سجادی: ایران باید نقش پررنگی در شورای المپیك آسیا داشته باشد

حسین المسلم مدیر كل شورای المپیك آسیا و رئیس فدراسیون بین المللی شنا و حیدر فرمان مدیر بازی‌های آسیایی و رئیس انجمن بین المللی كوراش، با وزیر ورزش دیدار و گفتگو كردند.

1401/03/21
22:19

به گزارش رادیو ورزش؛ حمید سجادی در این دیدار با عرض خیرمقدم به مدیركل شورای المپیك آسیا و مدیر بازی‌های آسیایی به خاطر حضورشان در ایران اظهار داشت: امیدوارم كه این سفر پربار و بالطبع نتایج خوبی برای ورزش ایران در آسیا درپی داشته باشد و همچنین برای ورزش آسیا نیز مثمرثمر واقع شود.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به برگزاری جلسات مختلف كه با حضور حسین المسلم و حیدر فرمان بوده است ادامه داد: جلسات برگزار شده را خوب پیش‌بینی می‌كنم و امیدوارم كه ثمرات مثبت این جلسات به زودی مشخص شود. این آمادگی در وزارت ورزش و جوانان وجود دارد كه همكاری‌های لازم را انجام دهیم.

وی گفت: تمایل داریم كه ایران در شورای المپیك آسیا نقش تایید كننده‌تری داشته باشد و دوست داریم كه نقش منطقه‌ای برای ورزش ایران تعریف كنیم و بتوانیم ورزش های ستتی و بومی و محلی را در منطقه احیا كنیم. امیدوارم كه با استفاده از همكاری های مشترك بتوانیم مراكز توسعه ورزش‌های بومی و محلی را راه‌اندزای كنیم.

دكتر سجادی با اشاره به ظرفیت‌های خوب ایرات برای توسعه رشته‌های آبی خاطرنشان كرد: ما ساحل‌های مختلفی را برای توسعه رشته‌های آبی داریم و اینكه بتوانیم ورزش شنا را گسترش دهیم. نیازمند است كه با همكاری شورای المپیك آسیا زیرساخت‌ها برای انجام این كار آماده شود.

همچنین در این جلسه حسین المسلم مدیركل شورای المپیك آسیا با ابراز خوشحالی از حضور در ایران اظهار داشت: ورزش در قاره آسیا رشد و توسعه خوبی داشته و در بازی‌های آسیایی جاكارتا یكی از بهترین مسابقات را به لحاظ كیفی برگزار كردیم و این برنامه را داشتیم كه در چین نیز این اتفاق رخ دهد كه به دلایل همه‌گیری كرونا به این نتیجه رسیدیم كه این مسابقات یك سال به تعویق بیفتد. این تعویق فرصت خوبی ایجاد كرد كه كشورها فرصت بیشتری برای آماده سازی داشته باشند.

وی با اشاره به صحبت‌های دكتر سجادی درخصوص توسعه ورزش منطقه خاطرنشان كرد: با نظر وزیر ورزش و جوانان ایران موافق هستم چون برخی ار رشته‌ها مثل جودو و تكواندو از بازی‌های آسیایی به المپیك راه پیدا كردند. رشته‌های دیگری نیز مثل كبدی و كریكت هستند كه این قابلیت را دارند كه به المپیك راه پیدا كنند.

حسین المسلم اظهار داشت: این آمادگی را داریم كه ورزش زورخانه‌ای را به كل كشورهای آسیایی معرفی كنیم و زمینه ایجاد شود كه این ورزش با محوریت ایران در قاره آسیا گسترش چشم‌گیری داشته باشد. سلامت مردم بالاترین اولویت را برای ما در شورای المپیك آسیا دارد و صرفا برد و باخت ملاك نیست.

وی گفت: این امتیاز را برای برخی از كشورهای درحال توسعه مثل ایران در ورزش شنا قائل شده‌ایم كه هر سال یك یا دو شناگر توانمند بورسیه شوند و به مدت 4 سال تحت نظر بهترین مربیان آموزش ببینند.

دسترسی سریع