نایب رئیس بانوان فدراسیون بسكتبال گفت: اگر برنامههای ویلیام جونز اعلام شود، تیم ملی در این رویداد بزرگ و سخت برای اولینبار شركت خواهد كرد.
فتانه ملك درباره برنامه های پیش روی تیم بسكتبال زنان، اظهار داشت: 14 بازیكن بسكتبال زیر 16 سال دختر در اردوی متصل به اعزام برای حضور در مسابقات كاپ آسیا در اواسط تیر ماه حضور دارند. دختران باید برای ورود به سطح A آسیا در سطح B شركت كنند. به دلیل كرونا و توقف تمرینات، دختران ما علیرغم شایستگی نتوانستند آن تیمی باشند كه به سطح A آسیا صعود كنند به همین دلیل در این دوره در مسابقات سطح B قهرمانی آسیا شركت خواهند كرد. كار دختران برای صعود به سطح A آسیا دشوار است.
وی افزود: در رده جوانان رویدادهایی در 2024 برای آنها در نظر گرفته شده كه برنامهریزیهای لازم انجام میشود؛ اما بازیكنان رده بزرگسالان الان در اردو هستند و تمرین میكنند. در رده بزرگسالان هم مانند رده زیر 16 سال باید در سطح B قهرمانی آسیا شركت كنند، زیرا ملیپوشان در گذشته نتوانستند به سطح A آسیا صعود كنند. به همین دلیل اردوهای دختران در جال برگزاری است و اواخر تیر ماه دیدار تداركاتی در اردن خواهند داشت.
نایب رئیس زنان فدراسیون بسكتبال یادآور شد: اگر برنامههای تورنمنت ویلیام جونز اعلام شود، دختران ما در این رویداد بزرگ و سخت برای اولین بار شركت خواهند كرد. هرچند هنوز تاریخ برگزاری این مسابقات را اعلام نكردند و ملیپوشان باید خود را مرداد ماه برای اعزام به قهرمانی سطح B آسیا آماده كنند.
وی دلیل پیشرفت نكردن تیم ملی بسكتبال زنان را سابقه كم فعالیت و عدم حضور در رقابتهای بینالمللی دانست و گفت: حداقل به اندازه 30 سال تجربه بینالمللی كم داریم و از هر جایی هم بخواهیم شروع كنیم با توجه به پیشرفتی كه بسكتبال دنیا دارد باید از سطوح پایین شروع كنیم. مثل همه مسابقاتی كه در سطح داخلی برگزار میكنیم و هرتیمی از لیگ دسته یك به برتر میرود، لازمه كار ما هم این است تا از پایین شروع كنیم و دختران بتوانند به سطح بالاتر برسند.
ملك خاطرنشان كرد: شرایط اینكه بتوانیم از سطح B به A آسیا برسیم یا حتی المپیكی شویم را نداشتیم. دختران ما و حتی مربیان ایرانی تجربه بینالمللی زیادی ندارند و به همین دلیل از آنها خیلی توقع نداریم كه بتوانیم جهشی كار كنیم. در درازمدت استراتژی فدراسیون جواب میدهد. الان برای تیم ملی بسكتبال زنان سرمربی یونانی را به خدمت گرفتیم. یكی از راهكارهای ما این بود تا مربیان داخلی در كنار وی دانشافزایی داشته باشند و به دنیای بینالملل راحتتر وارد شوند.
وی گفت: برنامه دو ساله كوتاه مدتی را برای استعدادیابی در ردههای سنی 12، 14، 16 و 18 سال در نظر گرفتیم. تلاش میكنیم تا برنامههای استعدادیابی را با حضور سرمربی یونانی سریعتر پیش ببریم و امیدوارم اتفاقات خوبی با حضور سرمربی حرفهای برای بسكتبال بانوان رخ دهد و به رشد و پیشرفت زنان سرعت بخشیده شود.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/