در اختیار برزیل است. این تیم در جریان جام جهانی 1978 فیلیپین و در رقابت با چین با نتیجه 154 بر 97 پیروز شد. طی هجده دوره گذشته جام جهانی، هیچ تیمی امتیاز بیشتری كسب نكرده است.

برزیل كه در حال حاضر تیم سیزدهم جهان به حساب می‌آید، طی ادوار مختلف جام جهانی صاحب دو مدال طلا، دو مدال نقره و دو مدال برنز شده است. این تیم در جام جهانی 2014 هم یكی از سه حریف ایران بود و موفق به پیروزی شد.

رقابت با مدافع قهرمانی و برترین تیم جهان

بعد از رقابت با برزیل، تیم ملی بسكتبال باید مهیای دیدار با ساحل عاج باشد. این دیدار روز دوشنبه برگزار می‌شود و طی آن ملی پوشان بسكتبال ایران به مصاف تیمی می‌روند كه جایگاه 42 جهان را در اختیار دارند. شاید این ساده‌ترین دیدار ایران در جام نوزدهم باشد چون بعد از این دیدار، اسپانیا پیش روی تیم ملی بسكتبال ایران است، مدافع و برترین تیم جهان.

اسپانیا از مجموع حضور در ادوار مختلف جام جهانی صاحب دو عنوان قهرمانی شده است. دومین قهرمانی این تیم در دوره پیشین این جام به دست آمد. بنابراین اسپانیا به عنوان مدافع عنوان قهرمانی در این دوره جام جهانی شركت می‌كند و سرسخت‌ترین حریف تیم ملی ایران به حساب می‌آید. ایران در دو دوره دیگر جام جهانی هم با اسپانیا رقابت داشته است.

انتظار عملكرد بهتر نسبت به ادوار گذشته

این برای چهارمین بار است كه تیم ملی بسكتبال ایران در جام جهانی شركت می‌كند. البته در سه دوره پیش، ایران خیلی زود به كار خود پایان داد اما در جام 2010 مقابل آمریكا دیداری قابل قبول ارائه كرد همانطور كه در جام 2014 نمایشی در خور شأن برابر فرانسه داشت و در جام 2019 هم توانست به عنوان بهترین تیم آسیا صاحب سهمیه المپیك شود.

حالا تیم ملی بسكتبال ایران در شرایطی وارد جام جهانی می‌شود كه نسبت به ادوار گذشته تداركات بهتری داشته است، مانند جام‌های 2010 و 2014 مربی خارجی در اختیار دارد و مسلماً برای این تداركات هزینه‌های زیادی صرف شده است. پس انتظار می‌رود تیم ایران عملكردی بهتر از ادوار گذشته داشته باشد.

سرگردانی انتظار نیست

تیم ملی بسكتبال از مجموع 9 دیدار تداركاتی كه پیش از ورود به جام جهانی داشت تنها در دو دیدار برابر اردن و ونزوئلا پیروز شد و نتیجه سایر دیدارها را واگذار كرد. بدون توجه به این برد و باخت‌ها اما انتظارات می‌رود تیم ملی برابر حریفانش سرگردان نباشد و بتواند با دفاع منسجم، ضریب اشتباهی كم و كارگروهی بالا از موقعیت‌ها استفاده كند.

در واقع از تیم ملی بسكتبال در چهارمین حضور جهانی و با توجه به تداركاتی كه به نسبت همیشه بهتر و گسترده‌تر بوده است، خوب بودن در جاكارتا انتظار است، زنگ تفریح بودن انتظار نیست حتی با تركیبی كه حامد حدادی و ارسلان كاظمی با تجربه ترین آنها هستند.

انتهای پیام/
منبع: مهر

دسترسی سریع