راشد: از رهبر جمهوری اسلامی ایران به خاطر حمایت از جنبش پارالمپیك تشكر می‌كنم

رییس كمیته پارالمپیك آسیا با بیان اینكه ایران از جمله كشورهای پیشرو در ورزش معلولان به شمار می‌رود گفت: باید از رهبری و مسوولان دولتی ایران به خاطر حمایت از جنبش پارالمپیك تشكر كنم.

1401/07/28
19:28

به گزارش رادیو ورزش؛ نشست خبری ماجد راشد رییس كمیته پارالمپیك آسیا امروز سه‌شنبه در محل كمیته ملی پارالمپیك برگزار شد.

در این نشست محمد تابع دبیر اجرایی كمیته ملی پارالمپیك و طارق دبیر كمیته پارالمپیك آسیا حضور داشتند. راشد قطری در این نشست با ابراز رضایت از میهمان نوازی ایرانیان در این چند روز اخیر اظهار داشت: باید تشكر كنم از محمود خسروی وفا كه توانست من را به ایران دعوت كند. دیدارهای خوبی با وزیر ورزش، رییس كمیته ملی المپیك و پارالمپیك داشتم. معتقدم جشن روز ملی پارالمپیك پیامی برای دیگر كشورها بود كه ایران الگوی خوبی برای آنان است.

وی ادامه داد: می‌دانم ورزشكاران ایرانی نمونه خوبی از موفقیت در سراسر جهان هستند. آنان به سكوی قهرمانی بزرگترین تورنمنت‌ها رسیدند. من خودم ورزشكار رشته دوومیدانی بودم و از سال 2000 با ایرانیان در ارتباطم و دوستان زیادی دارم.

رییس كمیته پارالمپیك آسیا گفت: از رهبر جمهوری اسلامی ایران، مسوولان دولتی و تمام رسانه‌ها تشكر می‌كنم كه از جنبش پارالمپیك حمایت می‌كنند. اولین دیدار من از روز ملی پارالمپیك ایران بود. جشن بسیار باشكوهی بود و از حضور ورزشكاران و خانواده‌ها در این جشن لذت بردم.

راشد افزود: ایران نتایج خوبی در سطح جهان و پارالمپیك گرفته و اگر مسوولان ایران مایل باشند، می‌توانند برای كرسی كمیته پارالمپیك آسیا اقدام كنند و هیچ مانعی نیست. در این چند روز از مكان‌های مختلف ورزشی ایران بازدید كردم. به زیرساخت و تجهیزات ایران باید افتخار كنیم. تجهیزات ایران تولید ملی است. كارگروه‌های مختلف نیز در ورزش پارلمپیكی ایران وجود دارد و این برای من ارزشمند است.

او گفت: من رییس یكی از بزرگترین سازمان های ورزشی قاره كهن هستم و وسعت و تنوع فرهنگی آسیا بسیار زیاد است و وظیفه ما نزدیك كردن كشورها به هم است و ایران نیز می‌تواند به برخی از كشورها كمك كند و تجربه خود را در اختیار آنها قرار دهد. ایران در بخش كلاس‌بندی رشته‌های مختلف سرآمد است.

راشد در خصوص چالش تعویق بازی های پاراآسیایی هانگژو نیز افزود: حدود سه سال است كه جهان با چالش كرونا مواجه است اما راهبرد ما ثابت و برنامه ها در جریان است. ما در برگزاری رویدادها از استانداردهای بین المللی پیروی می‌كردیم و سلامت ورزشكاران نیز برای ما مهم بود. پارالمپیك توكیو به تعویق افتاد و این بر بازی‌های آسیایی تاثیر گذاشت. معتقدم در ماه اكتبر سال 2023 به اتفاق هم یك رویداد بسیار بزرگ را برگزار خواهیم كرد.

رییس كمیته پارالمپیك آسیا ادامه داد: ورزش پارالمپیكی آسیا اشتراكات زیادی با دیگر قاره‌ها دارد و ما به دنبال نقاط اشتراك با همسایگان هستیم و تبادل تجربیات داریم. مثلا تجهیزات ملی اگر مورد تایید باشد ما می‌توانیم از شما حمایت كنیم. ما می‌توانیم با كمك هم یك جنبش بزرگ راه‌اندازی كنیم. ایران در بخش برگزاری جشن روز پارالمپیك می‌تواند الگو بخش باشد. ما این موضوع را در APC مطرح می كنیم.

وی با اشاره به حذف برخی از رشته‌ها در تورنمنت‌های آسیایی و پارالمپیكی گفت: من نه تنها رییس Apc بلكه نماینده ورزشكاران هستم و پیگیر دغدغه‌ها هستم. برای بازگشت فوتبال پنج و هفت نفره باید بررسی‌های لازم انجام شود. من پیگیر حذف این 2 رشته خواهم بود.

راشد با اشاره به برگزاری بازی های پاراآسیایی هانگژو در سال 2023 گفت: در هانگژو احتمال حضور 22 رشته و بیش از چهار هزار ورزشكار وجود دارد و البته كم و زیاد این اعداد به پاندمی كرونا بستگی دارد. در جاكارتا شرایط عادی بود و این موجب شده تا نتوانیم بازی های هانگژو با جاكارتا مقایسه كنیم.

رییس كمیته پارالمپیك آسیا گفت: پیام جنبش پارالمپیك قوی بودن است و برای تحقق آن با هم بودن بسیار مهم است. كشورهای بسیار خوبی در آسیا وجود دارد و ما باید حمایت كشورهای موفق در جنبش پارالمپیك را جلب كنیم. برگزاری روز ملی پارالمپیك در كشورهای مختلف موجب توسعه ورزش معلولان خواهد بود. بین كشورهای مختلف می‌تواند همكاری‌های لازم باشد.

وی گفت: جلسه خوبی با سید حمید سجادی داشتم و ایده‌های خوبی ارائه شد. صحبت‌های وزیر ورزش زمینه را برای همكاری لازم در بلند مدت بین ایران و قطر را فراهم می‌كند. البته الان قطر به خاطر جام جهانی شلوغ است.

ماجد راشد در ادامه نشست خبری اظهار داشت: ورزش برای معلولان ابزار برای عبور از محدودیت‌ها است و می‌تواند تفكر معلولان و خانواده‌های آنان را تغییر دهد. من به نقاط مختلف دنیا سفر كردم و معتقدم با ابزار ورزش می‌شود در جامعه معلولین تغییرات زیادی ایجاد كرد. اولین بار است كه از كمیته ملی پارالمپیك مواردی به صورت شفاهی مطرح شد و به زودی همكاری‌هایی برای انعقاد تفاهمنامه خواهیم داشت.

رییس كمیته پارالمپیك آسیا گفت: ارتباط بین امارات و ایران دیرینه است و پروژه‌های زیادی بین این دو كشور وجود دارد. فكر نمی‌كنم كه مشكلی از سوی كمیته ملی پارالمپیك امارات برای همكاری با ایران وجود داشته باشد. ما نه تنها امارات بلكه تمام آسیا را به سوی همكاری با ایران سوق خواهیم داد.

طارق دبیر كمیته پارالمپیك آسیا نیز درخصوص سیاست این كمیته در انتخاب میزبان بازی‌های پاراآسیایی گفت: ما همكاری نزدیكی با كمیته المپیك آسیا داریم و آنان میزبان را انتخاب می‌كنند و ما دنباله‌رو آن‌ها هستیم. البته نظراتی هم مطرح می‌كنیم. میزبانی این بازی در سال 2030 به قطر و در 2034 به عربستان داده می‌شود. امیدوارم روزی نیز ایران میزبان این بازی‌ها باشد.

دبیر كمیته پارالمپیك اسیا با اشاره جشن باشكوه روز ملی پارالمپیك عنوان كرد: ایران پانزدهمین جشن سالانه روز ملی پارالمپیك را برگزار كرد در حالی كه فرانسه میزبان پارالمپیك 2024 پاریس اولین دوره را امسال برگزار كرد. این بسیار مهم است و نشان از پیشرو بودن ایران در جنبش پارالمپیك دارد.

دسترسی سریع