بهمن دوستی سرمربی تیمملی گلبال در گفتگو با برنامه همیشه بهار ضمن تبریك سال نو بیان كرد: روزهای سنگین و تاریخی بود. در چند روز اخیر به لطف بچه های پای لانچر، ورق به سمت ایران چرخیده است. از دست دادن رهبر شهیدمان و نظامیان و مردم بیگناه بسیار سخت بود اما ان شاءالله پیروز شویم و لكه سیاه صهیونیست پاك شود.
به گزارش رادیو ورزش، بهمن دوستی سرمربی تیمملی گلبال در گفتگو با برنامه همیشه بهار ضمن تبریك سال نو بیان كرد: روزهای سنگین و تاریخی بود. در چند روز اخیر به لطف بچه های پای لانچر، ورق به سمت ایران چرخیده است. از دست دادن رهبر شهیدمان و نظامیان و مردم بیگناه بسیار سخت بود اما ان شاءالله پیروز شویم و لكه سیاه صهیونیست پاك شود.
ایشان كه خود از آتشنشانان است گفت: از همان روز اول با اولین انفجار تا به امروز من به خانه نرفتم، بعد از حادثه آتشسوزی پلاسكو، این روزها از سختترین روزهای من بوده است.
دوستی افزود: در یك خانه ای كه بمباران شد اعضای یك خانواده ده نفره همه شهید شدند. مادری كه بچه دوساله اش را در آغوش گرفته بود وقتی از زیر آوار بیرون آوردیم. همراه كار ما گریه هم میكردیم. ما در ساختمان معلق كار میكنیم و آواربرداری میكنیم ممكن است بازگشتی نباشد ولی ما با عشق ایستادیم.
سرمربی تیمملی گلبال از مهمترین رویدادهای سال 1404 گفت: سال گذشته مسابقات آسیایی را داشتیم كه توانستیم قهرمان شویم و سهمیه چین را بگیریم. یكی از اردوهای ما در انتهای اسفند لغو شد و در صدد هستیم در اولین فرصت برگزار كنیم.
دوستی گفت: من كمك كردن را همیشه دوست دارم. اول ورزشكار و بیشتر در رشته بدنسازی بودم و بعد 83 وارد آتش نشانی شدم. خیلی از ورزشكاران ما در آتشنشانی هستند. كار فیزیكی و سختی است آتش نشانی كه بدن قوی و ورزشكاری میخواهد.
برنامه همیشه بهار هر روز ساعت 16 تقدیم شنوندگان میشود.