حمایت پدرانه و مشفقانه رهبری از جامعه ورزش/ صف قهرمانان ملی از جو زدگان جداست

حمایت‌ مشفقانه و پدرانه رهبرمعظم انقلاب باعث دلگرمی و امیدواری قهرمانان و ورزشكاران كشور شد تا آنها بیش از گذشته ارادت خود را به ایشان، مردم كشور و ایران اسلامی نشان بدهند.

1401/07/12
15:01

به گزارش رادیو ورزش؛ در این روزهای پرغبار و پرآشوب كه دشمنان قسم خورده جمهوری اسلامی ایران سعی دارند با گل آلود كردن آب ماهی بگیرند، سخنان مقام معظم رهبری فصل الخطاب قرار گرفت تا سره ازناسره مشخص شود. در این روزها كه برخی با تحریك احساسات و عواطف برخی جوانان و نوجوانان می‌خواستند آنها را به مسیر دلخواهشان هدایت كنند. مقام معظم رهبری در جملاتی روشنگرانه بیان كردند تا همه بدانیم باید حساب آن نوجوان احساساتی را با جاسوس‌ها و طراحان توطئه علیه كشور جدا كنیم.

در این شرایط برخی از چهره‌های ورزشی هم تحت تاثیر شرایط و جو زدگی! با انتشار استوری‌ها و توئیت‌هایی ناآگاهانه و گاهی برای افزایش لایك و فالوئر، آب به آسیاب دشمن ریختند اما خیلی زود حساب‌شان را از بیگانگان و دشمنان این مرز و بوم جدا شد. در نهایت هم روز گذشته مقام معظم رهبری صراحتا اعلام كردند: « جامعه هنری و ورزشی ما سالم است و در آن عناصر مؤمن و با شرف كم نیستند و موضع‌گیری چند نفر ارزشی ندارد.»

فوتبالیست‌ها، كشتی‌گیران، والیبالیست‌ها، بسكتبالیست‌ها و ... همه ورزشكاران بارها ارادت خود را به نظام جمهوری اسلامی و مردم این كشور نشان داده‌اند و صف خود را از صف دشمنان و منافقین جدا كرده‌اند. آخرین نمونه آن استوری نیما نكیسا دروازه‌بان اسبق تیم ملی بود كه در روز 21 شهریور 1401 بعد از دیدار با مقام معظم رهبری منتشر كرد و نوشت: «كنگره شهدای ورزشكار ماه آینده قرار است برگزار شود. امروز بركت برگزاری این كنگره شامل حالم شد و توفیق زیارت رهبر انقلاب نصیبم [شد]. رهبر انقلاب حرفهای زیادی برای ما ورزشكاران داشتند. هم از جنس محبت و هم از جنس پاسداشت و مراقبت. به وقتش در روز برگزاری كنگره آن را خواهید شنید.»

سایر ورزشكاران نیز بارها ارادت قلبی و عملی خود را به رهبر معظم انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران نشان داده‌اند. الهام حسینی، نخستین مدال آور وزنه برداری ایران در رابطه با دیدار با رهبر انقلاب در صفحه شخصی خود نوشت: «امروز حس و حال خوبی در دیدار با رهبر عزیزمون برای كنگره ی شهدای ورزش كه ماه دیگه برگزار میشه داشتم، چقدر مطالب خوب و دلنشینی بیان فرمودن. جلسه بسیار معنوی و ارزشی چقدر عالمانه و با محبت بودن»

قهرمانان كشور با روش‌های خاص خود ارادت‌شان را به كشور و مقام معظم رهبری نشان دادند از اهدای مدال‌‌های قهرمانی جهان كه با ارزش‌ترین داشته یك قهرمان ورزشی است تا بازیكنی مثل مهدی ترابی ملی پوش پرسپولیس كه پس از گلزنی برای پرسپولیس با این شعار «تنها راه نجات كشور اطاعت از رهبری است.» را روی پیراهنش درج كرد و آماج حمله بدخواهان نظام جمهوری اسلامی ایران شد و انواع و اقسام تهمت‌های ناروا را به فوتبالیست محجوب و ملی كشورمان زدند چون ترابی برخلاف نظر آنها عمل كرده بود و اعتقاد قلبی‌اش را عیان ساخت.

این شادی بعد از گل مثل بمبی در قلب اردوگاه دشمن منفجر شد. برای ضدانقلاب‌ و دشمنان كشور تصورش هم سخت است كه یك قهرمان ملی بدون هیچ چشمداشتی و براساس اعتقاد و باور قلبی‌اش از مقام معظم رهبری حمایت می‌كند. چون منافقین و سلطنت‌طلب‌ها مجانی از فرد یا جریانی حمایت نمی‌كنند! نمونه بارزش همین «م س ی ح ع ل ی نژاد» كه اخیرا فاش شد با فاكتور 10 هزار پوندی ژست حمایت از معترضین كشور را در آنسوی مرزها می‌گیرد. برای این آزادی طلبان پولكی و فاكتوری هضم ارادت و دوستی ورزشكاران و فوتبالیست‌ها به انقلاب اسلامی و حضرت آیت‌الله خامنه‌ای غیرقابل درك است. این در حالی است كه مقام معظم رهبری هم همواره اهالی ورزش و ورزشكاران را مورد تفقد خود قرار داده است.

اهالی ورزش هم می‌دانند كه برخی می‌خواهند با موج سواری و بازی با احساسات مردم و هواداران ورزش زمینه اختلاف و قومیت گرایی و تفرقه و تجزیه كشور را فراهم كنند به همین دلیل همواره سعی می‌كنند راهشان را از بدخواهان كشور و نظام جمهوری اسلامی جدا كنند.

پایان پیام/

دسترسی سریع